Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']rzut kamieniem :lol:[/quote]

:no-no-no: ....

.. beretm ! :lol:

mowie Wam jakie dzis mialam swietne halloween !! poprostu g...branie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktos nie dostał cukierka i zrobił nam psikus :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']:no-no-no: ....

.. beretm ! :lol:

mowie Wam jakie dzis mialam swietne halloween !! poprostu g...branie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktos nie dostał cukierka i zrobił nam psikus :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

ja jednak wole rzucać kamieniem..
ale skoro ty lubisz beretem.. :evil_lol::eviltong:

szambo wam wylało? :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie'] hehe też miałam jechać do Poznania, ale nie chce mi sie samej, w dodatku impreza wtedy jest :diabloti:[/QUOTE]

nic juz nie mow... :obrazic:

[quote name='Justa']ja jednak wole rzucać kamieniem..
ale skoro ty lubisz beretem.. :evil_lol::eviltong:

szambo wam wylało? :diabloti:[/quote]

haha tak moherowym :evil_lol:

powiedzmy :siara: [SIZE=1][COLOR=SandyBrown](ktos z gory kibel zapchal i rano bylo u nas po kostki wody z g :evil_lol: :diabloti: zaje...)[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='betty_labrador']haha tak moherowym :evil_lol:

powiedzmy :siara: [SIZE=1][COLOR=SandyBrown](ktos z gory kibel zapchal i rano bylo u nas po kostki wody z g :evil_lol: :diabloti: zaje...)[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Ty to powiedziałaś :diabloti:

Jammy :cool3: i KTO to posprzątał? :loveu:

Posted

[quote name='basia_bonnie']A czy nie myślałaś o tym, by pokazać Tosce gory?:evil_lol: np. Beskid mały,żywiecki...:eviltong:[/QUOTE]

nie myslalam :cool1:

[quote name='Justa']Ty to powiedziałaś :diabloti:

Jammy :cool3: i KTO to posprzątał? :loveu:[/quote]

:no-no-no: Tosca :eviltong:

ja z szefem? :cool3: to byl pyszny dzień :diabloti:

Posted

[quote name='eria']o bozeee noooo to halloween naprawde przerazające :shake:;) nie zazdroszcze sprzątania tego....[/quote]

heh no coz, zdarza sie najlepszym :P

[quote name='Justa']Trzeba było tego zapchajkibla do roboty zagonić :diabloti:[/quote]

a myslisz ze ktos sie przyznalby ze wrzucil prezerwatywe do kibla po omacku? w ferworze podniecenia? :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']a myslisz ze ktos sie przyznalby ze wrzucil prezerwatywe do kibla po omacku? w ferworze podniecenia? :diabloti:[/QUOTE]

od gumki zapchał się kibel? :-o
nie wierze :eviltong:

Posted

[quote name='Justa']od gumki zapchał się kibel? :-o
nie wierze :eviltong:[/QUOTE]

ja tam sie na gumkach nie znam :eviltong: badz co badz moze bylo ich kilka? :diabloti:

[quote name='infers1995']Dzieńdobry Beciu.

:diabloti:[/QUOTE]

bry bry :loveu::loveu::loveu:

[quote name='SZPiLKA23 Hejkaaaaaaaaaa [/QUOTE']

czesc honey :loveu::loveu::loveu:

[quote name='basia bonnie']czas pomyslec:cool3:[/quote]

nie chce mi sie :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='SZPiLKA']Zyjeszzzzzzzzzzzz? [/quote]

ledwo :cool3:

spedzilam wieczor na strzyzeniu mojej zestresowanej nożyczkami suki :roll: sie nacierpiala, skrzywdzilam pieska :diabloti:

[quote name='Anza&Hacker']Wpadłam do Was znowu... i co zastaje jakieś rozmowy o "G*"

...a tak a propos tematu - Hacker mi w piątek zeżarł pyszną, żółtą K* ludzką :diabloti:[/quote]

hello! :multi:

no niestety zycie jest G i wokół G sie toczy :evil_lol: :cool3:

a nie mow nic, Tosca tez wczoraj zjadla na srodku drogi przy wyjsciu z lasu wielkie żólte GGGGGGGGGGGG :angryy: :roll:
(Hacker sie od niej nauczyl? :eviltong: )

Posted

Oo jakie ciekawe tematy
też mam doświadczenia związane z G :evil_lol:
Moli mi wszamał kiedyś kurze G a później oddała drugą stroną w moim łóżku, kocham ją za to:loveu::diabloti:

a mój jamnior Najki, wszamał kiedyś G mojej kuzynki, a wziął sobie je z nocnika, stół szwedzki po prostu :diabloti::eviltong:

Posted

taaa na wczorajszym spacerku Foxi z Fruzią też się poczęstowały pysznym ludzkim G**** :mad:
To jest moment,zdejmuję tej mendzie kaganiec tylko do zdjęć lub zabawy a ona w sekundzie zniknie w krzakach i się naje :angryy: