McDzik Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Kurcze, szkoda, że mnie nie będzie.. spotkałabym sie z wami wszystkimi i zapoznała ;D No ale Arniego nie moge... chyba, ze z jakims leonbergerem wpadne :) ale to z z wujkiem musze pogadac :) .. Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ok :D Tylko musze jakis dobry pretekst wymyśleć, bo kurcze.. ta Łódź im nic nie daje.. właściwie to tylko Nellka potrzebuje Zw.Mł z międzynarodówki .. a tak to cała gromada ma juz tam wszystko.. hmm... nie wiem jak to z jednym psem, ale postaram się go namówić na Łódź ;D Quote
Frytela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 namawiaj, namawiaj bo warto ;) łódzkie wystawy są super ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no tez jestem tego zdania :) wystawy łódzkie są bardzo udane :) Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kurcze, ale tu są problemy transportowe, bo taty wtedy nie ma :( [COLOR=red][B]Jedzie ktoś z Rzeszowa/okolic, kto przygarnąłby do samochodu Madzie i jej malutkiego Arniego (spaniel tybetański)? Ofc dorzucę się do benzyny.[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]A może z Rzeszowa jest organizowany jakiś bus dla dogomaniaków do Łodzi?[/B][/COLOR] Message Me :( Quote
AnkaW Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jakby ktoś z Rzeszowa lub okolic, przez Stalową Wolę, na niedziele się wybierał to też chętnie bym się załapała z małym psem :p Quote
McDzik Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No i właśnie :( Chętnych dużo a nie ma komu zabrać :( A może jest z Rzeszowa organizowany jakiś bus ? Nie wie ktoś nic? Quote
AnkaW Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Czy ktoś już coś wie o jakimś zorganizowanym wyjeździe z Rzeszowa do Łodzi? Rany ja dalej nie mam nic pewnego :shake: Quote
Agama Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Aniu :lol::lol:mysle ,ze nalezy wziac sprawe w swoje rece i poszukac busa ,ktory pojedzie za 1 zl za kilometr a nastepnie zorganizowac 5-6 osob ja wielokrotnie tak jezdzilam przewoznikow u nas dostatek Quote
vikiii Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Może mi ktoś powiedzieć - gdzie jest ta wystawa? - chodzi mi o ulicę, bo nie znalazłam tego na stronie związku. Wogóle nic nie znalazłam - nawet nie wiem czy będzie w hali czy na dworze:cool3: Bardzo Was proszę uświadomcie mnie: - hala czy wolne powietrze:diabloti: - ulica .........!!!!!:diabloti: Quote
mucha__ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Świeże, wolne powietrze :evil_lol: (oby nie zlodowaciałe) a ulica to Świetej Teresy od Dzieciątka Jezusa 56/58 Stadion K.S "START" przynajmniej tak bylo w tamtym roku, mysle ze miejsca nie zmienią Quote
katik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja słyszałam po zeszłorocznej wystawie, ze to była ostatnia wystawa na tym stadionie i w tym roku odbędzie się w innym miejscu. Nie wiem czy to prawda, ale to miejsce było bardzo fajne, dużo miejsca i cienia. Quote
panienkabubu Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Czy w Katowicach będzie stoisko z Łodzi? Czy przedłużą zgłoszenia? Coś ktoś wie? Quote
simbik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='katik']Ja słyszałam po zeszłorocznej wystawie, ze to była ostatnia wystawa na tym stadionie i w tym roku odbędzie się w innym miejscu. Nie wiem czy to prawda, ale to miejsce było bardzo fajne, dużo miejsca i cienia.[/QUOTE] Raczej w tym samym... co prawda są pewne problemy związane ze zmianami we władzach tego obiektu, ale jak na razie z moich informacji wynika że wystawa będzie na stadionie Startu. Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Znacie jakiś tani hotel? bo to decyduje czy będę na wystawie czy też nie. bo będę z znajomą ale obie mamy w rózne dni. Quote
CarmelChoco Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A ja mam pytanie odnośnie zgłoszeń.Rzekomo są do końća marca.Czy jak zgłoszę w tym czasie,a zapłacę w późniejszym terminie(chwilowy brak funduszy)to czy cena będzie mnie obowiązywała z I-go terminu? [quote name='KaRa_']Znacie jakiś tani hotel? bo to decyduje czy będę na wystawie czy też nie. bo będę z znajomą ale obie mamy w rózne dni.[/quote] Później wkleje kilka adresów,w miarę przystepnych cenowo:cool3: Quote
Chelsea10 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Witam![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja także poszukuję transportu do Łodzi, lecz na sobotę:roll:[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]chodzi o jedną osobę plus średni pies.[/SIZE][/FONT] Quote
Guciek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A ja mam problem z tym formularzem zamieszczonym na stronie :roll: Pokazuje, że nie udało się wysłać :evil: To co, na pocztę mam lecieć? Quote
Frytela Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ja bede na 10000000000000000000% :) z kokowatym w posredniej uh xD Quote
Guciek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jak wyslalas zgloszenie? Moje nie idzie :evil: Quote
BlackSheWolf Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 no to super ze bedzie tyle osob :) ja jak zawsze w koszulce z Dogomanii :D Quote
AnkaW Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='CarmelChoco']A ja mam pytanie odnośnie zgłoszeń.Rzekomo są do końća marca.Czy jak zgłoszę w tym czasie,a zapłacę w późniejszym terminie(chwilowy brak funduszy)to czy cena będzie mnie obowiązywała z I-go terminu?[/quote] ze strony wynika że opłacać można do dnia przed wystawą. A ja dalej nie mam jak dojechaać :-(:-( i nie wiem czy zgłaszać. Quote
CarmelChoco Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 My także mamy problemy z wysłaniem forumularza zgłoszeniowego:angryy:Chyba wyślę im na e-maila. [b] Aniu [/b] ,czyli zgłaszenia do 31 marca,a opłatę powinnam uiścić przed dniem wystawy?W przypdku kiedy tego nie uczynię to zmuszona będę zapłacić 150zł? Quote
Guciek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Zdecydowanie wolę zgłoszenia zanosić osobiście. Opłacone w kasie, doręczone do rąk własnych oddziału :P Jak będę płacić przelewem bankowym to jak im potwierdzenie wysłać, zrzut z ekranu czy co? CarmelChoco - na maila jak wysyłasz? Skan czy co? [size=1]jak ja nie lubię jak jest tyle roboty papierkowej :eviltong:[/size] Quote
Recommended Posts