Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra czyli potrzebny tekst na allegro?? tak?? i oczywiście samo allegro tak??
dziewczyny proszę o szybką odpowiedź.
Najlepiej zróbcie listę które wasze psy nie mają allegro oraz żadnych ogłoszeń tak będzie mi lepiej cokolwiek zrobić i jakoś sobie wszystko poukładać:)

Posted

Tekst poszedł na maila...
Zrobiony ekspresem...
Jeśli trzeba go udoskonalić w jakieś wzruszające fotografie , musisz poczekać z tym do poniedziałku...

Posted

Max to młodziutki psiak,który w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Zabrzu jest już od roku...
Gdy zobaczyłam go w boksie..tak smutnego i zrezygnowanego...postanowiłam wyjść z nim na spacer i sprawić,żeby choć przez chwilę stał się szczęśliwy...

Na spacerze Max był grzeczny i kochany...reagował nawet na swoje imię(co bardzo mnie zdziwiło:razz:).
Gdy wróciłam ze spaceru postanowiłam dowiedzieć się czegoś o jego przeszłości.
Okazało się, że Max został zabrany z pobliskiego osiedla..
Siedział pod pewnym domem [SIZE=5]prawie rok Wbrew pozorom..
Max kochał to miejsce i bardzo się do niego przywiązał.Jednak ludzie nie pozwolili mu tam zostać.
Wszyscy przeganiali go jak najgorszego bandytę,jak bestie,która nie ma prawa istnieć :placz:Nie wiem o czym myśleli wyganiając go..strasząc...Nie widzieli tych jego przerażonych oczu,które tak pragną odrobiny miłości?!:shake:
Na którymś ze spacerów postanowiłam spuścić Maxia ze smyczy...Słuchał się i przybiegał gdy go wołałam.
Nagle zaczął biec w stronę lasku,który prowadzi na osiedle,z którego został zabrany.Wtedy doszło do mnie,że on nie zapomniał...że on dalej pamięta i bardzo tęskni za tamtym miejscem, które było dla niego domem :-(Nie musiałam się długo zastanawiać,gdzie go szukać...poszłam pod ten dom...Oczywiście siedział tam Max..Nawet nie uciekał jak mnie zobaczył... poprostu siedział taki smutny i zamyślony:roll:
Najgorsza była reakcja ludzi,gdy mnie zobaczyli...
Zaczęli mówić,,O dobrze,ze ktoś przyszedł po niego z tego schroniska.Zabierajcie go stad!Co nam tu będzie siedział?!"...
Wtedy naprawdę tak strasznie zrobiło mi się wstyd za ludzi...za to,że jestem człowiekiem...:oops:

Aukcja skierowana dla ludzi o dobrym sercu....

Posted

Nic nowego nie mam dzisiaj nawet aparatu nie mialam....zostawilam Sarze wiadomosc zeby wziela jutro aparat...a jak nie wezmie to zrobcie mu jakies schroniskowym;)Sara pewnie jutro bedzie...przynajmniej miala byc;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Znajac Paros napewno pomoze:)dzieki:*

Na pewno pomoże, tylko od wczoraj miałam problemy z komputerem:cool3: ostatnia aktualizacja windows vista zablokowała system w laptopach :shake:
Musiałam od nowa instalować programy i straciłam linki do wątków, które miałam zapisane w zakładce przeglądarki :-(