Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice jeszcze nie wiedzieli ;)
Nie sądzę, żeby nawet jak się zdecyduja przejechali całą Polskę, chociaż... byłoby to dość miłe :eviltong:

Posted

Moje największe osiągnięcie: w wieku 10 lat udało mi się nakłonić rodziców żeby pojechali na Słowację po psa o którym matka się przez przypadek dowiedziała :p To był rasowy owczarek i szkoda mi go było bo po wypadku i bez tylnych łap był...

Posted

Tygrysek ^^ napisał(a):
Ale ta psina jest piękna!! :loveu: Aż dziwne że nikt jej nie chce... :-(

Ona praktycznie nie wychodzi z boksu więc nikt jej zobaczyć nie może.
Czasem tylko wychyli główkę i to wszystko.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ponawiam pytanie...

Sabinko przepraszam za brak odpowiedzi.
Mamy tyle tyskich wątków, że się chyba zawątkowałam.

Jeżeli chodzi o pomoc finansowom to szczerze mówiąc nie wiem co powiedzieć. Pieniążki podarowane na konkretnego pieska i tak pójdą na całe schronisko bo wszystkie są karmione z tzw. jednego garnka.
Ale przyszedł mi jeden pomysł do głowy, może ta pani chciała by np. pomóc w ogłoszeniach i opłacić allegro, żeby podnieść wyżej psinkę, albo alegratkę?

Wtedy te pieniążki były by wyłącznie przeznaczone na nią.

Posted

Już zaktualizowałam...
Kiedy tak patrzę na nowe fotki Wiki, to uderza mnie Jej podobieństwo do Yoko. Obie mają takie piękne pyszczki. Tyle, że Wika jest bardziej masywna, może nawet grubiutka :)

Posted

Arlene napisał(a):
Już zaktualizowałam...
Kiedy tak patrzę na nowe fotki Wiki, to uderza mnie Jej podobieństwo do Yoko. Obie mają takie piękne pyszczki. Tyle, że Wika jest bardziej masywna, może nawet grubiutka :)

Arlenko dzieki za aktualizację dzięki temu nikt się nie zdubluje

Masz rację Wiki bardzo przypomina YOKO tylko sierść ma krótszą, jeżeli chodzi o grubość to lepiej odwiedź YOKO i porównaj :lol: