Unbelievable Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='betty_labrador']aha no rozumiem, ze sprobowalas i jednak nie tentego. Ale wiesz on moze jeszcze sie zmienic. Przeciez pamietam Tsoca w wieku nawet dwoch lat nie miala zbyt dobrych not, nie mowiac juz o CWC. a pozniej jak zmezniala to zaczela dostawac CWC i jest championka. Tez chcialam zrezygnowac z wystawiania, ale wlasnie namowila mnie do etgo kolezanka od flatow, ktora wlasnie powiedziala ze Tosca sie jeszcze zmieni na lepsze w budowie ;) ale super jakbys byla na wystawie :multi: a najbardziej sie uchachalam ze nie podeszliscie do siebie z Mateuszem :evil_lol:[/quote] no zobaczymy- jak narazie Grami mógłby jedynie ''wyjeździć'' sobie i championat i repa, ale tego nie chcę... też chcę, też!:multi: :evil_lol::evil_lol: ja tak już mam- że boję się komuś w czymś przeszkodzić- np. nie lubię przerywać ludziom gdy coś mówią(muszę być naprawdę wkurzona żeby to zrobić : P) Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Tinka:)']no zobaczymy- jak narazie Grami mógłby jedynie ''wyjeździć'' sobie i championat i repa, ale tego nie chcę... też chcę, też!:multi: :evil_lol::evil_lol: ja tak już mam- że boję się komuś w czymś przeszkodzić- np. nie lubię przerywać ludziom gdy coś mówią(muszę być naprawdę wkurzona żeby to zrobić : P)[/QUOTE] aa nie chcesz, rozumiem. bedzie super :lol: ale nie bedzie np Basi od Bonni, i Mateusza :( ale moze Justa bedzie i inne osoby :) bedziecie mi kibicowac :cool3: a mi sie nie balas przeszkodzic w sklepie? :diabloti: a nie, w sumie poprosilas mnie o pomoc :eviltong: Quote
Unbelievable Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='betty_labrador'] bedzie super :lol: ale nie bedzie np Basi od Bonni, i Mateusza :( ale moze Justa bedzie i inne osoby :) bedziecie mi kibicowac :cool3: a mi sie nie balas przeszkodzic w sklepie? :diabloti: a nie, w sumie poprosilas mnie o pomoc :eviltong:[/quote] będziemy : P i pytałam czy nie przeszkadzam:diabloti: i pomogłam ci wieszać zabawki:placz: Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 [quote name='Tinka:)']będziemy : P i pytałam czy nie przeszkadzam:diabloti: i pomogłam ci wieszać zabawki:placz:[/QUOTE] :multi::multi::multi: zawsze mile towarzystwo dopinguje pozytywnie. I sedziego tez :p [quote name='Justa']hej Beatko !!! :loveu:[/QUOTE] czesc Justynko :loveu: ide spac pa :diabloti: Quote
anetta Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='betty_labrador']czepiam sie szczegolów :D etam a co wiesz? :P[/QUOTE] Ale to nie Ty się czepiasz :evil_lol: O tej porze to już nic :ekmm: Jaka czacha, duża była? A co to za kudłacze? Quote
Justa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 dzień dobry :loveu: mam nadzieję, że przybęde na wystawę. a raczej, że wrócę 12 do warszawy.. ale jestem dobrej myśli :diabloti: kurrrrrcze galinę bym wzięła, ale mnie nie wpuszczą :placz: mowa tu o jakichś czachach , dobrze słyszę? :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hej kochanie jak zdróweczko nie wykanczaja Cie w sklepie ? Quote
infers Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Sie nie boj, Becia nie daje się przepracowywać:diabloti::loveu::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='anetta']Ale to nie Ty się czepiasz :evil_lol: O tej porze to już nic :ekmm: Jaka czacha, duża była? A co to za kudłacze?[/QUOTE] a to? :razz: no sporaaaaaaaa naprawde duza :D jakies bezpaskie psy sie przyplątały :evil_lol: [quote name='Justa']dzień dobry :loveu: mam nadzieję, że przybęde na wystawę. a raczej, że wrócę 12 do warszawy.. ale jestem dobrej myśli :diabloti: kurrrrrcze galinę bym wzięła, ale mnie nie wpuszczą :placz: mowa tu o jakichś czachach , dobrze słyszę? :diabloti:[/QUOTE] dobry wieczór :loveu: ja tez mam taka nadzieje :p :diabloti: widzialam w watku Martynki o waszych niecnych zmowach :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']Hej kochanie jak zdróweczko nie wykanczaja Cie w sklepie ?[/QUOTE] hej skarbie :loveu: zdroweczko z deczka lepiej, ale ciagle katar i zapchanezatoki. Ale w sklepie nie bylo zle ;] dostalam nawet gratis puszke do karmy ale mala :cool3: [quote name='infers1995']Sie nie boj, Becia nie daje się przepracowywać:diabloti::loveu::evil_lol:[/QUOTE] hehe no prawda, dzis to sie obijalam az nuda powialo :loveu::eviltong: ide spac bo nie wiem jak wstane o 7 :lol: pa kochani! Quote
Bonsai Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 A ja jutro jadę do Wwy. :eviltong: Ale w poszukiwaniu mieszkania, więc raczej czasu mieć nie będę. :( Quote
betty_labrador Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Bonsai']A ja jutro jadę do Wwy. :eviltong: Ale w poszukiwaniu mieszkania, więc raczej czasu mieć nie będę. :([/QUOTE] Bonsai a moze jednak na chwile wpadniesz do Arkadii co????? please... ja pracuje tam do 22 wiec dfuzy luz :) czyli jednak do wawy sie przeprowadzasz? :cool3::diabloti::multi: ide juz spac pa :eviltong: Quote
Bonsai Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Postaram się, może nawet gdzieś tam będę szukać mieszkania . ;) A i na małe zakupy wpaść nie szkodzi. :diabloti: Quote
betty_labrador Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 wow :eviltong: super :multi: no pewnie , i doradze w wyborze karmy, smyczy etc :diabloti: :P bo w czwartek juz mnie nie ma na dwa dni :p Quote
Unbelievable Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='betty_labrador'] widzialam w watku Martynki o waszych niecnych zmowach :diabloti: [/quote] jakich zmowach? : P Quote
Eriu Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 puk puk?:) Fajnie tak w zoologicznym pracować? Słyszałam opinię, że wcale nie tak łatwo. I co tam u Tosiaka? Quote
betty_labrador Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Tinka:)']jakich zmowach? : P[/QUOTE] wejscia na teren wystawy z kundlami :siara: [quote name='Eriu']puk puk?:) Fajnie tak w zoologicznym pracować? Słyszałam opinię, że wcale nie tak łatwo. I co tam u Tosiaka?[/QUOTE] hej Dorotko :loveu: no fajnie :) nie narzekam, a anwet powiem ze starsznie mi sie podoba ta praca... jakby specjalnie dla mnie taka :p tylko tez ma swoje minusy :( np niskie zarobki, 12 godzin pracy, malo mozliwosci by pojechac na sylwestra... eh. a plusy to super pracujacy tam ludzie, za nimi bede najbardziej tesknic :( fajni klienci, no i robie to co lubie. i jakos wcale mnie nie meczy to bycie na sklepie, tylko w zime bedzie ciezko wracac do domu o 23.... wlasciwie dostalam inna propozycje pracy w sklepku zoologicznym, tyle ze wlasnie to jest sklepik malutki, ze tylko ja tam siedze... a kontakt z ludzmi to tylko z klienatami. poza tym pracuje tam 8 godzin od 11 do 19... ale tez zarobki po 3 miesiacach probnych wzrastaja, a w tym kakadu nie :/ no i wlasnie nie widzi mi sie 8 godzin siedziec w miejscu. i tam plusy i tam, i tam minusy i tam.. :/ nie wiem co robic, i jest mi troche smutno, nie wiem ktore korzysci wybrac. a prae w kakadu mam na okres probny do konca wrzesnia. moze cos doradzicie?:shake::placz::placz::placz: Quote
ariss Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ale ten sznup ma minke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://img238.imageshack.us/img238/7150/korafu1.jpg[/url] fajnie Ci to wyszło:loveu: Quote
betty_labrador Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='gassira']ale ten sznup ma minke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [url]http://img238.imageshack.us/img238/7150/korafu1.jpg[/url] fajnie Ci to wyszło:loveu:[/QUOTE] czesc gass :loveu: super ze do mnie wpadlas :loveu: dziekuje za ocene rysunku :) a mialam powiedziec co u Tosi :p a wszystko ok :) zdrowa, grzeczna i kochana psina :) czesto chodzimy na spacerki, czasem bardzo dlugie, najczesciej jak ktos do mnie przybedzie z psami, bo sama to chdoze na krocej. Jak jestem w pracy starsznie teskni... ale mama wychdozi z nia na spacerki, i daje jesc. :) Quote
eria Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja to jestem samotnik z natury i bardziej pasowałby mi mały sklepik i 8 godzin dziennie ;) Quote
Justa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hej :loveu: jeśli chodzi o pracę - Ty już tak na stałe? wiesz, jak ja szukałam pracy na wakacje, to oczywiście mogłam iść do jakiegoś biura albo innego badziewia układac dokumenty, tylko mnie taka praca na urządza - choć może i zarobki byłyby wyższe.. kontakt z ludźmi bardzo dużo mnie nauczył, wpółpraca w grupie, umiejętność rozwiązywania konfliktów, praca pod presją. dużo się dzieje w takiej większej firmie niż w małym osiedlowym sklepie. ale jakoś cięzko mi uwierzyć, że taki mały sklepik pozwala na wyższe zarobki :-o ja do pracy miałam, ochote przychodzić dla ludzi, gdybym codziennie miała przez 8h rowiązywac krzyżówki chybabym oszalała. A tak - w fajnym zespole - aż łezka mi się zakręciła na koniec. wydaje mi się, że zamęczyłabyś się w takim osiedlowym sklepiku gdzie nic się nie dzieje, ale to tylko moje zdanie ;) Quote
Mudik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Właśnie a propos spacerków miałaś dać fotki dziś i jutro masz wolne więc:cool3::cool3::cool3: Quote
Unbelievable Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ja bym wolala w tym malym sklepiku, szczegolnie ze krocej i mniej halasu... Ja lubie cisze i spokoj, no ale to ja ;) Quote
Justa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a do włąsnej galerii nie łaska zajżeć? :diabloti: właśnie kończę opylać całego słonecznika - czy to normalne? :mdleje: :lol: Quote
Recommended Posts