betty_labrador Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Hejki czekam na gotowy obrazek ;][/quote] czesc skarbie :* wlasnie wrocilam z 1.5 godz spacerku z psami :) [IMG]http://img114.imageshack.us/img114/7055/dscf6475mp1.jpg[/IMG] a to Saba, moj pies swiateczny :) do 5stycznia,. [IMG]http://img380.imageshack.us/img380/4470/dscf6451zv1.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [quote name='Mudik']Tymczasik czy rodzinka? jakas dziwna glowe ma:roll::roll:[/quote] to jest suka znajomej mojego taty, juz 3 swieta spedza z nami ;) głowe ma taka bo jest z domowej "Hodofliiii" :/ grzbiet ma łukowaty ;) jest starsznie nerwowa. Boi sie bardzo mojego taty, a nic jej nie zrobil. ale za to na spacerach nie trzeba sie wysilac-sama sie pilnuje. ;) Nie to co Tosca jakies ziemniaki z marchewka gotowane chciala pożreć w folii :roll: jej to sila z pyska wyciagnelam ledwo dogoniwszy. Quote
Mudik Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tymczasik czy rodzinka? jakas dziwna glowe ma:roll::roll: Quote
betty_labrador Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 [IMG]http://img176.imageshack.us/img176/5264/szkicmn5.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bidna sucz noooo:-/ Zaczynasz rysunki w ruchu... swietnie ci idzie Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ja juz nie moge z ta suka :/ uslyszala petarde za oknem i stoi mji pod drzwiami i jęczy z pol godziny :/ ja nie wiem jak Ci ludzie wychowuja psy.. wieczne zainteresowanie psem i o prosze:/ Eh. najnowsze zdjecia :) [IMG]http://img363.imageshack.us/img363/7008/dscn0117oq4.jpg[/IMG] [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/2843/dscn0116zb8.jpg[/IMG] [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/7203/dscn0203cm9.jpg[/IMG] [IMG]http://img222.imageshack.us/img222/9553/dscn0205uh9.jpg[/IMG] [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/9986/dscn0207ej3.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No prosze Bett jakie ładne włoski :loveu: Czasami ludzie uwazaja ze pies juz taki jest i niechce im sie nad nim pracowac Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No prosze Bett jakie ładne włoski :loveu: Czasami ludzie uwazaja ze pies juz taki jest i niechce im sie nad nim pracowac[/quote] dzieki :) czasem chce mi sie zrobić no niestety..Ci ludzie nie maja pojecia o wychowaniu psow..potwierdza to karmienie jakże wspaniala karma Chapi :P haha a najlepsze jest to ze moj kot zaczął jej żrec z miski czapi, ...tak sie rzuciła na swoje ukochane jedzonko :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Od Chapi psy sie uzalezniaja dlatego własciciele tak chetnie je daja ja tez na poczatku niejedzenia przez Sara dawałam jej chapi bo tylko to jadła ale szybko zostałam naprostowana;) Bett słyszłas o jakiejs niemieckiej karmie o nazwie Lok/g, mamy znajoma chce jej to wcisnac prawdopodobnie ma byc to jakas super karma ale cena jest strasznie niska dlatego zastanawiam sie co to jest w ogole Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Od Chapi psy sie uzalezniaja dlatego własciciele tak chetnie je daja ja tez na poczatku niejedzenia przez Sara dawałam jej chapi bo tylko to jadła ale szybko zostałam naprostowana;) Bett słyszłas o jakiejs niemieckiej karmie o nazwie Lok/g, mamy znajoma chce jej to wcisnac prawdopodobnie ma byc to jakas super karma ale cena jest strasznie niska dlatego zastanawiam sie co to jest w ogole[/quote] no dokladnie-tak jak niektore koty chca jesc TYLKO Whiskas :roll: :lol: no coz. a jak wlasciciele zostaja uswiadomieni ze to najgorsza karma to jest wielkie Oo, a przeciez reklamuja ze to najlepsza karma :/ jak zaczynam tlumaczyc dlaczego reklamuja etc to wywiera to na nich widac niesamowite wrazenie :evil_lol: jakbym im cuda mowila :/ co do tej karmy...pierwsze slysze. Daj spokój-jest tyle nowosci na rynku. a kazda trzeba jakos przetestowac :roll: ja z tanszych i lepszych-sprawdzonych karm psich polecam zdecydowanie Bosha-do wyboru z rybą, z jagnięcina+ryżem, warzywami, kurczakiem, i inne. Naprawde nie ma co testowac nowosci na rynku-szczegolnie TAK TANICH. Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No własnie teraz Sara je Bosha w miere tania jak na dobra jakosc mieszam co miesiac cos innego ;) tej "nowosci" nie chciała jesc a jak zobaczyłam ze jedna z rodzajow (mama dostała 2) jest lekko czerwonawa to stwierdziłam ze nei moze byc za dobra bo to pewnie sztuczny barwnik, zostane przy boshu Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 dokaldnije Spzilkus. Nie warto faszerowac czyms co jest kolorowe, i wygalda na miesne kawalki Chapi :/ a bosha jakiego dajesz? i za ile kupujesz worek? Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Ja płace za kilogram 8,50 i kupuje z cielęcinką lub ryba czasami kupuje obie i mieszam, bo to i tak tylko uzupełniacz do gotowanego a ma po tej karmie wyjatkowo mocna i ładna siersc Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 a to dobrze, malo placisz, my mamy ta karme na wage za 9zl za kg :) najwazniejsze jak karma wyprobowana i dobra, nie ma co eksperymentowac, chyba ze wiadomo ze dobra-z gory(royal, eukanuba etc ;) ) Quote
Unbelievable Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja karmię britem, też koło 8zł za kilogram, a gramowi strasznie smakuje... Quote
Matusz Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Tinka:)']ja karmię britem, też koło 8zł za kilogram, a gramowi strasznie smakuje...[/quote] ja też Britem:lol::multi: Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Moze spróbuje Brita ;) U nas karmy ogolnie sa troszke tansze bo ten sam gosc ma hurtownie zoologiczne Quote
Unbelievable Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Matusz']ja też Britem:lol::multi:[/QUOTE] gram ma aktualnie wysokoenergetycznego : P ale nie służy mu, bo sadzi niezłe bączki :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Tinka:)'] ja karmię britem, też koło 8zł za kilogram, a gramowi strasznie smakuje...[/quote] jakis szczegolny smak? robi po tym duze czy mniejsze koopki? [quote name='Matusz']ja też Britem:lol::multi:[/quote] wiem :P znalazles juz ta date ważności? [quote name='SZPiLKA23'] Moze spróbuje Brita ;-) U nas karmy ogolnie sa troszke tansze bo ten sam gosc ma hurtownie zoologiczne [/QUOTE] ja slyszalam o tej karmie..różne opinie-nieustabilizowane :) ale ktory gosc? ktory Ci sprzedaje? tzn prowadzi te hurtownie? [B]Tinka[/B] a po niskoenergetycznej nie ma bączkow? Quote
Unbelievable Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='betty_labrador']jakis szczegolny smak? robi po tym duze czy mniejsze koopki? [B]Tinka[/B] a po niskoenergetycznej nie ma bączkow?[/QUOTE] nie wiem czy mniejsze bo sam robi koopy :evil_lol: jak wychodzi ze mną to tylko sika:razz: ale raczej takie jak zwykle, zwiększenia ilości przy zbieraniu nie zauważyłam : P nie ma:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Dowiedziałam sie ze ten facet co jest współwłaścicielem sklepu ma tez hurtownie zoologiczne Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='Tinka:)']nie wiem czy mniejsze bo sam robi koopy :evil_lol: jak wychodzi ze mną to tylko sika:razz: ale raczej takie jak zwykle, zwiększenia ilości przy zbieraniu nie zauważyłam : P nie ma:razz:[/QUOTE] hehe to chodz za nim i sprawdzaj :) a to spoko :D [quote name='SZPiLKA23']Dowiedziałam sie ze ten facet co jest współwłaścicielem sklepu ma tez hurtownie zoologiczne[/quote] a w ten sposob :] tez fajnie. Choc nie kazdy robi takie przyslugi :) Quote
betty_labrador Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='anetta']Bett, co Ty tam rysowałaś? Surykatke?? :evil_lol::evil_lol: Co to jest? Ja tez daje Brita :eviltong:[/quote] haha tak, zgadlas ze to surykatka :D bo coniektorzy mysleli ze to fretka :lol: etam brita :P Quote
anetta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bett, co Ty tam rysowałaś? Surykatke?? :evil_lol::evil_lol: Co to jest? Ja tez daje Brita :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja RC bo tylko to sucz toleruje Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts