Jump to content
Dogomania

Jacuś i Agatka z Krzyczek-Jacuś oddany do mnie po 2 dniach-nużyca-zostaje u mnie !!!

Recommended Posts

Posted

Oktawia,ale bez jaj.Odpocznij i wracaj.Cholerka,tego drugiego szczeniaka przeciez daloby rade "zalatwic",tyle schronisk.Julia moglaby wejsc i wziac szczylka...nie rozumiem.Tylko,ze juz i tak po ptakach :(

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oktawia ma dosc narazie. chyba nie tak prédko já tu sciágné, ale staram sié. jestem z niá w kontakcie codziennie, wiéc pilnujé zeby bylo ok.

PS. psy mialy sraczke, 3 po kolei, 3 dni pod rzád do wczoraj. ona jest naprawdé zméczona. pomózmy szukac domu dla Jacka, proszé.

Posted

cytujé Oktawié: "w h... mnie zrobila babka-i to umówiona by adoptowac jego w ub. tygodniu równiez mila pani z £odzi-proszê napisz bo one myslá ze ja go moze nie chcé wydac-rozmawialy przez godzinê ze mná-bardzo mile i idealne domy a potem w h... lecá"

Posted

[quote name='emilia2280']cytujé Oktawié: "w h... mnie zrobila babka-i to umówiona by adoptowac jego w ub. tygodniu równiez mila pani z £odzi-proszê napisz bo one myslá ze ja go moze nie chcé wydac-rozmawialy przez godzinê ze mná-bardzo mile i idealne domy a potem w h... lecá"[/quote]
Cała Okta :evil_lol:
[quote name='GameBoy']tzn, ze co? rozmyslały się?[/quote]
Albo więcej nie zadzwoniły :cool3:.Do mnie też czasem dzwonią , niby już jadą , a potem cisza . Dlatego jak ktoś mówi , że przyjedzie 0 szesnastej i żeby mu psa zarezerwować , to zawsze odpowiadam , że nie ma rezerwacji , żeby jeszcze zadzwonili zanim wyjadą z domu , i że wcale nie jest powiedziane , że jak już przyjadą to szczenie czy kocie jeszcze będzie , i czy je dostaną :roll:
Ludzie już tacy są niesłowni . Nie ma im co ufać :shake:

Posted

Wiesci w sprawie adopcji Jacunia- dzis do Oktawii mial przyjechac pan (120 km spod Warszawy) i Oktawia chciala pojechac z nim do matki tego pana (dla niej mialby byc Jacek), tylko ze to spory kawalek i pan musialby odwiezc Oktawié spowrotem do Wa-wy. Nie wiem o której wróci z tej wycieczki, ale dam znac jesli czegos sié dowiem.

Posted

[B][COLOR=royalblue]dziękuję Emilia.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Dzisiaj już był ten pan-młody człowiek-od ARKI-bardzo mi się podobał mi się z rozmowy-potem osobiście się zjawił, została podpisana umowa adopcyjna, jedzie jutro raniutko do swojej matki-lat 51 pielęgniarka na rencie-sprawna fizycznie, bez małych dzieci, bez męża i innych psów i kotów w domu. Zostaje u niej kilka dni.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Chcę następnym razem z nim jechac do Jacusia w odwiedziny-wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie: zrównoważony, spokojny, pracujący na 2 etatach i uczący się młody człowiek-do matki często jeździ-więc następnym razem pojadę razem z nim osobiście.[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=royalblue]Dom z ogrodem-ogrodzony teren-matka miała psa-kilkuletni przygarnięty z ulicy-żył u niej kilka lat-zmarł jako kilkunastoletni staruszek.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Jacuś dostał całą wyprawkę:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]Karmę Royal Canin, posłanie Fer-Plastu (zesikał się w domu tuż przed wyjściem na swoją podusię-czego nie robił już dawno jakby wiedział-więc dostał od chłopaka swoją na tę noc do posłania) mnóstwo zabawek, gryzaczków, książeczka zdrowia: podwójne szczepienie 5 składnikowe, odrobaczenie 5 krotne, zaszczepienie p/wściekliźnie.[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=royalblue]jutro matka do mnie ma dzwonic-chłopak również-miał
Jacusia aukcja w ulubionych.[/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=royalblue]Dziękuję Ci ARKO za przekierowanie go do mnie!!!![/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=royalblue]ciężko mi było się z nim rozstawac-abolutnie ciężko-Jacuś - bardzo go pokochałam-jeśli coś będzie nie tak-wróci do mnie z powrotem nawet TZ dzisiaj to powiedział-bo ma o ludziach takie samo zdanie jak ja-chociaż Agatka trafiła super, Bułeczka ma idealnie, Suzi również ma jak w raju.[/COLOR][/B]
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1486/tnp3210073oq5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/4425/tnp3210080ok2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/299/tnp3210082sd0.jpg[/IMG]

[COLOR=magenta][B]Dziękuję za kibicowanie Jacusiowi! za ogłoszenia na allegro-bo Agatka i Jacuszek znalazły dom z allegro[/B][/COLOR]
[B][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]Chłopak jest bystry i zobaczył jak lecą mi łzy jak wychodziłam choc byłam bokiem i niby włosy poprawiałam-dośc że Jacuszek po drodze płakał bo ma chorobę lokomyjną (lecz nie rzygał) mnie też pocieszał - jestem z nim w kontakcie.[/COLOR][/B]
[B][/B]
[SIZE=1][COLOR=black]Odezwałam się jak obiecałam-tylko po to.[/COLOR][/SIZE]

Posted

No takich adopcji wiécej prosimy. Oktawia, moze zalóz osrodek adopcyjny - w ten sposób polowa Polski bédzie musiala sié obejsc bez psów :evil_lol:, ale te co znajdá domy- to tylko takie jak ten wyzej. :multi:

Posted

Też wpadam tylko (autobanicja w moim podpisie): bardzo się cieszę, że i Jacuś odnalazł swoje miejsce na ziemi! I choć wiem, że Ci trudno go oddać, Oktawio, to mam nadzieję, że... to już na zawsze ten domek!

[URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,sfcngcg8ndgj,e6l5r,u.html"][IMG]http://foto3.m.onet.pl/_m/91c3b55ee3adf6cd0275253445d4059b,5,19,0.jpg[/IMG][/URL]
Pozdrawiam przedświątecznie i przedwiosennie! Przytulam!