Ela i Luna Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 To świetnie, że z Toscą już lepiej! Silna z niej dziewczyna Quote
infers Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Ela i Luna']To świetnie, że z Toscą już lepiej! Silna z niej dziewczyna[/QUOTE] Po właścicielce:razz:. Quote
Unbelievable Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='betty_labrador']ze co bys zjadla? chcesz ucho swinskie? :P no to nie badz, o. jedz se do chaty :P no nie? taka z niej migara. Sama se rysuj Grama :eviltong:[/quote] a kupisssz?:-( cii, może wpadnę : P po Grama:loveu: [quote name='Mudik']Co za dwie brązowe wypustki ma Gram nad prawym okiem?[/quote] jemu tak ucha wystają :evil_lol: [quote name='SZPiLKA23']Super :multi: wygłaszcz ja odemne:) Gram bardzo udany wyglada jakby zaraz miał wyskoczyc z rysunku i popedzic za piłeczka ;)[/quote] mam dla ciebie złą wiadomość- Grami nie lata za piłeczką... to dla niego zbyt ambitne : P Quote
Unbelievable Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='SZPiLKA23']To w co on jest taki wpatrzony?[/quote] w rękę zapewne : P jak widzi mnie z aparatem i każę mu się patrzyć w rękę to będzie się patrzył dopóki nie powiem ''dobry gramciu'':diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Biedny Gramciu musie sie w pusta reke patrzec :D Quote
Unbelievable Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Biedny Gramciu musie sie w pusta reke patrzec :D[/quote] ale później zostaje pogłaskany, co bardzo lubi : P Quote
anetta Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Mizianka dla czarnulki, dobrze że z tego wyszła. Czy te rysunki to jest "Znajdź szczegóły które różnią te dwa rysunki"? :evil_lol::evil_lol: Bo tak je porównuje i nic nie widze :evil_lol: Quote
infers Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Taaaaaaaa, w ręke chyba z kilogramem:diabloti: sera:diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='anetta'] Czy te rysunki to jest "Znajdź szczegóły które różnią te dwa rysunki"? :evil_lol::evil_lol: Bo tak je porównuje i nic nie widze :evil_lol:[/quote] ślepota:diabloti: a ja dziś odebrałam rysunek HA:loveu::loveu: [quote name='infers1995']Taaaaaaaa, w ręke chyba z kilogramem:diabloti: sera:diabloti::evil_lol:[/quote] starczy ręka : P Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Mudik']To super! Mizianki dla Tosiaka, a co do Grama to wypustkę "uszną":lol: bym zostawiła, a brew usunęła,jak ją zasłoniłam wyglądało lepiej. Dobranoc![/quote] :) za pozno, Martyna wczoraj porwala moj rysunek -tzn jej psa rysunek :P [quote name='ariss']Cudownie,że Tosia ozdrowiała wstrętne to chorubsko,a ona bidulka jeszcze tyle razy musiała przez to przechodzić.wymiziaj ją mocno ode mnie!!!!! DOBRANOC[/quote] no tez sie ciesze, a teraz tak ja energia rozsadza bo miala ograniczone spacerki w celu rekonwalescencji. Dzis biegała pół godzinki -jak szalona, ale nadal jej malo. No niestety łaie czasem ja swinstwo. [quote name='SZPiLKA23']Super :multi: wygłaszcz ja odemne Gram bardzo udany wyglada jakby zaraz miał wyskoczyc z rysunku i popedzic za piłeczka [/quote] wyglaskana od Ciebie :] dzieki dzieki ;) ale on tam postanowil zostac :) [quote name='Ela i Luna']To świetnie, że z Toscą już lepiej! Silna z niej dziewczyna[/quote] dziekujemy, oj tak bardzo silna, ma checi do zycia i rozrabiania. :P [quote name='infers1995']Po właścicielce.[/quote] hehe. skad wiesz :diabloti::eviltong: [quote name='Tinka:)']a kupisssz? cii, może wpadnę : P po Grama:loveu: jemu tak ucha wystają :evil_lol: mam dla ciebie złą wiadomość- Grami nie lata za piłeczką... to dla niego zbyt ambitne : P[/quote] nie :razz::cool1: sama se moglas kupic. a z zabawkami znow sie nie wysiliłaś :evil_lol: hehe a za czym lata? za żarciem ktorego mu nie dajesz? :crazyeye::lol: [quote name='SZPiLKA23']To w co on jest taki wpatrzony?[/quote] w zarcie ktorego nie dostał od miesiąca :cool3: [quote name='Tinka:)']w rękę zapewne : P jak widzi mnie z aparatem i każę mu się patrzyć w rękę to będzie się patrzył dopóki nie powiem ''dobry gramciu''[/quote] jasne, jasne. chyba raczej mowisz "goopi Gamciu" :lol::evil_lol::eviltong: [quote name='SZPiLKA23']Biedny Gramciu musie sie w pusta reke patrzec :D[/quote] no nie? [quote name='Tinka:)']ale później zostaje pogłaskany, co bardzo lubi : P[/quote] taa musi lubic :-( bo co mu pozostalo ... [quote name='SZPiLKA23']PfffffffffffFFFFFFFFFFFF[/quote] pfffffff -zgadzam sie z Toba ;] [quote name='anetta']Mizianka dla czarnulki, dobrze że z tego wyszła. Czy te rysunki to jest "Znajdź szczegóły które różnią te dwa rysunki"? Bo tak je porównuje i nic nie widze [/quote] dzieki Anetko, tez sie bardzo ciesze :multi: bo nie przyjrzalas sie dobrze, a zmiany sa. Martyna zauwazyla je od razu - o! [quote name='infers1995']Taaaaaaaa, w ręke chyba z kilogramem:diabloti: sera:diabloti::evil_lol:[/quote] HAHAHAHHAHA [quote name='Tinka:)']ślepota:diabloti: a ja dziś odebrałam rysunek HA:loveu::loveu: starczy ręka : P[/quote] bo Ci pozwoliłam :] nie zapomnij dac Leny Marcinowi :P do zbicia? [quote name='anetta']A tam, od razu ślepota :cool1:[/quote] hehehe Quote
Unbelievable Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Galeria Tosci a wszystko kręci się wokół mojego biednego pokrzywdzonego psa:evil_lol: [quote name='betty_labrador']:) za pozno, Martyna wczoraj porwala moj rysunek -tzn jej psa rysunek :P [/quote] teraj już mój:diabloti: [quote name='betty_labrador'] nie :razz::cool1: sama se moglas kupic. a z zabawkami znow sie nie wysiliłaś :evil_lol: [/quote] nie mogłam, bo doda wybrzydzała:diabloti: jak nie! powiesiłam dinorazłowi do towarzystwa róźowy kocyk z króliczkiem, jeża i kurczaka! a ty jeszcze dinozarła chciałaś do nich wsadzić żeby się miedzy sobą kłóciły, niedoczekanie! [quote name='betty_labrador']hehe a za czym lata? za żarciem ktorego mu nie dajesz? :crazyeye::lol: [/quote] też:loveu: teraz z moją skarpetką w pysku:cool1: [quote name='betty_labrador']w zarcie ktorego nie dostał od miesiąca :cool3: [/quote] :loveu: [quote name='betty_labrador']jasne, jasne. chyba raczej mowisz "goopi Gamciu" :lol::evil_lol::eviltong: [/quote] też:diabloti: debilu, szczurze, zasrańcu:loveu::loveu: [quote name='betty_labrador']taa musi lubic :-( bo co mu pozostalo ... [/quote] :evil_lol: [quote name='betty_labrador']pfffffff -zgadzam sie z Toba ;] [/quote] Nie pfyfaj bo więcej nie ułożę już nic! [quote name='betty_labrador']bo nie przyjrzalas sie dobrze, a zmiany sa. Martyna zauwazyla je od razu - o! [/quote] no, właśnie! [quote name='betty_labrador']bo Ci pozwoliłam :] nie zapomnij dac Leny Marcinowi :P [/quote] zapomnę:loveu: [quote name='betty_labrador'] do zbicia?[/quote] też:loveu: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Tinka:)']Galeria Tosci a wszystko kręci się wokół mojego biednego pokrzywdzonego psa:evil_lol: teraj już mój:diabloti: nie mogłam, bo doda wybrzydzała:diabloti: jak nie! powiesiłam dinorazłowi do towarzystwa róźowy kocyk z króliczkiem, jeża i kurczaka! a ty jeszcze dinozarła chciałaś do nich wsadzić żeby się miedzy sobą kłóciły, niedoczekanie! zapomnę:loveu: też:loveu:[/quote] trzeba przestawić tory więc :diabloti: chciałabyś :evil_lol: ona ciagle wybrzydzala :P a co do zabawek to sie juz nie przechwalaj bo doda zrobila to by lepiej :eviltong: a nie dinorazłowi kocyk z króliczkiem :evil_lol::diabloti: sprobuj tylko!! :mad::cool1: [quote name='SZPiLKA23']Lubie jak sie zgadzamy ;][/quote] ja tez :multi: :loveu: Quote
infers Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Jak zapomnisz to, weźmiesz tego swojego szczura pod pachęę i pójdziesz do Łomży! Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='infers1995']Jak zapomnisz to, weźmiesz tego swojego szczura pod pachęę i pójdziesz do Łomży![/quote] ja ja do tego ZMUSZE :diabloti::razz: Quote
Unbelievable Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='betty_labrador']trzeba przestawić tory więc :diabloti: chciałabyś :evil_lol: ona ciagle wybrzydzala :P a co do zabawek to sie juz nie przechwalaj bo doda zrobila to by lepiej :eviltong: a nie dinorazłowi kocyk z króliczkiem :evil_lol::diabloti: sprobuj tylko!! :mad::cool1: [/quote] więc dawaj foty:diabloti: nie : P ale to dla towarzystwa:-( i żeby ciepełko było... :diabloti: ok:loveu: Cinuś nie wiem czy masz świadomość ale do giżycka przyjechać to ja tylko w święta będę mogła : P:diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Tinka:)']więc dawaj foty:diabloti: nie : P ale to dla towarzystwa:-( i żeby ciepełko było... :diabloti: ok:loveu: Cinuś nie wiem czy masz świadomość ale do giżycka przyjechać to ja tylko w święta będę mogła : P:diabloti:[/quote] nie moge, moj komputer ciagle w nieswiadomosci jest i nie jest gotów zeby dzialac :P zostaje laptop :] ah Ty towarzyska osobo :loveu: HAHAHA :roflt::turn-l::siara: Quote
infers Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Tinka:)']więc dawaj foty:diabloti: nie : P ale to dla towarzystwa:-( i żeby ciepełko było... :diabloti: ok:loveu: Cinuś nie wiem czy masz świadomość ale do giżycka przyjechać to ja tylko w święta będę mogła : P:diabloti:[/QUOTE] Bo? . Quote
Unbelievable Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='infers1995']Bo? .[/quote] bo co tydzień w warszawie zawituję :razz::cool1: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='infers1995']Bo? .[/quote] bo jest wredna? :evil_lol: Quote
infers Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Tinka:)']bo co tydzień w warszawie zawituję :razz::cool1:[/QUOTE] [quote name='betty_labrador']bo jest wredna? :evil_lol:[/QUOTE] 2 prawdy rzucone mi prosto w twarz :O:diabloti::diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='infers1995']2 prawdy rzucone mi prosto w twarz :O:diabloti::diabloti:[/quote] :diabloti: prawda zawsze wyjdzie na jaw, a najgorsza bedzie rzucona Ci najprosciej w twarz :eviltong: Quote
Recommended Posts