NightQueen Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='betty_labrador']a dlaczego akurat na mnie? :placz::placz: :eviltong:[/quote] bo się dasz szantażować, prawda? :diabloti: Quote
NightQueen Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Matusz']brry wieczór :diabloti:[/quote] raczej dzień dobry, juz poniedziałek rano mamy :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='smallpati']bo się dasz szantażować, prawda? :diabloti:[/quote] wydaje Ci sie mała :P [quote name='smallpati']raczej dzień dobry, juz poniedziałek rano mamy :diabloti:[/quote] rano to bedzie jak sie podniose z wyra o 7 :evil_lol: [quote name='Matusz']brry wieczór :diabloti:[/quote] bryyy :eviltong: a raczej bryy noc :evil_lol: powiekszenie kotka [url]http://img117.imageshack.us/img117/2117/tlooojc6.jpg[/url] Quote
Unbelievable Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='SZPiLKA23']du ju lajf?[/quote] co za poprawność czasu :loveu::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Tak ma byc nic nie czaisz :D ile scesz za ta minolte? Quote
betty_labrador Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='infers1995']Tło mię się nie podoba :P:eviltong:[/quote] udam ze nie widzialam tego "nie" :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']du ju lajf?[/quote] chyba du ju live? :eviltong: ledwo ledwo kochanie :loveu: [quote name='Tinka:)']co za poprawność czasu :loveu::diabloti:[/QUOTE] no nie? [quote name='SZPiLKA']Tak ma byc nic nie czaisz :-D ile scesz za ta minolte? [/QUOTE] teraz trzeba to jakos odkręcic nie? :cool3: ja? :P Quote
SZPiLKA23 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 czy ja kiedys pisłam gdzies po angielsku ja pisze po angielskiemu! Ledwo lajfujesz a tu dopiero powniedziałek Quote
betty_labrador Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='SZPiLKA23']czy ja kiedys pisłam gdzies po angielsku ja pisze po angielskiemu! Ledwo lajfujesz a tu dopiero powniedziałek[/quote] pisalas po szpilkowemu :P Quote
NightQueen Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Szilka ty już lepiej nie pisz po żadnemu co ma ang na przodzie :diabloti::eviltong: Betty miłej pracy życzę, a ja zaraz się maluje i lee na zakupy w nadziej że coś sobie kupie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='smallpati']Szilka ty już lepiej nie pisz po żadnemu co ma ang na przodzie :diabloti::eviltong: Betty miłej pracy życzę, a ja zaraz się maluje i lee na zakupy w nadziej że coś sobie kupie :evil_lol:[/quote] hehehe :P Szpil dawaj po niemieckiemu :D Small dla siebie czy dla psa? :diabloti: i co kupilas ciekawego? dla siebie rogza, dla Moli tusz do rzęs? :evil_lol: [quote name='SZPiLKA23']beda bo to wolne forum ooooo[/quote] toć to forum o psach nie o angliku :eviltong: pa :] ide spac, bo wypocinach na watku "źle" :roll: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 miałam dla siebie, Moli to tylko przez neta zamawiam :diabloti::evil_lol: ale w końcu nie była, odezwała się moja największa wada, lenistwo :eviltong: ale jutro pojadę chyba na zakupy rano, o ile wstanę :evil_lol: jak będzie brzydka pogoda to i z wstawaniem będzie marnie :razz: Quote
Justa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [B]small[/B], ja codziennie sobie wmawiam, że wypadałoby pojechac na zakupy, bo nie mam żadnych rzeczy na zimę - nawet czapki :lol: W sumie co roku sobie mówie, że kupię czapkę.. ale potem nagle robi się wiosna i już nie ptrzeba :evil_lol::eviltong: Hej Beatko :loveu: Hej MOJA suko :loveu: Quote
Justa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='smallpati']to jakoś tak brzydko brzmi :oops:[/QUOTE] Oj bo Ty niewtajemniczona.. :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ja często latam na zakupy, tzn. nie na zakupy tylko na spacer z Moli a ląduje często w sklepach :eviltong: tylko teraz muszę jechać do sąsiedniego miasta na zakupy bo chce buty a u mnie takich nie ma :evil_lol: Jadę jutro i mam nadzieję że dostanę to co chce, chcę jeszcze płaszcz na zimę kupić, mam dwa białe ale chce coś ciemnego teraz, bo wszystkie moje Kutki są białe albo kremowe a teraz mam ochotę na coś ciemnego :p [QUOTE]Hej MOJA suko :loveu:[/QUOTE] to jakoś tak brzydko brzmi :oops: Quote
betty_labrador Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 hehe small jakie wymagania :P ja kupilam jedna kurtke zimowa i styka :P Czesc Justynko, witam Cie z MOJA suka :loveu: :evil_lol: Justa etam po co czapka, masz temperature :evil_lol: zreszta od przeziebienia nikt nie umarl, najwyzej sie wzmocnil :diabloti: wczoraj w pracy namalowalam dwa liski, dzis skonczylam tlo. i zapomnialam zabrac do domu zeby wam pokazac. ale jutro sie juz postaram :razz: Quote
Mudik Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 To malowałaś je w pracy? ładnie:mad::eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Mudik']To malowałaś je w pracy? ładnie:mad::eviltong:[/quote] a co mialam? paść z nudow? :lol: ostatnio czuje sie tam jak w domu, robie co chce, a klienci przy okazji :P Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Justa']Oj bo Ty niewtajemniczona.. :diabloti:[/quote] i tak brzmi brzydko :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='smallpati']i tak brzmi brzydko :eviltong:[/quote] ladnie:diabloti: moje wypociny w pracy :D [url]http://img216.imageshack.us/img216/5381/liskiiq4.jpg[/url] [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/8074/liskicg3.jpg[/IMG] Quote
SZPiLKA23 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wieszzzzzz napisze ci ze to chyba najbardziej udany rysunek z Twoich ostatnich Quote
Recommended Posts