Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze, szkoda, że mnie nie będzie.. spotkałabym sie z wami wszystkimi i zapoznała ;D No ale Arniego nie moge... chyba, ze z jakims leonbergerem wpadne :) ale to z z wujkiem musze pogadac :) ..

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok :D Tylko musze jakis dobry pretekst wymyśleć, bo kurcze.. ta Łódź im nic nie daje.. właściwie to tylko Nellka potrzebuje Zw.Mł z międzynarodówki .. a tak to cała gromada ma juz tam wszystko.. hmm... nie wiem jak to z jednym psem, ale postaram się go namówić na Łódź ;D

Posted

Kurcze, ale tu są problemy transportowe, bo taty wtedy nie ma :(

[COLOR=red][B]Jedzie ktoś z Rzeszowa/okolic, kto przygarnąłby do samochodu Madzie i jej malutkiego Arniego (spaniel tybetański)? Ofc dorzucę się do benzyny.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]A może z Rzeszowa jest organizowany jakiś bus dla dogomaniaków do Łodzi?[/B][/COLOR]
Message Me :(

• 3 weeks later...
Posted

Aniu :lol::lol:mysle ,ze nalezy wziac sprawe w swoje rece i poszukac busa ,ktory pojedzie za 1 zl za kilometr a nastepnie zorganizowac 5-6 osob
ja wielokrotnie tak jezdzilam
przewoznikow u nas dostatek

• 2 weeks later...
Posted

Może mi ktoś powiedzieć - gdzie jest ta wystawa? - chodzi mi o ulicę, bo nie znalazłam tego na stronie związku.
Wogóle nic nie znalazłam - nawet nie wiem czy będzie w hali czy na dworze:cool3:

Bardzo Was proszę uświadomcie mnie:
- hala czy wolne powietrze:diabloti:
- ulica .........!!!!!:diabloti:

Posted

Świeże, wolne powietrze :evil_lol: (oby nie zlodowaciałe)
a ulica to Świetej Teresy od Dzieciątka Jezusa 56/58 Stadion K.S "START"
przynajmniej tak bylo w tamtym roku, mysle ze miejsca nie zmienią

Posted

Ja słyszałam po zeszłorocznej wystawie, ze to była ostatnia wystawa na tym stadionie i w tym roku odbędzie się w innym miejscu. Nie wiem czy to prawda, ale to miejsce było bardzo fajne, dużo miejsca i cienia.

Posted

[quote name='katik']Ja słyszałam po zeszłorocznej wystawie, ze to była ostatnia wystawa na tym stadionie i w tym roku odbędzie się w innym miejscu. Nie wiem czy to prawda, ale to miejsce było bardzo fajne, dużo miejsca i cienia.[/QUOTE]

Raczej w tym samym... co prawda są pewne problemy związane ze zmianami we władzach tego obiektu, ale jak na razie z moich informacji wynika że wystawa będzie na stadionie Startu.

Posted

A ja mam pytanie odnośnie zgłoszeń.Rzekomo są do końća marca.Czy jak zgłoszę w tym czasie,a zapłacę w późniejszym terminie(chwilowy brak funduszy)to czy cena będzie mnie obowiązywała z I-go terminu?

[quote name='KaRa_']Znacie jakiś tani hotel? bo to decyduje czy będę na wystawie czy też nie. bo będę z znajomą ale obie mamy w rózne dni.[/quote]

Później wkleje kilka adresów,w miarę przystepnych cenowo:cool3:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Witam![/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja także poszukuję transportu do Łodzi, lecz na sobotę:roll:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]chodzi o jedną osobę plus średni pies.[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='CarmelChoco']A ja mam pytanie odnośnie zgłoszeń.Rzekomo są do końća marca.Czy jak zgłoszę w tym czasie,a zapłacę w późniejszym terminie(chwilowy brak funduszy)to czy cena będzie mnie obowiązywała z I-go terminu?[/quote]

ze strony wynika że opłacać można do dnia przed wystawą.

A ja dalej nie mam jak dojechaać :-(:-( i nie wiem czy zgłaszać.

Posted

My także mamy problemy z wysłaniem forumularza zgłoszeniowego:angryy:Chyba wyślę im na e-maila.

[b] Aniu [/b] ,czyli zgłaszenia do 31 marca,a opłatę powinnam uiścić przed dniem wystawy?W przypdku kiedy tego nie uczynię to zmuszona będę zapłacić 150zł?

Posted

Zdecydowanie wolę zgłoszenia zanosić osobiście. Opłacone w kasie, doręczone do rąk własnych oddziału :P

Jak będę płacić przelewem bankowym to jak im potwierdzenie wysłać, zrzut z ekranu czy co?

CarmelChoco - na maila jak wysyłasz? Skan czy co?

[size=1]jak ja nie lubię jak jest tyle roboty papierkowej :eviltong:[/size]