brazowa1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Oktawia,ale bez jaj.Odpocznij i wracaj.Cholerka,tego drugiego szczeniaka przeciez daloby rade "zalatwic",tyle schronisk.Julia moglaby wejsc i wziac szczylka...nie rozumiem.Tylko,ze juz i tak po ptakach :( Quote
emilia2280 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Oktawia ma dosc narazie. chyba nie tak prédko já tu sciágné, ale staram sié. jestem z niá w kontakcie codziennie, wiéc pilnujé zeby bylo ok. PS. psy mialy sraczke, 3 po kolei, 3 dni pod rzád do wczoraj. ona jest naprawdé zméczona. pomózmy szukac domu dla Jacka, proszé. Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 brazowa czy odzywala sie do Ciebie Erazm w sprawie pomocy w sprawdzeniu domu w 3miescie? Quote
GameBoy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 aha bo ja Erazm do Ciebie wysylalam kurczę Jacek jest ogłaszany ale przez sito adopcyjne Okty nie tak łatwo się przebić Quote
emilia2280 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 cytujé Oktawié: "w h... mnie zrobila babka-i to umówiona by adoptowac jego w ub. tygodniu równiez mila pani z £odzi-proszê napisz bo one myslá ze ja go moze nie chcé wydac-rozmawialy przez godzinê ze mná-bardzo mile i idealne domy a potem w h... lecá" Quote
BIANKA1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='emilia2280']cytujé Oktawié: "w h... mnie zrobila babka-i to umówiona by adoptowac jego w ub. tygodniu równiez mila pani z £odzi-proszê napisz bo one myslá ze ja go moze nie chcé wydac-rozmawialy przez godzinê ze mná-bardzo mile i idealne domy a potem w h... lecá"[/quote] Cała Okta :evil_lol: [quote name='GameBoy']tzn, ze co? rozmyslały się?[/quote] Albo więcej nie zadzwoniły :cool3:.Do mnie też czasem dzwonią , niby już jadą , a potem cisza . Dlatego jak ktoś mówi , że przyjedzie 0 szesnastej i żeby mu psa zarezerwować , to zawsze odpowiadam , że nie ma rezerwacji , żeby jeszcze zadzwonili zanim wyjadą z domu , i że wcale nie jest powiedziane , że jak już przyjadą to szczenie czy kocie jeszcze będzie , i czy je dostaną :roll: Ludzie już tacy są niesłowni . Nie ma im co ufać :shake: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 no tak w sumie masz racje - choc mnie sie tak nie zdarzylo jeszcze Quote
brazowa1 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Dokładnie tak.Gdy w schronisku ktos sie umawia na obejrzenie psa,to wrecz sie zdziwie,gdy autentycznie przychodzi.To norma.Tak juz ludzie maja. Quote
Atkaaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 I co Jacuś bez stałego domku jeszcze?! Takie cudeńko tak długo czeka...:( ! A jak tam u sunki? Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 kurcze Okta wracaj! czy ktoś ma jakieś info co u Jacuszka? Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 trzeba nowych fotek bo on wyrósl jak mlode cielé juz :evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 nie rozumiem ze taki zastój. Jacul przeciez piekny jest. nie kapuje tego Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 wpłaciłam Okcie 20 złotych za te pomylone kiedyś kolczyki - jezeli ktos moze niech da jej znac, dziekuje Quote
_beatka_ Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 jacusia obserwuje 2 ludzi z allegro, ciekawe czy dzwonili do okty?:roll: Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Wiesci w sprawie adopcji Jacunia- dzis do Oktawii mial przyjechac pan (120 km spod Warszawy) i Oktawia chciala pojechac z nim do matki tego pana (dla niej mialby byc Jacek), tylko ze to spory kawalek i pan musialby odwiezc Oktawié spowrotem do Wa-wy. Nie wiem o której wróci z tej wycieczki, ale dam znac jesli czegos sié dowiem. Quote
oktawia6 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [B][COLOR=royalblue]dziękuję Emilia.[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]Dzisiaj już był ten pan-młody człowiek-od ARKI-bardzo mi się podobał mi się z rozmowy-potem osobiście się zjawił, została podpisana umowa adopcyjna, jedzie jutro raniutko do swojej matki-lat 51 pielęgniarka na rencie-sprawna fizycznie, bez małych dzieci, bez męża i innych psów i kotów w domu. Zostaje u niej kilka dni.[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]Chcę następnym razem z nim jechac do Jacusia w odwiedziny-wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie: zrównoważony, spokojny, pracujący na 2 etatach i uczący się młody człowiek-do matki często jeździ-więc następnym razem pojadę razem z nim osobiście.[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=royalblue]Dom z ogrodem-ogrodzony teren-matka miała psa-kilkuletni przygarnięty z ulicy-żył u niej kilka lat-zmarł jako kilkunastoletni staruszek.[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]Jacuś dostał całą wyprawkę:[/COLOR][/B] [B][COLOR=royalblue]Karmę Royal Canin, posłanie Fer-Plastu (zesikał się w domu tuż przed wyjściem na swoją podusię-czego nie robił już dawno jakby wiedział-więc dostał od chłopaka swoją na tę noc do posłania) mnóstwo zabawek, gryzaczków, książeczka zdrowia: podwójne szczepienie 5 składnikowe, odrobaczenie 5 krotne, zaszczepienie p/wściekliźnie.[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=royalblue]jutro matka do mnie ma dzwonic-chłopak również-miał Jacusia aukcja w ulubionych.[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=royalblue]Dziękuję Ci ARKO za przekierowanie go do mnie!!!![/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=royalblue]ciężko mi było się z nim rozstawac-abolutnie ciężko-Jacuś - bardzo go pokochałam-jeśli coś będzie nie tak-wróci do mnie z powrotem nawet TZ dzisiaj to powiedział-bo ma o ludziach takie samo zdanie jak ja-chociaż Agatka trafiła super, Bułeczka ma idealnie, Suzi również ma jak w raju.[/COLOR][/B] [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1486/tnp3210073oq5.jpg[/IMG] [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/4425/tnp3210080ok2.jpg[/IMG] [IMG]http://img524.imageshack.us/img524/299/tnp3210082sd0.jpg[/IMG] [COLOR=magenta][B]Dziękuję za kibicowanie Jacusiowi! za ogłoszenia na allegro-bo Agatka i Jacuszek znalazły dom z allegro[/B][/COLOR] [B][/B] [B][COLOR=#ff00ff]Chłopak jest bystry i zobaczył jak lecą mi łzy jak wychodziłam choc byłam bokiem i niby włosy poprawiałam-dośc że Jacuszek po drodze płakał bo ma chorobę lokomyjną (lecz nie rzygał) mnie też pocieszał - jestem z nim w kontakcie.[/COLOR][/B] [B][/B] [SIZE=1][COLOR=black]Odezwałam się jak obiecałam-tylko po to.[/COLOR][/SIZE] Quote
emilia2280 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No takich adopcji wiécej prosimy. Oktawia, moze zalóz osrodek adopcyjny - w ten sposób polowa Polski bédzie musiala sié obejsc bez psów :evil_lol:, ale te co znajdá domy- to tylko takie jak ten wyzej. :multi: Quote
halbina Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Też wpadam tylko (autobanicja w moim podpisie): bardzo się cieszę, że i Jacuś odnalazł swoje miejsce na ziemi! I choć wiem, że Ci trudno go oddać, Oktawio, to mam nadzieję, że... to już na zawsze ten domek! [URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,sfcngcg8ndgj,e6l5r,u.html"][IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/91c3b55ee3adf6cd0275253445d4059b,5,19,0.jpg[/IMG][/URL] Pozdrawiam przedświątecznie i przedwiosennie! Przytulam! Quote
Nicol Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 SUPER :multi::multi::multi::multi::multi: JACUS NA śWIETA W NOWYM DOMECZKU :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Cieszę się , że Jacuś znalazł dobry domek . Czasem warto poczekać . Powodzenia Jaculku :loveu: Quote
Atkaaaa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Super! Bardzo się cieszę!:multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts