Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt zawsze go pokazuje...ale tez przez brutusa ktory ciagle szczeka i biega po calym boksie maks nawet nie podchodzi do krat(jak go wolam to chce podejsc ale Brutus mu na to nie pozwala)i ostatnio nawet probowalam go pokazac ludziom to stwierdzili ze przestraszony probowalam im tlumaczyc ze nie ale w sumie nawet na niego dobrze nie spojrzeli.....ale przynajmniej wzieli innego psiaka,a nie tak jak niektorzy co wychodza bez psa;/

Posted

Asiu jakbym miała możliwości to już wszystkie by u mnie grzały poopcie.......no cóż ale niestety możliwości nie ma a nad głową sterczą 2 psiaki i mama więc nie będę ryzykować.....;)

Posted

no właśnie od tego wszystkiego nie potrafię:roll: ale zaraz idę z moimi psiakami na spacerek się przewietrzyć potem filmik obejrzeć jakiś.......i jednak moja droga trzeba będzie spać:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Asia_Klero napisał(a):
ok:Dbede we wtorek albo poniedzialek:)wtedy obcinamy twojego Misia Myszko:Pmoze wtedy uda mi sie z Maxem...a jak nie to jak bede w czwartek czy cos:D

mojego Misia? :hmmmm: a czemu jego? On naszczęśie tragicznie nie wygląda ;)