Iza i Avanti Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Następne... To jest jakiś koszmar :-( Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='AgaiTheta']Kiedy suni kończy się kwarantanna?[/quote] za dwa tygodnie licząc od wtorku,czyli 29stycznia... Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ale moze znalazłby sie ktos, kto mógłby zabrac sunie wczesniej... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ona wyglada tak tragicznie.. Widac, ze jest zalamana.. te 2 tygodnie kwarantanny to moze byc dla niej za dlugo.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 no wlasnie w tym caly problem,ze dla niej kazdy dzien sie liczy... nie mamy jej gdzie zabrac...nie wiem co robic...:(:(:( Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jej stan wskazuje na to, ze musiała bardzo długo błakać się:-( Albo żyła w strasznych warunkach:-( Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Właśnie dostałam tel ze schroniska, kierownik prosi o kontakt, moze czegos sie jeszcze dowiem... Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='martaa2']Właśnie dostałam tel ze schroniska, kierownik prosi o kontakt, moze czegos sie jeszcze dowiem...[/quote] zatem czekam z niecierpliwoscia, jakby co marta ja jestem pod telefonem caly czas... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ..miejmy nadzieje, ze nic zlego sie nie stalo. Mala szybciutko musi znalezc cieply kacik! BO ta depresja ja zabije... Quote
diabelkowa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 to ja podniose zeby ten kacik sie szybciej znalazl... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a czy psa nie mozna zabrac ze schronu jesli jest na kwarantannie? Do DT oczywiscie... Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Rozmawiałam z kierowni8kiem, twierdzi ze bokserka jest do zabrania. W tej chwili jest w klatce z sunią coli, ale codziennie przywożone są nowe psy:-( Ona zginie w klatce z większą ilością suk, jest taka wycofana:-( Bokser został znaleziony w lesie w sidłach, stąd te rany na nogach... A kierownik prosił o szukanie domu dla psa shai-pei, został oddany przez właścicieli... [IMG]http://img407.imageshack.us/img407/2569/dscn6157xb0.jpg[/IMG] Jest jeszcze mix bokserki Załamka:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 martaa daj mi jego fotki i wiecej info jesli masz na PW lub maila...zaloze mu watek, trzeba zrobic ogloszenia... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 o cholera! jestem w ciezkim szoku... !!! Zwierzeta, psy..koty i inne powinny byc "dobrem" niedostepnym dla "czlowieka". Na przyjazn KAZDY POWINIEN SOBIE ZASLUZYC! Boze co to sie dzieje :( Quote
diabelkowa Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 czy mi sie wydaje czy ten shai-pei jest wylysialy troche na mostku... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Shar Peia szybciorem przydaloby sie wrzucic tam gdzie przebywa najwiecej wielbicieli tej rasy. Moj TZ zakochany w shar pei jest.. ale mozliwosc zabrania samca do domu jest zerowa :( Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='diabelkowa']czy mi sie wydaje czy ten shai-pei jest wylysialy troche na mostku...[/quote] Jest zdrowy, zadbany, poprzedni włascieciele przyjezdzają go odwiedzać... Quote
Evra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='martaa2'] poprzedni włascieciele przyjezdzają go odwiedzać...[/quote] i schronisko na to pozwala? Przecież pies nie zrozumie dlaczego nie zabierają go do domu!!! Przez odwiedziny skazują go na podwójne cierpienie! Jak im zależy na psie to powinni szukać mu domu, robić ogłoszenia, takie odwiedziny powinny być zakazane. Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Pies został oddany pare dni temu, kierownik pozwalał, bo sadził, ze właściciele zmienią zdanie i zabiorą psa.... Niestety:-( Wczoraj jak byłam to proszono, aby wstrzymać sie jeszcze z ogłaszaniem psa, były rozmowy z właściciecielami. Dzisiaj kierowik dzwonił; pies jest do adopcji , a własciciele nie moga juz go odwiedzac. Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A czy wiadomo dlaczego wyrzadzili psu taka krzywde???!!!!!!!!!!!!!! Zrobilam dla niego banerki, czy mam je tutaj wkleic? Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 wiec wszytsko jasne..Martus dowiedz sie wszytskiego co tylko mozna o tym piesku i wklej zdjecia.... ja zalozylam juz watek, nie ma czasu do stracenia... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9317222#post9317222[/URL] Quote
sacred PIRANHA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='MagYa^^']A czy wiadomo dlaczego wyrzadzili psu taka krzywde???!!!!!!!!!!!!!! Zrobilam dla niego banerki, czy mam je tutaj wkleic?[/quote] wejdz na jego watek i tam wklej bannerki wielkie dzieki:loveu: Quote
Tola Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='MagYa^^']A czy wiadomo dlaczego wyrzadzili psu taka krzywde???!!!!!!!!!!!!!! Zrobilam dla niego banerki, czy mam je tutaj wkleic?[/quote] Tak; Dziękuję bardzo:buzi: Pies został oddany, bo ma mocny charakter, tak podala włascicielka... Mam nadzieje ze znajdzie stały dom i zapomni o tym, co go spotkało... Quote
MagYa^^ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Naprawde nikt z Waszych okolic nie moze przyjac do siebie na Tymczasowy TYmczas Boksi? Najwazniejsze wyciagnac ja... bo wyladuje za TM :( Quote
Recommended Posts