Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']aha no rozumiem, ze sprobowalas i jednak nie tentego. Ale wiesz on moze jeszcze sie zmienic. Przeciez pamietam Tsoca w wieku nawet dwoch lat nie miala zbyt dobrych not, nie mowiac juz o CWC. a pozniej jak zmezniala to zaczela dostawac CWC i jest championka. Tez chcialam zrezygnowac z wystawiania, ale wlasnie namowila mnie do etgo kolezanka od flatow, ktora wlasnie powiedziala ze Tosca sie jeszcze zmieni na lepsze w budowie ;)

ale super jakbys byla na wystawie :multi:

a najbardziej sie uchachalam ze nie podeszliscie do siebie z Mateuszem :evil_lol:[/quote]
no zobaczymy- jak narazie Grami mógłby jedynie ''wyjeździć'' sobie i championat i repa, ale tego nie chcę...

też chcę, też!:multi:

:evil_lol::evil_lol:
ja tak już mam- że boję się komuś w czymś przeszkodzić- np. nie lubię przerywać ludziom gdy coś mówią(muszę być naprawdę wkurzona żeby to zrobić : P)

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']no zobaczymy- jak narazie Grami mógłby jedynie ''wyjeździć'' sobie i championat i repa, ale tego nie chcę...

też chcę, też!:multi:

:evil_lol::evil_lol:
ja tak już mam- że boję się komuś w czymś przeszkodzić- np. nie lubię przerywać ludziom gdy coś mówią(muszę być naprawdę wkurzona żeby to zrobić : P)[/QUOTE]

aa nie chcesz, rozumiem.

bedzie super :lol: ale nie bedzie np Basi od Bonni, i Mateusza :( ale moze Justa bedzie i inne osoby :) bedziecie mi kibicowac :cool3:

a mi sie nie balas przeszkodzic w sklepie? :diabloti: a nie, w sumie poprosilas mnie o pomoc :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']
bedzie super :lol: ale nie bedzie np Basi od Bonni, i Mateusza :( ale moze Justa bedzie i inne osoby :) bedziecie mi kibicowac :cool3:

a mi sie nie balas przeszkodzic w sklepie? :diabloti: a nie, w sumie poprosilas mnie o pomoc :eviltong:[/quote]
będziemy : P

i pytałam czy nie przeszkadzam:diabloti: i pomogłam ci wieszać zabawki:placz:

Posted

[quote name='Tinka:)']będziemy : P

i pytałam czy nie przeszkadzam:diabloti: i pomogłam ci wieszać zabawki:placz:[/QUOTE]

:multi::multi::multi: zawsze mile towarzystwo dopinguje pozytywnie. I sedziego tez :p

[quote name='Justa']hej Beatko !!! :loveu:[/QUOTE]

czesc Justynko :loveu:

ide spac pa :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']czepiam sie szczegolów :D

etam a co wiesz? :P[/QUOTE]
Ale to nie Ty się czepiasz :evil_lol:

O tej porze to już nic :ekmm:

Jaka czacha, duża była?
A co to za kudłacze?

Posted

dzień dobry :loveu:

mam nadzieję, że przybęde na wystawę. a raczej, że wrócę 12 do warszawy.. ale jestem dobrej myśli :diabloti:
kurrrrrcze galinę bym wzięła, ale mnie nie wpuszczą :placz:

mowa tu o jakichś czachach , dobrze słyszę? :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Ale to nie Ty się czepiasz :evil_lol:

O tej porze to już nic :ekmm:

Jaka czacha, duża była?
A co to za kudłacze?[/QUOTE]

a to? :razz:

no sporaaaaaaaa naprawde duza :D

jakies bezpaskie psy sie przyplątały :evil_lol:

[quote name='Justa']dzień dobry :loveu:

mam nadzieję, że przybęde na wystawę. a raczej, że wrócę 12 do warszawy.. ale jestem dobrej myśli :diabloti:
kurrrrrcze galinę bym wzięła, ale mnie nie wpuszczą :placz:

mowa tu o jakichś czachach , dobrze słyszę? :diabloti:[/QUOTE]

dobry wieczór :loveu:

ja tez mam taka nadzieje :p :diabloti:

widzialam w watku Martynki o waszych niecnych zmowach :diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Hej kochanie jak zdróweczko nie wykanczaja Cie w sklepie ?[/QUOTE]

hej skarbie :loveu: zdroweczko z deczka lepiej, ale ciagle katar i zapchanezatoki. Ale w sklepie nie bylo zle ;] dostalam nawet gratis puszke do karmy ale mala :cool3:

[quote name='infers1995']Sie nie boj, Becia nie daje się przepracowywać:diabloti::loveu::evil_lol:[/QUOTE]

hehe no prawda, dzis to sie obijalam az nuda powialo :loveu::eviltong:

ide spac bo nie wiem jak wstane o 7 :lol: pa kochani!

