syla929 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witamyy Dawno nas tu nie było:roll: Co nowego u Was? Co nie co przeczytałam i chyba w ostatnim czasie z psiakiem nie było za dobrze:( to trzymam kciuki żeby jak najszybciej WSZYSTKO wróciło do normy:) Wymiziaj słodkiego "olbrzyma" ode mnie :loveu: Quote
syla929 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 [SIZE=5][B][COLOR=DarkOrchid]to spóźnione wszystkiego najlepszego :*[/COLOR][/B][/SIZE] [IMG]http://kartki.net.pl/kartki/12/39.gif[/IMG] Quote
Skibka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 [quote name='syla929']Witamyy Dawno nas tu nie było:roll: Co nowego u Was? Co nie co przeczytałam i chyba w ostatnim czasie z psiakiem nie było za dobrze:( to trzymam kciuki żeby jak najszybciej WSZYSTKO wróciło do normy:) Wymiziaj słodkiego "olbrzyma" ode mnie :loveu:[/QUOTE] A u nas nic nowego prócz tego że jestem już pełnoletnia i VIki ma dużo lepsze wyniki badań.:lol: A olbrzym już dawno wymiziany i wycałowany.:loveu: Quote
Skibka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='syla929'][SIZE=5][B][COLOR=darkorchid]to spóźnione wszystkiego najlepszego :*[/COLOR][/B][/SIZE] [url]http://kartki.net.pl/kartki/12/39.gif[/url][/quote] Bardzo dziękuję.:loveu: [quote name='Pestka']dzien doberek[/quote] Witamy!:lol: Quote
Skibka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']hej hej :loveu:[/QUOTE] [quote name='dysia-u']hej :lol: miłego weekendu[/QUOTE] [quote name='karkakarka']Dzień dobry :multi::multi:[/QUOTE] [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Wpadłam się przywitać :loveu:[/CENTER][/QUOTE] Witamy wszystkich! Wpadłam tylko poinformować że jutro wyjeżdżamy na 2 tygodnie nad morze i nie będzie nas na dogo.. I już zapraszamy na pourlopowe fotki Viki!:loveu: Pozdrawiamy! Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Pusto :placz: ale jak wrócisz pewnie będzie duuuuużo fotek :loveu: Quote
Skibka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='karkakarka']Pusto :placz: ale jak wrócisz pewnie będzie duuuuużo fotek :loveu:[/QUOTE] Napewno będzie dużoo.:lol::lol: Najbardziej dobija mnie ta droga 10 godzin to nie mało a do tego choroba lokomocyjna Viki jednym słowem tragedia..:shake: Ale musimy dać radę.;) Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ale będziecie nad morzem :multi::multi::multi: ta jazda faktycznie męcząca:shake: ŚLĄSK żąda dostępu do morza!!! :evil_lol::evil_lol: Quote
Skibka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='karkakarka']Ale będziecie nad morzem :multi::multi::multi: ta jazda faktycznie męcząca:shake: ŚLĄSK żąda dostępu do morza!!! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No tak nad morzemtylko ta pogoda tam chyba nie jest jakaś rewelacyjna no ale się okaże.. O Wy też ze Śląska.. Ja również żądam dostępu do morza u nas..:mad: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czesc :multi: Przyszłam was pożegnać gorąco :loveu: czekamy na dużą ilosc fotek Quote
dysia-u Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :multi::multi: życzymy udanego wypoczynku i nie za.... samochodu przez Vikusie:cool3: Quote
Nati28 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 My tez zyczymy milego wypoczynku, chodz troche spoznieni ;) A ja sie pochwale i powiem ze mam nad morze 1 godzine drogi :eviltong: Quote
***Paulina*** Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Cześć wam po dłuższej przerwie :loveu: [quote name='Skibka'] Najbardziej dobija mnie ta droga 10 godzin to nie mało a do tego choroba lokomocyjna Viki jednym słowem tragedia..:shake: Ale musimy dać radę.;)[/QUOTE] czuje zupełnie to samo, tylko że my pojedziemy ok 4 godz, ale to dopiero w tą niedzielę... No i my jedziemy na 10 dni... Na szczescie zapowiada nam się ładna pogoda :loveu: Quote
Skibka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc :multi: Przyszłam was pożegnać gorąco :loveu: czekamy na dużą ilosc fotek[/QUOTE] Cześć Wam! My się już witamy gorąco a na fotki zapraszamy może jutro albo w sobotę bo dzisiaj jestem wykończona nawet rozpakować mi się nie chce.:lol: [quote name='dysia-u']:multi::multi: życzymy udanego wypoczynku i nie za.... samochodu przez Vikusie:cool3:[/QUOTE] O tak wypoczynek udany, a Viki wymiotowała tylko raz w drodze powrotnej mimo że dostała tabletkę ale to i tak dobrze.:lol: [quote name='Nati28']My tez zyczymy milego wypoczynku, chodz troche spoznieni ;) A ja sie pochwale i powiem ze mam nad morze 1 godzine drogi :eviltong:[/QUOTE] Niewiesz jak Ci zazdroszczę tak krótkiej drogi.. My wyjechaliśmy wczoraj o 18 a w domy byliśmy o 4 dzisiaj rano..:placz: [quote name='***Paulina***']Cześć wam po dłuższej przerwie :loveu: czuje zupełnie to samo, tylko że my pojedziemy ok 4 godz, ale to dopiero w tą niedzielę... No i my jedziemy na 10 dni... Na szczescie zapowiada nam się ładna pogoda :loveu:[/QUOTE] Cześć!:loveu: 4 godziny to lepiej niż 9.:evil_lol: Nam też pogoda dopisała było ciepło i słonecznie.:lol: [quote name='karkakarka']A my nigdzie nie pojedziemy:placz::placz:[/QUOTE] Nie ma się czym przejmować my już też nigdzie tylko na pobliskie baseny.:lol: Fotek może nie jest jakaś olbrzymia ilość ale coś tam się znajdzie ale to nie dzisiaj. A Viki na wakacjach była przeszęśliwa długie spacerki itp. ale jednak cieszyła się jak weszła do domu.:lol: Pozdrawiamy! Quote
Princess_York Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Czyli wqypoczynek się udał . A ja wam powiem że do morza to ja mam 400 metrów :evil_lol: . Ale już mam go dosyć ..:lol: Quote
Skibka Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 [quote name='Princess_York']Czyli wqypoczynek się udał . A ja wam powiem że do morza to ja mam 400 metrów :evil_lol: . Ale już mam go dosyć ..:lol:[/QUOTE] Tak udał się i to bardzo.:lol: NIewiem jak można mieć dość morza tam przynajmniej nie czuć tych upałów a u nas to wydychać nie można bo duszno..:roll: Quote
Princess_York Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Skibka']Tak udał się i to bardzo.:lol: NIewiem jak można mieć dość morza tam przynajmniej nie czuć tych upałów a u nas to wydychać nie można bo duszno..:roll:[/quote] oj mozna uwierz . JAk się siedzi codziennie po 5 godzin to już dosyć jest :lol: Quote
Recommended Posts