Kida i Olo Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='infers1995']Bett, aż 3 foty to żeś się wysiliła:roll::eviltong::diabloti:.[/quote] Trzecia się nie liczy, bo to nie zdjęcie Tosi :eviltong: PS. Ależ ona ma długi jęzor!!!:-o Quote
dog193 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Hej hej:multi: Obejrzałam wszystkie fotki wszystkie sa sliczne:loveu: A najbardziej podobaja mi sie rysunki:loveu: Bonnie ci wyszła swietnie:loveu: Ale postów czytać nie zamierzam:diabloti: - życia by mi nie starczyło:cool1::diabloti: Quote
goldenka245 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [url]http://img217.imageshack.us/img217/4516/dscf3648ow7.jpg[/url] Przepiękna jest:loveu: Heloł Bett!:multi: Quote
betty_labrador Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='eria']Tosca rzeczywiście zakochanym wzrokiem na niego patrzy [URL]http://img217.imageshack.us/img217/148/dscf3650up6.jpg[/URL][/QUOTE] hihi jej książe bez jajek :eviltong: [quote name='SZPiLKA23']:o moja Sara:loveu: ukonczona:errrr: jest sliczna dzieki Bett:Rose:[/QUOTE] ciesze sie ze Ci sie podoba, i naprawde na zywo sa NORMALNE kolory a nie takie badziewne ;) wyslac CI piesa? :> [quote name='Mudik']Tosia widzę, jak mój Deli, on lubi duże kobiety, a ona dużych kawalerów:evil_lol::lol: [url]http://img217.imageshack.us/img217/148/dscf3650up6.jpg[/url][/QUOTE] hehe no ba ;) Tosia to podrywaczka :eviltong: [quote name='infers1995']Bett, aż 3 foty to żeś się wysiliła.[/QUOTE] a mało Ci? mało? a chcesz dostac? :razz::mad: [quote name='Kida i Olo']Trzecia się nie liczy, bo to nie zdjęcie Tosi PS. Ależ ona ma długi jęzor!![/QUOTE] sama sie nie liczysz :eviltong: ale zdjecie rysunku psa Szpilki!! O! no dluższy niz Twój :lol: :loveu: [quote name='SZPiLKA23']Dzien dobry kochanie moje [/QUOTE] Czesc Skarbeńku :loveu: [quote name='globalnydog193']Hej hej:multi: Obejrzałam wszystkie fotki wszystkie sa sliczne:loveu: A najbardziej podobaja mi sie rysunki:loveu: Bonnie ci wyszła swietnie:loveu: Ale postów czytać nie zamierzam - życia by mi nie starczyło:cool1::diabloti:[/QUOTE] czesc :multi: witam w galerii, ciesze sie ze nas odwiedzilas i ze przejrzalas galerie :) a ja Bonnie nie rysowalam :razz: chodzi Ci o ostatniego czarnego psa na zoltym tle? to Mudi mojej kolezanki udzielajacej sie tu -Mudik. [quote name='goldenka245'][url]http://img217.imageshack.us/img217/4516/dscf3648ow7.jpg[/url] Przepiękna jest Heloł Bett![/QUOTE] hello gold :multi::loveu::cool3: dzieki :multi: Quote
Mudik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Bry wieczór Bett u nas filmiki z seminarium:cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Mudik']Bry wieczór Bett u nas filmiki z seminarium:cool3::cool3:[/QUOTE] czesc :loveu: wlasnie do Was dotarlam przed chwilka i zaraz wlacze sobie filmiki, bo latam jeszcze po dogo przed snem :) a TY Vicusia bedziesz chciala? ale lepiej przy okazji jakiegos spotkanka, co? bo wysylac z wawy do wawy nie bede :eviltong: Quote
Mudik Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Pewnie ,że będę chciała mojego aniołka chochlika , jakoś się spikniemy na PM:razz::lol:;) aaaaa to sorki za post o folmikach, za szybko go wysłałam dopiero teraz przeczytałam,że jeszcze ich nie widziałaś:oops: Quote
betty_labrador Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Mudik']Pewnie ,że będę chciała mojego aniołka chochlika , jakoś się spikniemy na PM:razz::lol:;) aaaaa to sorki za post o folmikach, za szybko go wysłałam dopiero teraz przeczytałam,że jeszcze ich nie widziałaś:oops:[/QUOTE] fajnnie :) dobra spikniemy sie ale to we wrzesniu juz, narazie mam dni pracy a wolne dni zapelnione spotkaniami roznymi :) nic nie szkodzi ze napsialas o filmikach :) jeszcze o Barfie nadrabialam wątek :) Quote
Matusz Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [COLOR=Navy][B]hej beti :multi: jak tam praca?:razz: [/B][/COLOR] Quote
