oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Pucka-nie płacz-to znaczy płacz-nie wiem już nawet jak pocieszyc-chodzi o tamte 4-tak-zawsze tak malutkie są zagrożone jeśli nie zareaguje się szybko. Lavinia-dzięki po stokroc:buzi:-jest potencjalna chętna na tego staruszka Filipka-jak może czytałaś-przydałoby się do transportu Filipka-no lub jeśśli ktoś może pomóc tamtym maluszkom z Krzyczek byłoby super!!! [B]4 maluszki miałaby dmy tymczasowe u naszych dogomaniaczek![/B] [B][COLOR=blue]mam nowe zdjęcia Jacusia i Agatki-tylko ten imageschack nie działa:comp26:[/COLOR][/B] Quote
oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='lavinia'] ok, to wysyłam kasę na Twoje konto [/quote] Dziękuję Lavinia-tylko napisz swój nick oraz dopiska "na transport dla staruszka Filipka"-jutro pojadę do banku i wyjmę co do wyjęcia z całym zestawieniem Quote
pucka69 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oktawio - jak chcesz to mi przyslij - wstawię - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dzięki Pucko-już imageschack zadziałało:lol: [B]Wstawiłam 3 zdjęcia z dzisiaj-pierwszy post wątku[/B] martwią mnie ich rozdęte brzuszyny-dostały na odrobaczenie Aniprazol-3 dni z rzędu po cwiartce tabl. dzisiaj drugi dzień - jeszcze jutro. pchły już zabite-bo one też bardzo wykańczają szczenięta i mogą prowadzic do anemii a w skrajnych przypadkach do zgonu. Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 dowiezienie do Zabrza...hmm a do katowic? moze byc? jesli tak, mozna by porozmawiac z Gackn..Moze Tomek jej TZ cos pomoze Kochane wy moje dwie Ksiezycowe panienki..gadu gadu gaduleczki a tu pixie jeszcze sie dolaczyla a w mapie pomocy klik klik i nie wyskoczy zaden sensowny DT ? Chrzan jest specjalistka od maluszkow ale czesto miewala ze Strachowic maluchy no i chyba karme trzeba jej dac ..nie wiem czy ona sie pojawia, miala miec dzidziusia gdy bywalam na dogo oj pogubilam sie w tych dzieciach i nowych nickach... tyle ze maluszki powinny byc przy cieplych rekach a nie w kojcach...zwlaszcza takie zabidzone wiec raczej domowy tymczas.. w razie czego mam kontakt do gackn i sluze.. aha kochane i wpiszcie sie do tej REWELACYJNEJ MAPY ! w poim podpisie myk myk i juz po wszystkim..Latajacy Holender nie mapa! Dog-master jest genialna! Oktawio, pucka nie wiem czy juz tam jestescie bo mnie tu nie ma, tylko cud jakis dopadl mnie z tym netem od trzech dni... Quote
oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='pixie'] dowiezienie do Zabrza...hmm a do katowic? moze byc? jesli tak, mozna by porozmawiac z Gackn..Moze Tomek jej TZ cos pomoze a w mapie pomocy klik klik i nie wyskoczy zaden sensowny DT ? Chrzan jest specjalistka od maluszkow ale czesto miewala ze Strachowic maluchy no i chyba karme trzeba jej dac ..nie wiem czy ona sie pojawia, miala miec dzidziusia gdy bywalam na dogo oj pogubilam sie w tych dzieciach i nowych nickach... tyle ze maluszki powinny byc przy cieplych rekach a nie w kojcach...zwlaszcza takie zabidzone wiec raczej domowy tymczas.. w razie czego mam kontakt do gackn i sluze.. [/quote] dziękuję Ci jakbyś mogłatam sama kliknąc ja do sprzątania idę Pixie-chodzi nam o uratowanie tamtych co zostały w Krzyczkach. proszę pokombinuj coś-ja sama nie daję rady ze wszystkim. [B]Halbina i Bianka: jakby co to macie telefony do mnie i dzwońcie jak Pixie napisze konkrety.[/B] [U]Transport byłby ze schroniska Krzyczki w oznaczone miejsce.[/U] Quote
BIANKA1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja jestem wpisana na mapie dogo jako tymczas dla osesków. Ale ni ma takiej potrzeby :cool3: Niemowlaków brak :lol: Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='oktawia6']dziękuję Ci jakbyś mogłatam sama kliknąc ja do sprzątania idę Pixie-chodzi nam o uratowanie tamtych co zostały w Krzyczkach. proszę pokombinuj coś-ja sama nie daję rady ze wszystkim. [B]Halbina i Bianka: jakby co to macie telefony do mnie i dzwońcie jak Pixie napisze konkrety.[/B] [U]Transport byłby ze schroniska Krzyczki w oznaczone miejsce.[/U][/QUOTE] Ja bylam myslami na trasie Warszawa-Katowice lub Gliwice...nie Krzyczki - Slask ale ale...moze znajoma Irmy ktora ma przytulisko dla Kotow chyba niedaleko Nasielska moze ona jezdzi do warszawy i moglaby stamtad te psinki kruszynki po drodze zabrac i do warszawy przewiezc... trzeba by do Irmy na gg wystukac bo na dogo byla wczoraj lecz dzis hmmm nie wiem zaraz sprawdze gdzie sa te koty Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 hmmm moze to jest jakas mysl [url]http://www.kociswiat.org.pl/[/url] to znajoma Irmy Jest w Katne k/Nasielska. Stamtad do Krzyczek jest wg [url]http://map24.interia.pl/[/url] 11 km Fundacja ma jakies Biuro w warszawie na Garncarskiej wiec moze jezdza ..samochodem?? Z Krzyczek do Warszawy jest 63 kilometry Moze Hania jest na ggm czy ktos moze do niej wyslac pytanko ew, podeslac link do tego watkum bedzie wiedziala z pewnoscia, czy oni kursuja mdzy warszawa a Katnem Jesli tak no to juz droga krotsza na ten Slask, bo sadze, ze Gackn, jesli tylko bedzie taka mozliwosc nie zawiedzie Kto zapuka do Irmy na gg teraz, ja nie moge bo mam nie zainstalowane i zapomnialam hasla Irma GG 6990267 Quote
halbina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Kliknęłam i zaprosiłąm na wątek Irmę... Quote
oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 nie mam gg no właśnie kto zapuka na gg? [B][U]chiałabym by trafiły do Was-nie do skupu szczeniąt-gdzie wszystkie padną lub na Słomczyn! lub jeszcze gdzie indziej.....[/U][/B] [B][U]chcę by dobrze to się skończyło![/U][/B] [B][U]warunki domowe i ustawiczna opieka to jest dla nich życie[/U][/B] Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 halbinko czy Irma sie odezwala? zajrzy tutaj? ja wyslalam pw do Irmy, lecz najpierw musi trafic na dogo.. halbinko czy ten transport w kierunku Slaska tj do Gliwic np moglby byc? a czy wydadza te kruszynki komus kto po nie przyjedzie? moze byc problem? Quote
oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='pixie'] halbinko czy Irma sie odezwala? zajrzy tutaj? ja wyslalam pw do Irmy, lecz najpierw musi trafic na dogo.. halbinko czy ten transport w kierunku Slaska tj do Gliwic np moglby byc? a czy wydadza te kruszynki komus kto po nie przyjedzie? moze byc problem? [/quote] [B]jeśli będzie ktoś to poproszę kierowniczkę Barbarę Księżopolską-starajcie się proszę:modla:wiem co mówię.....[/B] Quote
halbina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 wrzuciłąm Irmie info na gg, ale jest niewidoczna... zaprosiłąm na wątek.. ja mieszkam w Zabrzu, ale jeśli będzie transport do Gliwic, to poproszę albo Ma-ję albo Anie_w... jakos odbierzemy te maluchy, choć ja samochodu nie mam... Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 rozumiem ze im szybciej, tym lepiej nie wiem co z tymi Gliwicami - Halbinko? czy mialabys czym dojechac do Gliwic na dworzec To wszystko hipotetycznie oczywiscie..jesli z krzyczek sie wydostana i trafia w grafik dobrego czlowieka aha ..jednoczesnie pisalysmy juz rozumiem znalazlam telefon do Irmy wyslalam jej smsa Quote
halbina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 na dworzec pkp? no to zależy na którą i kiedy... mam ferie do końca tygodnia, potem to juz nie jest takie proste, ale w Gliwicach mieszka Ma-ja... ona by chyba pomogła... Quote
halbina Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 pociągi z Warszawy do Gliwic jeżdżą przez Zabrze... nawet IC stają w Zabrzu... Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='oktawia6'][B]jeśli będzie ktoś to poproszę kierowniczkę Barbarę Księżopolską-starajcie się proszę:modla:wiem co mówię.....[/B][/QUOTE] podpinam sie pod ten post bo jeden po drugim moj to juz nie jest dobrze... w razie czego w we mozna poprosic beateR te, ktora bardzo pomagala w watku Suwalk zglosila sie do Mapy Dogo Klik, ze oferuje transport w we No ale to dopiero w sobote, a do tej pory...hmmm zaraz spytam o transport warszawa-katowice/ czy Gliwice... tzn wysle pw i jutro powinna byc odpowiedz, czy bedzie to mozliwe i kiedy moze sie okazac ze np w czwartek i wtedy czasu bardzo malo, moze je pociagiem z nasielska przewiezc do Warszawy? takie cztery maluchy w jednym koszyku w kocyku? Quote
pixie Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='halbina']pociągi z Warszawy do Gliwic jeżdżą przez Zabrze... nawet IC stają w Zabrzu...[/QUOTE] ale nie w tym rzecz...hmmm nie moge na forum napisze zaraz pw Napisalam juz pw do Gackn, jutro rano wysle sms, by przed praca zajrzala na dogo Jak tylko cos bede wiedziec dam znac lub Gackn sama napisze, gdybym nie miala netu Quote
oktawia6 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [COLOR=purple][B]Odnośnie Jacusia i Agatki dodam, że na dzień dobry były dokładnie obejrzane, jak napisałam w pierwszym poście, mają również założone książeczki zdrowia, adnotacje o odpchleniu i odrobaczeniu.[/B][/COLOR] Tamte w Krzyczkach nie powinny byc zaszczepiane-pierw odrobaczenie potem przerwa znów odrobaczenie przerwa i dopiero zaszczepienie. Jeśli któryś ma temperaturę i zostanie zaszczepiony to:shake:..... Quote
BIANKA1 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Nie ma transportu do Wrocka ? A pisał już ktoś na transportowym ? A ... i jeszcze ktoś by musiał wyjąć je z Krzyczek i przewieść da Warszawy ? Strasznie to skomplikowane :cool1: Quote
enia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziewczyny, Nicol pisala ,że ktoś dziś ma jechać po Rudego kościotrupa do Krzyczek po poludniu, więc może i te maluchy by sie udalo zabrać? piszcie do niej! Oktawia ale piękne masz te dzieci!!!!!!!! cudne! Quote
BIANKA1 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='enia']Dziewczyny, Nicol pisala ,że ktoś dziś ma jechać po Rudego kościotrupa do Krzyczek po poludniu, więc może i te maluchy by sie udalo zabrać? piszcie do niej! Oktawia ale piękne masz te dzieci!!!!!!!! cudne![/quote] Ale gdzie zabrać , jak nie mamy dalej transportu :cool1: Quote
Recommended Posts