pati1033 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Asti']Wróciłam z moją szczerzącą się Nexee ;) Ktoś pytał o miejsca parkingowe. Przed stadionem za darmo. W środku 30 zł :/ Ale my zaparkowaliśmy u pewnego pana na podwórku, który za cały dzień brał 10 zł. Facet miał łąkę, tam stały samochody, pewnie zbił na tej wystawie fortunę ;)[/quote] o matko- strasznie duzo w takim razie brali... my parkowalismy kawalek obok wejscia glownego- to byla gielda zwierzat- a kosztowalo za caly dzien 5 zl :) Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [B]Czarny i Arlekin[/B] [B]suki szczeniąt[/B] Akira Acra Serenczas Harsha Oregon [B]młodzież[/B] Aisza Ródło Wełny Bashira Bashira Athenum Bayra Obrowska Tradycja Daisy Oregon Dhalia Oregon Galizia Modry Efekt Jussi Juliet Alix Pisanka Arhus Udine Bacalia Ego [B]pośrenia[/B] Bavaria oregon Berenica Bixenta atheneum Navarra Saxifraga [B]otwarta[/B] Wiwa oregon [B]Championów [/B] Aphrodita Ajtra Athenuem Byś Może A La Italiana ŻÓŁTY I PRĘGOWANY [B]psy młodzież[/B] Baster Corine Bene Te Inti Korona Borealis Orfeusz Czarnoksiężnik z Archipelagu F [B]pośrednia[/B] Barbarzyńca w Ogrodzie Być Może Kamaro-C For Mesa Verde Jag-Sze Luzak z Bugałowa Olinek Czarnoksięzknik z Archipelagu [B]Otwarta[/B] Jerry Jakov de Miranko Joshua Jackson Univers suki szczenięta Czambra Corine Bene Te młodzież A'Lusia z Kuźni Napoleońskiej Amoretka z Kuźni Napoleońskiej Cudna Pani Hipogryf Francesca z Marcyporęby Opera Czarnoksiężnik z Archipelagu Tifanni Axedius Trusardi Axedius [B]pośrednia[/B] Lena z Bugałowa [B]otwarta[/B] Eulalia z Marcyporęby Hanza z Jaśkowej Doliny Walentynka z Kuźni Napoleońskiej Arabeska Al Rossa Persimo Quote
jo-jo Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Ślicznie Dziękuję :calus:[/FONT] Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cocker Spaniel Angielski suczki w kl,młodzieży Hogwart Świstakowe Pole(złota) Teksas Kalewa(nieb-srebna) Quote
tuchol Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dzieki za spaniele! Ale jestem w szoku, ze ich tam mało. Miało być aż 7 ;) Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 tuchol sorry spisałam psy zamiast suk Suki młodzież Blepersa Pique-Dame Diamond Lady Modus Vivendi Felicja Wiązowa Zgraja Otylia Renmil Otylia Rain Or shine Wrzeciono Czasu Santanas Summer ady in Samble Silver Dream z Petrovy Palenky Vera Venita Złota Grota Quote
AnetaA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Klaudia :-) Czy mogę prosić o mastify neapolitańskie?:Rose: Quote
BlackSheWolf Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Ma ktoś fotki z Młodego Prezentera?[/quote] oj ja nie mam ... Quote
tuchol Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wielkie dzieki!!! Też mi cos nie pasowało! A i dzieki za wskazówkę do postów :) Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Napoletano Psy pośrenia Bosco Krzyk Uwielbienia Demon Wezuwiusz Suki pośrednia Bajka Krzyk Uwielbienia Otwarta Mafia Millefiori Stella Urocze Miejsce Championów Tytania Millefiori Quote
bellatriks Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dzięki wszystkim za spotkania, pogawędki i możliwość wymiziania Waszych psiaków:multi: Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluję!!! I do jutra;) Natalia PS. Małogsiu, wielkie dzięki za zaproszenie:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']W ogóle nie można było blisko podejść.[/quote] a no....ogrodzili... :roll: Quote
AnetaA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Pięknie dziękuję!!!:Rose::Rose::Rose: :Rose:[IMG]http://www.mazeguy.net/nature/violet.gif[/IMG] Quote
Guciek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mam prośbe, czy ktoś z katalogiem może mi napisać stawkę NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERóW, suki, klasa młodzieży? Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Guciek Acolada Capella Vis Comica Ilka od Brendy z Serbinowa Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 korki korkami,tylko pamiętajcie,że Łódź jest rozkopana Quote
moon_light Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [B]Jak tam droga Warszawa-Łódź ??? korki ??[/B] Quote
Klaudia :-) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 trzymam kciuki i podejdz później do mnie:-) będe albo przy pt albo przy ipo jako sekretarz Quote
vikiii Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Guciek']Mam prośbe, czy ktoś z katalogiem może mi napisać stawkę NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVERóW, suki, klasa młodzieży?[/quote] ACOLADA CAPELLA VIS COMICA ILKA OD BRENDY Z SERBINOWA Quote
Guciek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='Klaudia :-)']Guciek Acolada Capella Vis Comica Ilka od Brendy z Serbinowa[/QUOTE] Dzięki. Tak myślałam, że to może być Koka. Więc życzcie nam powodzenia jutro! ;) Quote
Recommended Posts