infers Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='betty_labrador']a mało Ci? mało? a chcesz dostac? :razz::mad: [/quote] Chce dostać:razz::diabloti:. Powiem Maltynie, że chcesz mnie pobić i będzie!:diabloti:. Quote
dog193 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='betty_labrador']czesc :multi: witam w galerii, ciesze sie ze nas odwiedzilas i ze przejrzalas galerie :) a ja Bonnie nie rysowalam :razz: chodzi Ci o ostatniego czarnego psa na zoltym tle? to Mudi mojej kolezanki udzielajacej sie tu -Mudik.[/quote] Hmmmm w waszej galerii to ja juz przeciez bylam(co prawda dawno), wiec licze na to, ze mnie witasz ponownie, a nie o mnie zapomnialas:cool1: Kurcze, bylam pewna ze to Bonnie:splat: Quote
betty_labrador Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej beti :multi: jak tam praca?:razz: [/B][/COLOR][/QUOTE] czesc!! a dobrze , nie narzekam. No moze troche dlugo sie schodzi jak pojade rano wracam po 23 :roll: ale za to pozniej sa dni przerwy zaczynajac od jednego do trzech :) a TY jeszcze miesiac wakacji :diabloti: niektorym to dobrze :eviltong: [quote name='SZPiLKA23']Pewnie zeeee wysyłac :multi:[/QUOTE] super :) [quote name='infers1995']Chce dostać:razz::diabloti:. Powiem Maltynie, że chcesz mnie pobić i będzie!:diabloti:.[/QUOTE] dostaniesz wiec :mad::mad::mad::razz: <bije Marcina> :P mow jej to ja tez zbije w sobote jak podskoczy :eviltong: [quote name='globalnydog193']Hmmmm w waszej galerii to ja juz przeciez bylam(co prawda dawno), wiec licze na to, ze mnie witasz ponownie, a nie o mnie zapomnialas:cool1: Kurcze, bylam pewna ze to Bonnie:splat:[/QUOTE] czesc!! ojej sorka juz pamietam ze bylas tu kiedys i sory ze chwilowo nie pamietalam. Dzieki wiec za odwiedziny jeszcze raz :razz: hehe no to nie boni to Mudi :P Quote
Bartiśkowa_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Śliczna sunia i bardzo fajne fotki :loveu: Quote
betty_labrador Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Śliczna sunia i bardzo fajne fotki :loveu:[/QUOTE] witaj :multi: dziekuje bardzo :loveu: Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 oglądałam zaległe zdjęcia ;) widzę że Championka odnalazła w sobie korzenie focze :evil_lol: i chętnie pływa :loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 szczur sie pisze przez u a nie ó:eviltong: Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 brałam to jako pochodną od wieczór czyli ó ;) Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mi to i tak obojetne- mam dysortografie :D jednak staram sie nie robic podstawowych błędów a ze słownikiem to nie jest trudne ;) Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ja tez miałam przez 9 lat w szkole dysortografie ;) później mnie znudziło chodzenie na głupie zajęcia zorganizowane przez moja szkołę dla takich delikwentów :evil_lol: i przestałam chodzić, a jak przestałam to wycofali mi zaświadczenie o dysekcji, tak więc nagłe ozdrowienie było :diabloti: o dziwo się okazało że 9 lat ćwiczeń, lekcji mi dało g*** bo jak przestałam chodzić na to to się kapłam że sama wiem gdzie jaką literkę mam wstawiać i nie potrzebne mi było to 9 zmarnowanych lat na wypełnianiu kretyńskich książeczek :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mnie nie leczyli 8) :D A tak powaznie to stwierdzona dysortografie miałam w wieku 15 lat ale nigdy nie dawałam zaświadczeń nigdzie, bo wiedziałam z czym to sie wiaże, no i radziłam sobie jak mogłam;) na maturze dałam do sprawdzenia swoja prace koleżance siedzacej 2 stoliki przedemna :D Quote
NightQueen Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 powiem ci że nic nie straciłaś, nie lecząc się :evil_lol: ja skończyłam w gimnazjum to kretyńskie lekcje, liceum obeszło się bez i co śmieszniejsze osoba z dyslekcją miała 4 z dyktand w lic :evil_lol: ach ci profesjonaliści co stwierdzają dyslekcję :diabloti: Quote
Recommended Posts