Posted

[quote name='Bonsai']A ja jutro jadę do Wwy. :eviltong: Ale w poszukiwaniu mieszkania, więc raczej czasu mieć nie będę. :([/QUOTE]

Bonsai a moze jednak na chwile wpadniesz do Arkadii co????? please... ja pracuje tam do 22 wiec dfuzy luz :)

czyli jednak do wawy sie przeprowadzasz? :cool3::diabloti::multi:

ide juz spac pa :eviltong:

Posted

[quote name='Tinka:)']jakich zmowach? : P[/QUOTE]

wejscia na teren wystawy z kundlami :siara:

[quote name='Eriu']puk puk?:)
Fajnie tak w zoologicznym pracować? Słyszałam opinię, że wcale nie tak łatwo.
I co tam u Tosiaka?[/QUOTE]

hej Dorotko :loveu:

no fajnie :) nie narzekam, a anwet powiem ze starsznie mi sie podoba ta praca... jakby specjalnie dla mnie taka :p tylko tez ma swoje minusy :( np niskie zarobki, 12 godzin pracy, malo mozliwosci by pojechac na sylwestra... eh. a plusy to super pracujacy tam ludzie, za nimi bede najbardziej tesknic :( fajni klienci, no i robie to co lubie. i jakos wcale mnie nie meczy to bycie na sklepie, tylko w zime bedzie ciezko wracac do domu o 23....

wlasciwie dostalam inna propozycje pracy w sklepku zoologicznym, tyle ze wlasnie to jest sklepik malutki, ze tylko ja tam siedze... a kontakt z ludzmi to tylko z klienatami. poza tym pracuje tam 8 godzin od 11 do 19... ale tez zarobki po 3 miesiacach probnych wzrastaja, a w tym kakadu nie :/ no i wlasnie nie widzi mi sie 8 godzin siedziec w miejscu.

i tam plusy i tam, i tam minusy i tam.. :/

nie wiem co robic, i jest mi troche smutno, nie wiem ktore korzysci wybrac. a prae w kakadu mam na okres probny do konca wrzesnia.

moze cos doradzicie?:shake::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='gassira']ale ten sznup ma minke:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://img238.imageshack.us/img238/7150/korafu1.jpg[/url]

fajnie Ci to wyszło:loveu:[/QUOTE]

czesc gass :loveu:

super ze do mnie wpadlas :loveu:

dziekuje za ocene rysunku :)

a mialam powiedziec co u Tosi :p a wszystko ok :) zdrowa, grzeczna i kochana psina :) czesto chodzimy na spacerki, czasem bardzo dlugie, najczesciej jak ktos do mnie przybedzie z psami, bo sama to chdoze na krocej. Jak jestem w pracy starsznie teskni... ale mama wychdozi z nia na spacerki, i daje jesc. :)

Posted

hej :loveu:

jeśli chodzi o pracę - Ty już tak na stałe?
wiesz, jak ja szukałam pracy na wakacje, to oczywiście mogłam iść do jakiegoś biura albo innego badziewia układac dokumenty, tylko mnie taka praca na urządza - choć może i zarobki byłyby wyższe..
kontakt z ludźmi bardzo dużo mnie nauczył, wpółpraca w grupie, umiejętność rozwiązywania konfliktów, praca pod presją. dużo się dzieje w takiej większej firmie niż w małym osiedlowym sklepie.
ale jakoś cięzko mi uwierzyć, że taki mały sklepik pozwala na wyższe zarobki :-o
ja do pracy miałam, ochote przychodzić dla ludzi, gdybym codziennie miała przez 8h rowiązywac krzyżówki chybabym oszalała. A tak - w fajnym zespole - aż łezka mi się zakręciła na koniec.

wydaje mi się, że zamęczyłabyś się w takim osiedlowym sklepiku gdzie nic się nie dzieje, ale to tylko moje zdanie ;)