Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W czwartek byłam u Boryska. Dostał zastrzyk. Zuch rotuś, nawet nie jęknął i znów odbyło sie to bez kagańca. :multi: W podzięce wycałowałam chłopaka !!! :loveu: To już nie ten sam pies. :multi: Pychol uśmiechnięty od ucha do ucha i dużo sprawniej porusza się na swoich chorutkich stawach. Apetyt mu dopisuje, sierść lśni.
Zaopatrzyłam go w 10kg mięska i 5kg makaroniku.
Z czystym sumieniem można go polecić do domku, gdzie są dzieci. Na obecnym tymczasie doskonale odnajduje się w towarzystwie niemowlaka
i 3latka.
Modlę się tylko o super docelowy domek dla niego, raz ze względu na to, że to przekochany piesio, a dwa, bo zagiął parol na biedniutkiego, też schorowanego jamnisia rezydenta. Zazdrośnik jeden!!!:mad:

Posted

Ten pies jest max nawet z dziećmi i to maleńkimi. Ostoja spokoju
i delikatności. Na tymczasie jest z 3latkiem i niemowlakiem i kompletnie nie jest od nich izolowany. Pełen udział. Pięknie chodzi na smyczy, równie cudnie jeździ autkiem...tylko qrde co z tego...:placz:

Posted

majqa, mam najnowszą wiadomość - Rufi ma na imię Niko i na nie reaguje. Schronisko pomyliło kartoteki... Taki porządek. A psiak podobno reaguje na to imię, bo właściciel oddając psa je podał. Sprawdźcie.

Posted

Wciąż w DT. Upłynął już spory czas od podania sterydu i stawy biedaka zaczynają słabnąć, jestem w stałym kontakcie z jego opiekunem i Fundacją więc wszystko pod kontrolą. Nie chcieliśmy Borysia faszerować chemią ale pewno za niedługo będzie konieczna. :-(