Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamyy
Dawno nas tu nie było:roll: Co nowego u Was?
Co nie co przeczytałam i chyba w ostatnim czasie z psiakiem nie było za dobrze:( to trzymam kciuki żeby jak najszybciej WSZYSTKO wróciło do normy:)
Wymiziaj słodkiego "olbrzyma" ode mnie :loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='syla929']Witamyy
Dawno nas tu nie było:roll: Co nowego u Was?
Co nie co przeczytałam i chyba w ostatnim czasie z psiakiem nie było za dobrze:( to trzymam kciuki żeby jak najszybciej WSZYSTKO wróciło do normy:)
Wymiziaj słodkiego "olbrzyma" ode mnie :loveu:[/QUOTE]

A u nas nic nowego prócz tego że jestem już pełnoletnia i VIki ma dużo lepsze wyniki badań.:lol:
A olbrzym już dawno wymiziany i wycałowany.:loveu:

Posted

[quote name='syla929'][SIZE=5][B][COLOR=darkorchid]to spóźnione wszystkiego najlepszego :*[/COLOR][/B][/SIZE]

[url]http://kartki.net.pl/kartki/12/39.gif[/url][/quote]

Bardzo dziękuję.:loveu:

[quote name='Pestka']dzien doberek[/quote]

Witamy!:lol:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']hej hej :loveu:[/QUOTE]

[quote name='dysia-u']hej :lol: miłego weekendu[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']Dzień dobry :multi::multi:[/QUOTE]

[quote name='Owczarkowa'][CENTER]Wpadłam się przywitać :loveu:[/CENTER][/QUOTE]

Witamy wszystkich!
Wpadłam tylko poinformować że jutro wyjeżdżamy na 2 tygodnie nad morze i nie będzie nas na dogo..
I już zapraszamy na pourlopowe fotki Viki!:loveu:

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='karkakarka']Pusto :placz: ale jak wrócisz pewnie będzie duuuuużo fotek :loveu:[/QUOTE]

Napewno będzie dużoo.:lol::lol:
Najbardziej dobija mnie ta droga 10 godzin to nie mało a do tego choroba lokomocyjna Viki jednym słowem tragedia..:shake: Ale musimy dać radę.;)

Posted

[quote name='karkakarka']Ale będziecie nad morzem :multi::multi::multi:
ta jazda faktycznie męcząca:shake:

ŚLĄSK żąda dostępu do morza!!! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No tak nad morzemtylko ta pogoda tam chyba nie jest jakaś rewelacyjna no ale się okaże..

O Wy też ze Śląska.. Ja również żądam dostępu do morza u nas..:mad:

Posted

Cześć wam po dłuższej przerwie :loveu:
[quote name='Skibka']
Najbardziej dobija mnie ta droga 10 godzin to nie mało a do tego choroba lokomocyjna Viki jednym słowem tragedia..:shake: Ale musimy dać radę.;)[/QUOTE]
czuje zupełnie to samo, tylko że my pojedziemy ok 4 godz, ale to dopiero w tą niedzielę... No i my jedziemy na 10 dni... Na szczescie zapowiada nam się ładna pogoda :loveu:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Czesc :multi:

Przyszłam was pożegnać gorąco :loveu: czekamy na dużą ilosc fotek[/QUOTE]

Cześć Wam! My się już witamy gorąco a na fotki zapraszamy może jutro albo w sobotę bo dzisiaj jestem wykończona nawet rozpakować mi się nie chce.:lol:

[quote name='dysia-u']:multi::multi: życzymy udanego wypoczynku i nie za.... samochodu przez Vikusie:cool3:[/QUOTE]

O tak wypoczynek udany, a Viki wymiotowała tylko raz w drodze powrotnej mimo że dostała tabletkę ale to i tak dobrze.:lol:

[quote name='Nati28']My tez zyczymy milego wypoczynku, chodz troche spoznieni ;)

A ja sie pochwale i powiem ze mam nad morze 1 godzine drogi :eviltong:[/QUOTE]

Niewiesz jak Ci zazdroszczę tak krótkiej drogi.. My wyjechaliśmy wczoraj o 18 a w domy byliśmy o 4 dzisiaj rano..:placz:

[quote name='***Paulina***']Cześć wam po dłuższej przerwie :loveu:

czuje zupełnie to samo, tylko że my pojedziemy ok 4 godz, ale to dopiero w tą niedzielę... No i my jedziemy na 10 dni... Na szczescie zapowiada nam się ładna pogoda :loveu:[/QUOTE]

Cześć!:loveu: 4 godziny to lepiej niż 9.:evil_lol: Nam też pogoda dopisała było ciepło i słonecznie.:lol:

[quote name='karkakarka']A my nigdzie nie pojedziemy:placz::placz:[/QUOTE]

Nie ma się czym przejmować my już też nigdzie tylko na pobliskie baseny.:lol:

Fotek może nie jest jakaś olbrzymia ilość ale coś tam się znajdzie ale to nie dzisiaj. A Viki na wakacjach była przeszęśliwa długie spacerki itp. ale jednak cieszyła się jak weszła do domu.:lol:

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Princess_York']Czyli wqypoczynek się udał .
A ja wam powiem że do morza to ja mam 400 metrów :evil_lol: .
Ale już mam go dosyć ..:lol:[/QUOTE]

Tak udał się i to bardzo.:lol:
NIewiem jak można mieć dość morza tam przynajmniej nie czuć tych upałów a u nas to wydychać nie można bo duszno..:roll:

Posted

[quote name='Skibka']Tak udał się i to bardzo.:lol:
NIewiem jak można mieć dość morza tam przynajmniej nie czuć tych upałów a u nas to wydychać nie można bo duszno..:roll:[/quote]
oj mozna uwierz . JAk się siedzi codziennie po 5 godzin to już dosyć jest :lol: