Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaciskam Fionko :kciuki: za Twoje zdróweczko[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ewatonieja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 fIONKO W CZWARTEK cIę ZABIERAJA I SIE OKAżE ... TRZYMAM KCIUKI Quote
Puma1984 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Z moich bazarkow ktore jeszcze trwaha ludki licytuja juz za ok 150 zł :multi:, Wiec jak sie skoncza bazarki to minimum 150 zł bedzie :-) Ale moze jakies cioteczki beda licytowac jeszcze, Quote
madziorna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='ewatonieja']fIONKO W CZWARTEK cIę ZABIERAJA I SIE OKAżE ... TRZYMAM KCIUKI[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Niestety nie czytałam całego wątku... stąd moje pytanie: gdzie zabierają Fionkę w czwartek? :roll:[/COLOR][/I][/B] Quote
ewatonieja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Fiona jedzie do dr Grancarza okulisty pokazac sie i skonsultowac termin operacji :) Quote
madziorna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='ewatonieja']Fiona jedzie do dr Grancarza okulisty pokazac sie i skonsultowac termin operacji :)[/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Aha... Dziękuję za odpowiedź... :-) Mam nadzieję, że operacja się uda...[/COLOR][/I][/B] Quote
madziorna Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='szajbus']Tymczas dla Fiony nadal potrzebny![/QUOTE] [B][I][COLOR="RoyalBlue"]O stałym domku nie wspominając... :roll:[/COLOR][/I][/B] Quote
ewatonieja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 niby coś tam jest w zanadrzu ale to by musiała Niewiasta21 potwiedzić:razz: Quote
Niewiasta_21 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Stały domek dla Fiony czeka,a tymczasem Fione musimy zabrac z lecznicy gdzie teraz przebywa ale niema dla niej Dt :-( Quote
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ludzieńki domek na troszkę potrzebny ....[/B][/COLOR][/FONT] Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Pokazujemy się na pierwszej... i czekamy chociaż na DT...[/COLOR][/I][/B] Quote
gossia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ale ona jest piękna! Pilnie DT potrzebny. Chociaż na troszeczkę ! Są ludzie i ludziska ale dla mnie żeby być na DGM trzeba chociaż raz psa uratować. Chociaż raz więc kolej na tych co jeszcze nie pomogli! Quote
madziorna Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [B][I][COLOR="RoyalBlue"]Fioneczko... niech Cię ktoś wypatrzy... Proszę... :roll:[/COLOR][/I][/B] Quote
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]kurcze a mi sie teraz tak nasunęło ..... ten nowy domek co się o Fionkę stara ....to nie jest gdzieś tam blisko ...?? [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts