Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aggie']a jak Kazik do innych psów?[/quote]
Na ostatnim spacerze zrobiliśmy taki mini-test na jego stosunek do psów - próbowałam go podprowadzić pod bramę, za którą były Murzyn i Lulka - Kazio nawet chciał podejść, ale jak zobaczył, że one drą na niego pyski - to tak ze dwa metry przed bramą zawrócił, napisał coś od siebie na płocie ;) i podszedł w drugą stronę - on nie szuka z nikim zwady - pies na medal :p

Posted

Myślałam nawet, że Kazik byłby lepszym kandydatem dla pani, która deklarowała przyjazd po Apacza. On jest mniejszy i do dzieciaka bardziej odpowiedni.( ? )

Posted

[quote name='luka1']Kazika ostrzygli - wygląda jakby był chory. Niestety nie miałam czasu wyczesać z niego miska żeby choć troche nabrał wyglądu.[/quote]
A zrobiłaś jakieś zdjęcia :roll:

Posted

nie, nie zrobiłam zdjęć bo mój aparat zezarł prąd i nie działał. Michał przyjechał robić zdjęcia i trochę ich jest ale Kazikowi nie zrobił. Robiliśmy głównie pod kątem gazety i wątków i allegro. Szukałam tez suk wilkowatych ale to wysłałam wczoraj to raczej wszystko. Co prawda cos moze by sie znalazło pod wiatą ale nie wiem czy by był dobry pies którego nie mozna wyciągnąć z budy.

Posted

[quote name='luka1']Podnosze Kazika . Ma obserwatora ale jak by go teraz zobaczył to....:shake::crazyeye:[/quote]
Kurcze to aż tak bardzo źle wygląda ?? :-o

Posted

[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/4205/dscn0212kazikgy7.jpg[/IMG]

bylismy z Kazikiem futro wytrzepać, znosił cierpliwie szarpanie.

[IMG]http://img230.imageshack.us/img230/9546/dscn0210kazikjx9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='luka1']kolejny raz wznowiłam allegro i [B][COLOR=Red]pojawiła sie maleńka iskierka [/COLOR][/B];)[/quote]
I co z tą malutką iskierką ?