Agnieszka(Visenna) Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ta piękna, biało-szara, kudłata sunia ma 1.5 roku.Przebywa we wrocławskim Schronisku.Jest miła, pogodna i bardzo szczekliwa.Mierzy ok. 40-45 cm.Szuka kontaktu z człowiekiem.Może komuś mocniej zabije serce gdy na nią spojrzy??? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Piękna sunia nadal bez domku ... Quote
Koperek Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No to w takim razie temu CUDEŃKOWI też trzeba sesyjkę zrobić! :lol: FOTKI Z 29 KWIETNIA :) ...lewy profilek... ...prawy profilek... Quote
Negri Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Moge zrobić ogł tylko tekst potrzebuje :roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kurcze, postaram sie cos sklecic, ale ostatnio mam z tym zasadnicze problemy :roll: Quote
Koperek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Czy to ta suczka?? Bo szukałam tej malej i tylko trafiłam na taką- a większa mi się wydaje niż bohaterka wątku...:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Tak, to ta sunia Koperku :loveu: Quote
Koperek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 W takim razie wkleję zaraz więcej fotek;)- takie sobie niestety, ale tak słońce "waliło w oczy", że dobre i to...:cool1: Quote
Koperek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Trzy kiepskiej jakości zdjęcia na pierwszej stronie. Jak zrobię lepsze to wstawię;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dzwonila do mnie Pani z Karpacza zainteresowana sunią - chciałaby przyjechać po nią w weekend.Jako, że w Schronisku nie ma rezerwacji ma dzwonic dzisiaj i upewnic sie, czy piekna jeszcze czeka.Czeka.Zobaczymy jak to bedzie, bo ludzkie czesto sie naobiecuja, a nie czesto dopelniaja obietnic.Na wszelki wypadek jednak sunia zostala wysterylizowana. Quote
magdawi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Sunieczka jest piękna , czekamy na wieści co z tym domkiem. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Oczywiscie ludzie olali sprawe i nie raczyli mi nawet odpowiedziec na smsy.Coz, ich strata.Na pewno nie malej, bo ona pojechala do innego domku.Na wies, ludzie bardzo fajni, troskliwi.Zostala wczesniej wysterylizowana wiec gwarancja jest, ze nigdy nie powiekszy grona bezdomnych zwierzat. Quote
Recommended Posts