betty_labrador Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='globalnydog193']Anza&Hacker - a co studiujesz??[/quote] zootechnike :diabloti: [quote name='Bonsai']To szykuje się jakaś wystawa w W-wie?[/quote] w poznaniu :cool3: Quote
Justa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='betty_labrador'] w poznaniu :cool3:[/QUOTE] rzut kamieniem :lol: Quote
betty_labrador Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Justa']rzut kamieniem :lol:[/quote] :no-no-no: .... .. beretm ! :lol: mowie Wam jakie dzis mialam swietne halloween !! poprostu g...branie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktos nie dostał cukierka i zrobił nam psikus :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 hehe też miałam jechać do Poznania, ale nie chce mi sie samej, w dodatku impreza wtedy jest :diabloti: Quote
Justa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='betty_labrador']:no-no-no: .... .. beretm ! :lol: mowie Wam jakie dzis mialam swietne halloween !! poprostu g...branie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktos nie dostał cukierka i zrobił nam psikus :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ja jednak wole rzucać kamieniem.. ale skoro ty lubisz beretem.. :evil_lol::eviltong: szambo wam wylało? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='basia bonnie'] hehe też miałam jechać do Poznania, ale nie chce mi sie samej, w dodatku impreza wtedy jest :diabloti:[/QUOTE] nic juz nie mow... :obrazic: [quote name='Justa']ja jednak wole rzucać kamieniem.. ale skoro ty lubisz beretem.. :evil_lol::eviltong: szambo wam wylało? :diabloti:[/quote] haha tak moherowym :evil_lol: powiedzmy :siara: [SIZE=1][COLOR=SandyBrown](ktos z gory kibel zapchal i rano bylo u nas po kostki wody z g :evil_lol: :diabloti: zaje...)[/COLOR][/SIZE] Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='betty_labrador']nic juz nie mow... :obrazic: [/quote] A czy nie myślałaś o tym, by pokazać Tosce gory?:evil_lol: np. Beskid mały,żywiecki...:eviltong: Quote
Justa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='betty_labrador']haha tak moherowym :evil_lol: powiedzmy :siara: [SIZE=1][COLOR=SandyBrown](ktos z gory kibel zapchal i rano bylo u nas po kostki wody z g :evil_lol: :diabloti: zaje...)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ty to powiedziałaś :diabloti: Jammy :cool3: i KTO to posprzątał? :loveu: Quote
betty_labrador Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='basia_bonnie']A czy nie myślałaś o tym, by pokazać Tosce gory?:evil_lol: np. Beskid mały,żywiecki...:eviltong:[/QUOTE] nie myslalam :cool1: [quote name='Justa']Ty to powiedziałaś :diabloti: Jammy :cool3: i KTO to posprzątał? :loveu:[/quote] :no-no-no: Tosca :eviltong: ja z szefem? :cool3: to byl pyszny dzień :diabloti: Quote
eria Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 o bozeee noooo to halloween naprawde przerazające :shake:;) nie zazdroszcze sprzątania tego.... Quote
Justa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Trzeba było tego zapchajkibla do roboty zagonić :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='eria']o bozeee noooo to halloween naprawde przerazające :shake:;) nie zazdroszcze sprzątania tego....[/quote] heh no coz, zdarza sie najlepszym :P [quote name='Justa']Trzeba było tego zapchajkibla do roboty zagonić :diabloti:[/quote] a myslisz ze ktos sie przyznalby ze wrzucil prezerwatywe do kibla po omacku? w ferworze podniecenia? :diabloti: Quote
Justa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='betty_labrador']a myslisz ze ktos sie przyznalby ze wrzucil prezerwatywe do kibla po omacku? w ferworze podniecenia? :diabloti:[/QUOTE] od gumki zapchał się kibel? :-o nie wierze :eviltong: Quote
basia bonnie Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='betty_labrador']nie myslalam :cool1: [/quote] czas pomyslec:cool3: Quote
Anza&Hacker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wpadłam do Was znowu... i co zastaje jakieś rozmowy o "G*" ...a tak a propos tematu - Hacker mi w piątek zeżarł pyszną, żółtą K* ludzką :diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Justa']od gumki zapchał się kibel? :-o nie wierze :eviltong:[/QUOTE] ja tam sie na gumkach nie znam :eviltong: badz co badz moze bylo ich kilka? :diabloti: [quote name='infers1995']Dzieńdobry Beciu. :diabloti:[/QUOTE] bry bry :loveu::loveu::loveu: [quote name='SZPiLKA23 Hejkaaaaaaaaaa [/QUOTE'] czesc honey :loveu::loveu::loveu: [quote name='basia bonnie']czas pomyslec:cool3:[/quote] nie chce mi sie :eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='SZPiLKA']Zyjeszzzzzzzzzzzz? [/quote] ledwo :cool3: spedzilam wieczor na strzyzeniu mojej zestresowanej nożyczkami suki :roll: sie nacierpiala, skrzywdzilam pieska :diabloti: [quote name='Anza&Hacker']Wpadłam do Was znowu... i co zastaje jakieś rozmowy o "G*" ...a tak a propos tematu - Hacker mi w piątek zeżarł pyszną, żółtą K* ludzką :diabloti:[/quote] hello! :multi: no niestety zycie jest G i wokół G sie toczy :evil_lol: :cool3: a nie mow nic, Tosca tez wczoraj zjadla na srodku drogi przy wyjsciu z lasu wielkie żólte GGGGGGGGGGGG :angryy: :roll: (Hacker sie od niej nauczyl? :eviltong: ) Quote
Mudik Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 przestańcie!!!!!!!!!!!!!! niektórzy właśnie jedzą kolację:angryy::angryy::mad: Quote
NightQueen Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Oo jakie ciekawe tematy też mam doświadczenia związane z G :evil_lol: Moli mi wszamał kiedyś kurze G a później oddała drugą stroną w moim łóżku, kocham ją za to:loveu::diabloti: a mój jamnior Najki, wszamał kiedyś G mojej kuzynki, a wziął sobie je z nocnika, stół szwedzki po prostu :diabloti::eviltong: Quote
eria Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 taaa na wczorajszym spacerku Foxi z Fruzią też się poczęstowały pysznym ludzkim G**** :mad: To jest moment,zdejmuję tej mendzie kaganiec tylko do zdjęć lub zabawy a ona w sekundzie zniknie w krzakach i się naje :angryy: Quote
Recommended Posts