betty_labrador Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 dzis juz nie dam rady :( wybaczcie... dobranoc! Quote
eria Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 DZIEŃ DOBRY ! POBUDKA !! NIE SPAĆ !! :diabloti: Quote
eria Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 pracować trza żeby taka Betty spać mogła :diabloti::diabloti::diabloti: :placz: ale se obliczyłam że do weekendu długiego zostało mi 12h pracy:loveu::placz: Quote
SZPiLKA23 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No to gratulejszyn :multi::loveu: nareszcie Tosia przestanie głodna chodzic:evil_lol::diabloti: Quote
infers Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No to gratulejszyn :multi::loveu: nareszcie Tosia przestanie głodna chodzic:evil_lol::diabloti:[/quote] Teraz Becia w ogromie pracy zapomni o nas:-(:diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='infers1995']Teraz Becia w ogromie pracy zapomni o nas:-(:diabloti:[/quote] Napewno bedzie jej ciezko ale na pastwe losu nas nei zostawi;) Quote
Mudik Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 No wiesz,żeby sie od innych dowiadywać Betty pochwal się!:multi::multi: Quote
Unbelievable Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ee, ja jeszcze nic nie wiem:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Dobranoc dobrych snow ;][/QUOTE] branoc :P [quote name='basia bonnie']hahaha co za nowy avatar [/QUOTE] nowy? :crazyeye: :mad: osz TY! ma juz 1,5 tygodnia bynajmniej :cool1: [quote name='eria']DZIEŃ DOBRY ! POBUDKA !! NIE SPAĆ !! [/QUOTE] a spalas? :diabloti: ja o tej porze to bylam juz w wawie i wsiadalam do metra :eviltong: [quote name='Vitka']eria ranny ptaszek [/QUOTE] no ba! :diabloti: [quote name='eria']pracować trza żeby taka Betty spać mogła ale se obliczyłam że do weekendu długiego zostało mi 12h pracy[/QUOTE] teraz to my sobie popracujemy na inne leniuchy (czytaj Tinka :cool3: ) mi tez zostalo 12 godzin pracy do 4 dniowego weekendu :multi: [quote name='aleb']Dzieeeń dobryyy [/QUOTE] dobry Izus :loveu: [quote name='SZPiLKA23']Tu sie na fotki czeka! Od wczoraj![/QUOTE] no tak, tu sie czeka, a tam sie doradza klientom jaka karme dla szczeniaka wybrac. Cos za cos :razz: [quote name='Tinka:)']Znaczy bett dostała pracę : P[/QUOTE] a skad wiesz Ty przebiegla.... :diabloti: [quote name='SZPiLKA23']No to gratulejszyn nareszcie Tosia przestanie głodna chodzic[/QUOTE] dziekuje :multi: a kiedy ona glodna chodzila? :angryy: :eviltong: [quote name='infers1995']Teraz Becia w ogromie pracy zapomni o nas:-([/QUOTE] zobaczy sie, ale raczej nie powinnam... jak Wy o mnie tak ladnie pamietacie to ja o Was tym bardziej :multi::loveu: [quote name='basia bonnie']Jaką prace? [/QUOTE] taka :P w sklepie zoologiczym :multi: dzis byl moj pierwszy dzien! tzn drugi, bo pierwszy byl w poniedzialek i byl probny :multi: bylo ogolnie bardzo fajnie, multum porad dla klientow tez tych wychowawczych, dzis przymirzalam dla suni kaganiec, lapalam dwa chomiki dla dziewczynek malych :evil_lol: i wiele innych. ale jestem jak narazie zadowolona z pracy, ludzi, atmosfery. [quote name='SZPiLKA23']Napewno bedzie jej ciezko ale na pastwe losu nas nei zostawi[/QUOTE] oh ciezko ciezko Szpil, ale ktos musi pracowac by Twa Sara glodna nie chodzila :diabloti: pastwe losu nie zostawie, bo za bardzo Was lubie(chyba :hmmmm: ) [quote name='Mudik']No wiesz,żeby sie od innych dowiadywać Betty pochwal się!:multi:[/QUOTE] ale skad ta Martyna wiedziala! choc sie domyslam :cool1: przeciek info nastapil :eviltong: [quote name='Tinka:)']ee, ja jeszcze nic nie wiem:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] tak, tak a achesz dostac w d????? :D ide spac, jutro trza rano wstac. :roll: Quote
betty_labrador Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 macie na dobranoc :loveu: pa kochani! [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/7933/dscf3795wj2.jpg[/IMG] i gruba mysz ktora nie bala sie czlowieka :P [IMG]http://img146.imageshack.us/img146/3149/dscf3689ue7.jpg[/IMG] Quote
Anza&Hacker Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 WITAJ! :multi: Nadrobiliśmy zaległości - bałam się aż otworzyć Waszą galerie i od poprzedniego wyjazdu nie wchodziłam bo myślałam, że mnie ilość stron do nadrobienia przerośnie :oops: ...ale bylo tylko 11 stron tym razem, więc poszło łatwo, szybko i przyjemnie :p [SIZE=1]Niestety jutro znowu wybywam, więc pewnie po powrocie będą nowe pokłady zaległości :roll:[/SIZE] Quote
SZPiLKA23 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No to superrrrrrr ze praca jest i nas nie zostawisz i nasze psy beda miały co jesc:D Ja miałam kiedys w biurze mysze ktora oswoiłam i siedziała mi na ładowarce od laptopa i sie grzała, dostawała odemnie jedzonko:) ale moi szefowie jak dowiedzieli sie ze jest mysz wszczeli panike i myszy po paru dniach juz nie było:( Quote
basia bonnie Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='betty_labrador'] nowy? :crazyeye: :mad: osz TY! ma juz 1,5 tygodnia bynajmniej :cool1: taka :P w sklepie zoologiczym :multi: dzis byl moj pierwszy dzien! tzn drugi, bo pierwszy byl w poniedzialek i byl probny :multi: bylo ogolnie bardzo fajnie, multum porad dla klientow tez tych wychowawczych, dzis przymirzalam dla suni kaganiec, lapalam dwa chomiki dla dziewczynek malych :evil_lol: i wiele innych. ale jestem jak narazie zadowolona z pracy, ludzi, atmosfery. [/quote] 1,5 tygodnia temu to ja wyjechalam na zlot dgm, wiec dla mnie nowy:lol: No to super:cool3: Quote
Unbelievable Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='betty_labrador']teraz to my sobie popracujemy na inne leniuchy (czytaj Tinka :cool3: ) a skad wiesz Ty przebiegla.... :diabloti: ale skad ta Martyna wiedziala! choc sie domyslam :cool1: przeciek info nastapil :eviltong: tak, tak a achesz dostac w d????? :D[/quote] Co znowu ja? :placz: bo pisałaś że masz rozmowę o pracę, a że się nie odzywałaś uznałam że ją dostałaś:cool1: czego się domyślałaś? :diabloti: no:diabloti: eee, dzisiaj do północy można na wystawę zgłosić piesa:cool3: Quote
Recommended Posts