Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='infers1995']Bett, aż 3 foty to żeś się wysiliła:roll::eviltong::diabloti:.[/quote]
Trzecia się nie liczy, bo to nie zdjęcie Tosi :eviltong:

PS. Ależ ona ma długi jęzor!!!:-o

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej:multi:
Obejrzałam wszystkie fotki wszystkie sa sliczne:loveu: A najbardziej podobaja mi sie rysunki:loveu: Bonnie ci wyszła swietnie:loveu:
Ale postów czytać nie zamierzam:diabloti: - życia by mi nie starczyło:cool1::diabloti:

Posted

[quote name='eria']Tosca rzeczywiście zakochanym wzrokiem na niego patrzy
[URL]http://img217.imageshack.us/img217/148/dscf3650up6.jpg[/URL][/QUOTE]

hihi jej książe bez jajek :eviltong:

[quote name='SZPiLKA23']:o moja Sara:loveu: ukonczona:errrr: jest sliczna dzieki Bett:Rose:[/QUOTE]

ciesze sie ze Ci sie podoba, i naprawde na zywo sa NORMALNE kolory a nie takie badziewne ;) wyslac CI piesa? :>

[quote name='Mudik']Tosia widzę, jak mój Deli, on lubi duże kobiety, a ona dużych kawalerów:evil_lol::lol:

[url]http://img217.imageshack.us/img217/148/dscf3650up6.jpg[/url][/QUOTE]

hehe no ba ;) Tosia to podrywaczka :eviltong:

[quote name='infers1995']Bett, aż 3 foty to żeś się wysiliła.[/QUOTE]

a mało Ci? mało? a chcesz dostac? :razz::mad:

[quote name='Kida i Olo']Trzecia się nie liczy, bo to nie zdjęcie Tosi

PS. Ależ ona ma długi jęzor!![/QUOTE]

sama sie nie liczysz :eviltong: ale zdjecie rysunku psa Szpilki!! O!

no dluższy niz Twój :lol: :loveu:

[quote name='SZPiLKA23']Dzien dobry kochanie moje [/QUOTE]

Czesc Skarbeńku :loveu:

[quote name='globalnydog193']Hej hej:multi:
Obejrzałam wszystkie fotki wszystkie sa sliczne:loveu: A najbardziej podobaja mi sie rysunki:loveu: Bonnie ci wyszła swietnie:loveu:
Ale postów czytać nie zamierzam - życia by mi nie starczyło:cool1::diabloti:[/QUOTE]

czesc :multi: witam w galerii, ciesze sie ze nas odwiedzilas i ze przejrzalas galerie :) a ja Bonnie nie rysowalam :razz: chodzi Ci o ostatniego czarnego psa na zoltym tle? to Mudi mojej kolezanki udzielajacej sie tu -Mudik.

[quote name='goldenka245'][url]http://img217.imageshack.us/img217/4516/dscf3648ow7.jpg[/url]
Przepiękna jest
Heloł Bett![/QUOTE]

hello gold :multi::loveu::cool3:

dzieki :multi:

Posted

[quote name='Mudik']Bry wieczór Bett u nas filmiki z seminarium:cool3::cool3:[/QUOTE]

czesc :loveu: wlasnie do Was dotarlam przed chwilka i zaraz wlacze sobie filmiki, bo latam jeszcze po dogo przed snem :)

a TY Vicusia bedziesz chciala? ale lepiej przy okazji jakiegos spotkanka, co? bo wysylac z wawy do wawy nie bede :eviltong:

Posted

Pewnie ,że będę chciała mojego aniołka chochlika , jakoś się spikniemy na PM:razz::lol:;) aaaaa to sorki za post o folmikach, za szybko go wysłałam dopiero teraz przeczytałam,że jeszcze ich nie widziałaś:oops:

Posted

[quote name='Mudik']Pewnie ,że będę chciała mojego aniołka chochlika , jakoś się spikniemy na PM:razz::lol:;) aaaaa to sorki za post o folmikach, za szybko go wysłałam dopiero teraz przeczytałam,że jeszcze ich nie widziałaś:oops:[/QUOTE]

fajnnie :) dobra spikniemy sie ale to we wrzesniu juz, narazie mam dni pracy a wolne dni zapelnione spotkaniami roznymi :)

nic nie szkodzi ze napsialas o filmikach :) jeszcze o Barfie nadrabialam wątek :)

Posted

[quote name='betty_labrador']a mało Ci? mało? a chcesz dostac? :razz::mad:
[/quote]

Chce dostać:razz::diabloti:.
Powiem Maltynie, że chcesz mnie pobić i będzie!:diabloti:.

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc :multi: witam w galerii, ciesze sie ze nas odwiedzilas i ze przejrzalas galerie :) a ja Bonnie nie rysowalam :razz: chodzi Ci o ostatniego czarnego psa na zoltym tle? to Mudi mojej kolezanki udzielajacej sie tu -Mudik.[/quote]
Hmmmm w waszej galerii to ja juz przeciez bylam(co prawda dawno), wiec licze na to, ze mnie witasz ponownie, a nie o mnie zapomnialas:cool1:
Kurcze, bylam pewna ze to Bonnie:splat:

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej beti :multi:

jak tam praca?:razz:
[/B][/COLOR][/QUOTE]

czesc!!

a dobrze , nie narzekam. No moze troche dlugo sie schodzi jak pojade rano wracam po 23 :roll: ale za to pozniej sa dni przerwy zaczynajac od jednego do trzech :)

a TY jeszcze miesiac wakacji :diabloti: niektorym to dobrze :eviltong:

[quote name='SZPiLKA23']Pewnie zeeee wysyłac :multi:[/QUOTE]

super :)

[quote name='infers1995']Chce dostać:razz::diabloti:.
Powiem Maltynie, że chcesz mnie pobić i będzie!:diabloti:.[/QUOTE]

dostaniesz wiec :mad::mad::mad::razz: <bije Marcina> :P

mow jej to ja tez zbije w sobote jak podskoczy :eviltong:

[quote name='globalnydog193']Hmmmm w waszej galerii to ja juz przeciez bylam(co prawda dawno), wiec licze na to, ze mnie witasz ponownie, a nie o mnie zapomnialas:cool1:
Kurcze, bylam pewna ze to Bonnie:splat:[/QUOTE]

czesc!! ojej sorka juz pamietam ze bylas tu kiedys i sory ze chwilowo nie pamietalam. Dzieki wiec za odwiedziny jeszcze raz :razz:

hehe no to nie boni to Mudi :P

Posted

ja tez miałam przez 9 lat w szkole dysortografie ;) później mnie znudziło chodzenie na głupie zajęcia zorganizowane przez moja szkołę dla takich delikwentów :evil_lol: i przestałam chodzić, a jak przestałam to wycofali mi zaświadczenie o dysekcji, tak więc nagłe ozdrowienie było :diabloti: o dziwo się okazało że 9 lat ćwiczeń, lekcji mi dało g*** bo jak przestałam chodzić na to to się kapłam że sama wiem gdzie jaką literkę mam wstawiać i nie potrzebne mi było to 9 zmarnowanych lat na wypełnianiu kretyńskich książeczek :evil_lol:

Posted

Mnie nie leczyli 8) :D

A tak powaznie to stwierdzona dysortografie miałam w wieku 15 lat ale nigdy nie dawałam zaświadczeń nigdzie, bo wiedziałam z czym to sie wiaże, no i radziłam sobie jak mogłam;) na maturze dałam do sprawdzenia swoja prace koleżance siedzacej 2 stoliki przedemna :D

Posted

powiem ci że nic nie straciłaś, nie lecząc się :evil_lol: ja skończyłam w gimnazjum to kretyńskie lekcje, liceum obeszło się bez i co śmieszniejsze osoba z dyslekcją miała 4 z dyktand w lic :evil_lol: ach ci profesjonaliści co stwierdzają dyslekcję :diabloti: