Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']hahaha a moze odwrotnie? :eviltong::diabloti:

hehe dobra super, wez goldenkusia :P chce poznac ta bułeczke kochana :loveu: bo Ciebie juz poznałam tez z wielkim ah i oh :multi::loveu:

dobra ide spac buziaki![/quote]
haha nie :P bo ja mam karte i znam kod a Ty nic:diabloti:

no jak ją puszczą to ją wezme:) Ahhh co to było za spotkanie:multi::loveu:

wstawaj!!!:diabloti:

Posted

[quote name='Mudik']Jak tam nowy portrecik?:cool3:
Dobranoc!:lol::lol:[/QUOTE]

nijak, :P nie mam weny, ochoty, humoru :placz:

[quote name='basia bonnie']haha nie :P bo ja mam karte i znam kod a Ty nic:diabloti:

no jak ją puszczą to ją wezme:) Ahhh co to było za spotkanie:multi::loveu:

wstawaj!!!:diabloti:[/QUOTE]

no tak ja mam NIC :P

spalam do 10 to dugo? :diabloti:

[quote name='SZPiLKA23']Zostaw ja niech sie wyspi![/QUOTE]

tylko TY mnie rozumiesz :loveu:

sobota

[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/7066/dscf2096ci0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/6918/dscf2098of7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img522.imageshack.us/img522/1194/dscf2099zm7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/2254/dscf2100iq7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img530.imageshack.us/img530/4460/dscf2102qq0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='betty_labrador']sama jestes zebro :P[/quote]
eee, niieee, tłuszczyku też trochę mam:diabloti:
[quote name='infers1995']Martynko jak Ty kochasz krytykować innych:eviltong:
Przyszła posłanka, masz już miejsce w sejmie?[/quote]
:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Do 10? haha nie dlugo :P ja sie obudzilam o 7:20, posiedzialam jakas godz. na kompie i znow poszlam spac i brat mnie obudzil o... 14 :o :evil_lol:[/QUOTE]

to po co zes chciala mnie budzic o 7 :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']gdzie? :diabloti::cool3:[/quote]
na żeberkach : P

[quote name='basia bonnie']Do 10? haha nie dlugo :P ja sie obudzilam o 7:20, posiedzialam jakas godz. na kompie i znow poszlam spac i brat mnie obudzil o... 14 :o :evil_lol:[/quote]

ja wstałam dzisiaj o 9 a są WAKACJE, co ciekawe jak wstałam to do 14 coś robiłam a nie leżałam do góry brzuchem, a to u mnie niemalże nieprawdopodobne jeżeli jestem w domu:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']to po co zes chciala mnie budzic o 7 :diabloti::eviltong:[/quote]
Dyscyplina musi byc:diabloti:
[quote name='Tinka:)']

ja wstałam dzisiaj o 9 a są WAKACJE, co ciekawe jak wstałam to do 14 coś robiłam a nie leżałam do góry brzuchem, a to u mnie niemalże nieprawdopodobne jeżeli jestem w domu:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Hahaha pelna mobilizacja :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']
Hahaha pelna mobilizacja :evil_lol:[/quote]
ta:diabloti: ale jutro drugi raz od dwóch tygodni będę mieć lenia:diabloti: w sobotę showcase:grab:

[quote name='infers1995']Martyna jest pracowita jak pszczółka!!!:razz:
[SIZE=1](Tyle, że po ocenach w szkole tego nie widać, podobnie jak u mnie ;p)[/SIZE][/quote]
:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Do 10? haha nie dlugo :P ja sie obudzilam o 7:20, posiedzialam jakas godz. na kompie i znow poszlam spac i brat mnie obudzil o... 14 :o :evil_lol:[/QUOTE]

jeśli mowa o porach wstawania/chodzenia spać - wczoraj poszłam spać o 20 :mdleje:. jak dzisiaj wstałam wcale nie czułam sie wyspana :lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']ta:diabloti: ale jutro drugi raz od dwóch tygodni będę mieć lenia:diabloti: w sobotę showcase:grab:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]
haha ja dzis mam lenia:cool3: ale zaraz pojde cos tam zrobie,zanim mama wróci,żeby nie było jakby co..:diabloti:
[quote name='Justa']jeśli mowa o porach wstawania/chodzenia spać - wczoraj poszłam spać o 20 :mdleje:. jak dzisiaj wstałam wcale nie czułam sie wyspana :lol:[/quote]
o 20?:crazyeye: Zasnęłaś? :cool3: a o ktorej wstałaś? :) ja często mam tak,że np. pójde spać o 22 wstane o 9 i chce mi się spać, a pójdę o 12 wstane o 8 i sie czuje wyspana:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']haha ja dzis mam lenia:cool3: ale zaraz pojde cos tam zrobie,zanim mama wróci,żeby nie było jakby co..:diabloti:[/quote]
niestety jednak jutro lenia nie będzie, muszę mieć na piątek czarną męską koszulkę i muszę wyruszyć na poszukiwania, matttko....:placz::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']
o 20?:crazyeye: Zasnęłaś? :cool3: a o ktorej wstałaś? :) ja często mam tak,że np. pójde spać o 22 wstane o 9 i chce mi się spać, a pójdę o 12 wstane o 8 i sie czuje wyspana:evil_lol::lol:[/QUOTE]

wstałam przed 7, bo na 8 do roboty miałam..
nie wiem doprawdy jak mogłam zasnąc jak jeszcze jasno na dworze było, ale.. stało się :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']
Ze co Martyna? zmieniasz płeć?[/quote]
nie, mam showcase o którym już wcześniej pisałam:diabloti: i muszę się szybko przebrać, więc potrzebuję czegoś co się szybko zakłada, czyt. duża męska koszulka : P

Posted

[quote name='betty_labrador']a ja tam wiem akurat co to jest showcase :P[/quote]
mamy półgodzinny pokaz przed czimś koncertem, bodajże manaam lub feel, praktycznie cały czas tańczymy, jeżeli ktoś kiedyś tańczył to pewnie będzie wiedział o czym mówię, to będzie strasznie wykańczające:shake: i mamy jutro odpoczywać, taaa:diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']mamy półgodzinny pokaz przed czimś koncertem, bodajże manaam lub feel, praktycznie cały czas tańczymy, jeżeli ktoś kiedyś tańczył to pewnie będzie wiedział o czym mówię, to będzie strasznie wykańczające:shake: i mamy jutro odpoczywać, taaa:diabloti:[/QUOTE]

hahahaa powodzenia YOU CAN DANCE :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']niestety jednak jutro lenia nie będzie, muszę mieć na piątek czarną męską koszulkę i muszę wyruszyć na poszukiwania, matttko....:placz::evil_lol:[/quote]

A po co Ci czarna męska koszulka, a już wiem tańsze od damskich:eviltong: