Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z kierowni8kiem, twierdzi ze bokserka jest do zabrania. W tej chwili jest w klatce z sunią coli, ale codziennie przywożone są nowe psy:-(
Ona zginie w klatce z większą ilością suk, jest taka wycofana:-(
Bokser został znaleziony w lesie w sidłach, stąd te rany na nogach...
A kierownik prosił o szukanie domu dla psa shai-pei, został oddany przez właścicieli...
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/2569/dscn6157xb0.jpg[/IMG]

Jest jeszcze mix bokserki
Załamka:placz:

Posted

o cholera! jestem w ciezkim szoku... !!!
Zwierzeta, psy..koty i inne powinny byc "dobrem" niedostepnym dla "czlowieka". Na przyjazn KAZDY POWINIEN SOBIE ZASLUZYC!
Boze co to sie dzieje :(

Posted

Shar Peia szybciorem przydaloby sie wrzucic tam gdzie przebywa najwiecej wielbicieli tej rasy. Moj TZ zakochany w shar pei jest.. ale mozliwosc zabrania samca do domu jest zerowa :(

Posted

[quote name='diabelkowa']czy mi sie wydaje czy ten shai-pei jest wylysialy troche na mostku...[/quote]
Jest zdrowy, zadbany, poprzedni włascieciele przyjezdzają go odwiedzać...

Posted

[quote name='martaa2']
poprzedni włascieciele przyjezdzają go odwiedzać...[/quote]

i schronisko na to pozwala? Przecież pies nie zrozumie dlaczego nie zabierają go do domu!!! Przez odwiedziny skazują go na podwójne cierpienie! Jak im zależy na psie to powinni szukać mu domu, robić ogłoszenia, takie odwiedziny powinny być zakazane.

Posted

Pies został oddany pare dni temu, kierownik pozwalał, bo sadził, ze właściciele zmienią zdanie i zabiorą psa....
Niestety:-(
Wczoraj jak byłam to proszono, aby wstrzymać sie jeszcze z ogłaszaniem psa, były rozmowy z właściciecielami.
Dzisiaj kierowik dzwonił; pies jest do adopcji , a własciciele nie moga juz go odwiedzac.

Posted

wiec wszytsko jasne..Martus dowiedz sie wszytskiego co tylko mozna o tym piesku i wklej zdjecia....
ja zalozylam juz watek, nie ma czasu do stracenia...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9317222#post9317222[/URL]

Posted

[quote name='MagYa^^']A czy wiadomo dlaczego wyrzadzili psu taka krzywde???!!!!!!!!!!!!!!

Zrobilam dla niego banerki, czy mam je tutaj wkleic?[/quote]
Tak; Dziękuję bardzo:buzi:
Pies został oddany, bo ma mocny charakter, tak podala włascicielka...
Mam nadzieje ze znajdzie stały dom i zapomni o tym, co go spotkało...