Upiór Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='iberia'][URL]http://www.yorkshire.com.pl/[/URL][/QUOTE] dzięki, reproduktora to mają swietnego :loveu: ale suczki to mnie nie do konca podobają się, moze zdjęcia nie są jakosciowe, lub po prostu ich wlosy jakos troche dziwne urosniete, zwlaszcza kolo usz :lol: Quote
Just_York Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Ale Amalia ma milutki i wesoły pyszczek :-) Jutro dzwonię do tego hodowcy.Mam nadzieję,że pieski są w względnej cenie...Jeżeli nie to chyba mogę się pożegnać z psiakiem z tej hodowli :-( Quote
Upiór Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Nikusia_94']Ale Amalia ma milutki i wesoły pyszczek :-) Jutro dzwonię do tego hodowcy.Mam nadzieję,że pieski są w względnej cenie...Jeżeli nie to chyba mogę się pożegnać z psiakiem z tej hodowli :-([/QUOTE] no fakt, milutka taka ;) powodzenia ci Quote
Just_York Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Nie dziękuję :-) Mam tylko ogromną nadzieję,że pieski będą miały jakąś możliwą cenę...Już się bardzo na nie nastawiłam. Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='Nikusia_94']Nie dziękuję :-) Mam tylko ogromną nadzieję,że pieski będą miały jakąś możliwą cenę...Już się bardzo na nie nastawiłam.[/quote] I zeby jeszcze były te szczeniaczki bo widze, ze hodowla bardzo dobra to pieski pewnie rezerwują wcześniej .. Czekamy na wieści .. Quote
Just_York Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Niestety.Pieski z tej hodowli są zbyt drogie jak dla mnie 2000 zł. za pieska...Ale znalazłam kilka kontaktów na rodowodowe psy...Być może kupię je już w przyszłym tygodniu.Trzymajcie kciuki :) Quote
Magda Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No i jak? Masz już upatrzoną hodowlę?:cool3: Quote
Just_York Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Szczerze to jeszcze nie...Psa zamierzam wziąć na Wielkanoc :-) [COLOR=Red][B] Możecie mi polecić jakieś domowe hodowle piesków rodowodowych w okolicach Łodzi ?[/B][/COLOR] Quote
Just_York Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ale proszę o polecenie mi tych hodowli,z których macie pieski :-) Quote
iberia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Nikusia_94']Ale proszę o polecenie mi tych hodowli,z których macie pieski :-)[/quote] Ja polecam hodowle z warszawy BUKOLIKA i ANGIELSKI LORD :) Quote
vikiii Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nikusia ja przesłałam Ci wiadomość :lol: Hodowla, którą polecam - z której jest moja sunia to Andras:multi: jest w okolicach Łodzi Quote
vikiii Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Nikusia_94']Czy sunia ma rodowód ?[/quote] Ma! To jest mój pierwszy york - teraz ma 13mies Nigdy przed zakupem Jessi nie miałam kontaktu z innymi właścicialami yorków - czyli nie wiedziałam jak ma wyglądać mały szczeniaczek, żeby z niego wyrósł ładny piesek:razz: Ja "zielony" hodowca - wystawiałam 2x sunię w klasie młodzieży i..... na 6-7 suczek dostała 2x 3 lokatę, gdzie wystawiane były sunie ze znanych hodowli, czyli ....coś o tym świadczy :loveu: Hodowla nie musi być bardzo znana i rozreklamowana, ale najważniejsze że ma ładne, zdrowe pieski hodowane w domowych warunkach i sprzedawane w przyzwoitej cenie :lol: Quote
Just_York Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Fajnie..ale chyba mimo wszystko jednak poczekam jeszcze do świąt...Będzie troszkę cieplej i kilka dni wolnego od szkoły.Może zna ktoś hodowlę,w której dopiero urodziły się malutkie Yorki proszę o kontakt. Quote
kate8828 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A chcesz psa na kolanka czy for show wystawowego bo to zasadnicze pytanie ;)? Jak na kolanka to jest duzo hodowli ktore sprzedaja pieski juz od 1400zł a sa naprawde dobre ludzie maja 1 suczke ktora kochaja i mioty okazjonalnie i te szczenieta to dla nich całe zycie że tak powiem :) i te pieski maja super charakterki chcesz psa typowo wystawowego to wiadomo... Jako iz moje ''dziecko'' pochodzi od tej hodowli i jest super pod katem psychiki i eksterieru bede wierna Bakaratowi ;) ale ceny.... 2000zł to poczatek Quote
Just_York Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Chodzi mi o psiaka ,,na kolanka'' :-) Quote
Recommended Posts