moth Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='cenzo']lubuje sie w wielkich glowach.[/quote] To mój wielkogłowy "przygłup" na bank pojedzie. :evil_lol: Quote
McDzik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 KAREL HORAK ma nas oceniać ... zdecydowałam, że nie jedziemy z Arni w tym roku do Łodzi .. jednak Opole.. Quote
panienkabubu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 O, tego wątku szukałam :loveu: Ciekawe, czy przedłużą termin, bo na razie jest zaraz po wystawie w Katowicach i niektórzy mogą mieć dylematy... Znowu pewnie wszystko przyjdzie w ostatnim momencie... Nie mogę odnaleźć sędziego na bernardyny, szalony ten rozkład :hmmmm::evil_lol: Quote
Różyczka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 [LEFT][B]REVAZ KHOMASURIDZE – Rosja[/B][/LEFT] [FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Owczarek Kaukaski, Owczarek [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Środkowoazjatycki, [/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Długowłosy, [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][/B][FONT=TimesNewRomanPSMT][B]Krótkowłosy,[/B] [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Leonberger[/FONT] Rozkład szalony, bo mi się po kopiowaniu ze strony koszmarnie "rozjechał"i za nic nie chce mi tego edytować :([/LEFT] Quote
panienkabubu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Różyczka'][LEFT][B]REVAZ KHOMASURIDZE – Rosja[/B][/LEFT] [FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]Owczarek Kaukaski, Owczarek [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Środkowoazjatycki, [/FONT][B][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Długowłosy, [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Bernardyn [/FONT][/B][FONT=TimesNewRomanPSMT][B]Krótkowłosy,[/B] [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Leonberger[/FONT] Rozkład szalony, bo mi się po kopiowaniu ze strony koszmarnie "rozjechał"i za nic nie chce mi tego edytować :([/LEFT][/QUOTE] Bardzo dziękuje:loveu: ktoś coś słyszał o tym kimś? (mam problem z ustaleniem płci :evil_lol:) Quote
bellatriks Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='panienkabubu']Bardzo dziękuje:loveu: ktoś coś słyszał o tym kimś? (mam problem z ustaleniem płci :evil_lol:)[/quote] Wpisałam w Googlach i wyszło mi, że to jest pan Revaz Khomasuridze ;) [SIZE=1]A w ogóle jakoś dziwnie, bo albo jest kilku takich panów, albo ktoś coś pomylił, bo oprócz Rosjaninem, to jest on też Rumunem i Gruzinem :evil_lol: (wg Google).[/SIZE] Pan mieszka w Moskwie i hoduje buldożki francuskie;) Quote
panienkabubu Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 O buldogi francuskie :loveu: noooo to one podobne do bernardynów bardzo :evil_lol: Ale dzięki, idę na wątek o sędziach, może tam coś pisze :evil_lol: Quote
imoto Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 my pewnie będziemy z Thaiką na zawodach:p a przy okazji młody (sealyham terrier) zaliczy wystawę:multi: będzie to jego debiut;) Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 My sie na razie zastanawiamy nad ta wystawą... pzdr. Quote
Guciek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jedziemy :) Blisko, sędzina OK :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja bede :D :D :) kto sie cieszy ? Quote
bellatriks Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ja bede :D :D :) kto sie cieszy ?[/quote] Ja! :D A będziesz w końcu gospodarzem czy nie? ;) Quote
BlackSheWolf Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='bellatriks']Ja! :D A będziesz w końcu gospodarzem czy nie? ;)[/quote] ooo to faaajnie :cool3: nie bede.. nie mialam czasu sie tym zajac :roll: Quote
d_orka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Eee czepiacie się biednego pana Revaza, a on moze być legalnie i Gruzinem i Rosjaninem /pozostałość z czasów ZSRR/ :cool1: No, tylko mi ten Rumun nie pasuje... :evil_lol: Quote
bellatriks Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ooo to faaajnie :cool3: nie bede.. nie mialam czasu sie tym zajac :roll:[/quote] ;) Szkoda... ale może to i lepiej, będzie można połazić trochę między ringami, pokibicować, pogadać ;) Moi znajomi wystawiają swoją dożycę :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ooo to fajnie :D :) pewnie juz urosla od ostatniego spotkania jak ja widzialam ;) Quote
bellatriks Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ooo to fajnie :D :) pewnie juz urosla od ostatniego spotkania jak ja widzialam ;)[/quote] Ojjj, urosła Tosieczka, że hej! :loveu: Quote
bellatriks Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ooo pewnie jej nie poznam ;p[/quote] Ja sama jej nie mogłam poznać jak zobaczyłam ile urosła:eviltong: Na szczęście teraz już będzie mniej rosła :D Quote
BlackSheWolf Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 hyhy :D a w ktory dzien beda dogi ? bo juz nie pamietam. Quote
bellatriks Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BlackSheWolf']hyhy :D a w ktory dzien beda dogi ? bo juz nie pamietam.[/quote] Przyznaję, że nie mam pojęcia:evil_lol: Zwykle były chyba w drugi... Quote
Guciek Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='BlackSheWolf']ja bede tylko w niedziele[/QUOTE] Zapraszamy pod ring retrieverów, NSDTR :lol: Najchetniej z aparatami :eviltong: Quote
Recommended Posts