Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, tego wątku szukałam :loveu:
Ciekawe, czy przedłużą termin, bo na razie jest zaraz po wystawie w Katowicach i niektórzy mogą mieć dylematy... Znowu pewnie wszystko przyjdzie w ostatnim momencie...

Nie mogę odnaleźć sędziego na bernardyny, szalony ten rozkład :hmmmm::evil_lol:

Posted

[LEFT][B]REVAZ KHOMASURIDZE – Rosja[/B][/LEFT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Owczarek Kaukaski, Owczarek [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Środkowoazjatycki, [/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Długowłosy, [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][/B][FONT=TimesNewRomanPSMT][B]Krótkowłosy,[/B] [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Leonberger[/FONT]

Rozkład szalony, bo mi się po kopiowaniu ze strony koszmarnie "rozjechał"i za nic nie chce mi tego edytować :([/LEFT]

Posted

[quote name='Różyczka'][LEFT][B]REVAZ KHOMASURIDZE – Rosja[/B][/LEFT]
[FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Owczarek Kaukaski, Owczarek [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Środkowoazjatycki, [/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Długowłosy, [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][/B][FONT=TimesNewRomanPSMT][B]Krótkowłosy,[/B] [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Leonberger[/FONT]

Rozkład szalony, bo mi się po kopiowaniu ze strony koszmarnie "rozjechał"i za nic nie chce mi tego edytować :([/LEFT][/QUOTE]
Bardzo dziękuje:loveu:
ktoś coś słyszał o tym kimś? (mam problem z ustaleniem płci :evil_lol:)

Posted

[quote name='panienkabubu']Bardzo dziękuje:loveu:
ktoś coś słyszał o tym kimś? (mam problem z ustaleniem płci :evil_lol:)[/quote]
Wpisałam w Googlach i wyszło mi, że to jest pan Revaz Khomasuridze ;)
[SIZE=1]A w ogóle jakoś dziwnie, bo albo jest kilku takich panów, albo ktoś coś pomylił, bo oprócz Rosjaninem, to jest on też Rumunem i Gruzinem :evil_lol: (wg Google).[/SIZE]

Pan mieszka w Moskwie i hoduje buldożki francuskie;)

Posted

Eee czepiacie się biednego pana Revaza, a on moze być legalnie i Gruzinem i Rosjaninem /pozostałość z czasów ZSRR/ :cool1:
No, tylko mi ten Rumun nie pasuje... :evil_lol:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']ooo to faaajnie :cool3:
nie bede.. nie mialam czasu sie tym zajac :roll:[/quote]
;)
Szkoda... ale może to i lepiej, będzie można połazić trochę między ringami, pokibicować, pogadać ;)
Moi znajomi wystawiają swoją dożycę :loveu: