Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia Rita ma ogłoszenia na allegro i na wszystkich portalach netowych. Szkoda, że w schronisku nie powiedziano, iż jest ono pod opieką Fundacji. Zwierzaki wychodzą z nami na spacery, mamy zdjęcia tych psiaków poza kojcami. Psy wydawane są teraz na podstawie umów adopcyjnych, tak że spokojnie. A własnie jesteśmy w trakcie prowadzenia rozmów w sprawie domu dla Rity.

Posted

supergoga napisał(a):
Sunia Rita ma ogłoszenia na allegro i na wszystkich portalach netowych. Szkoda, że w schronisku nie powiedziano, iż jest ono pod opieką Fundacji. Zwierzaki wychodzą z nami na spacery, mamy zdjęcia tych psiaków poza kojcami. Psy wydawane są teraz na podstawie umów adopcyjnych, tak że spokojnie. A własnie jesteśmy w trakcie prowadzenia rozmów w sprawie domu dla Rity.

Jest dokładnie tak, jak pisze Gosia.
Ja co prawda w fundacji zajmuję się głównie kotami, ale ostatnio byłam kilka razy w Puszczykowie, robiłam zdjęcia psom i potem wspólnie wystawiłysmy im ogłoszenia.

Posted

Rita dzisiaj przed południem pojechała do domku. Była wystraszona bardzo, do auta wnosiłyśmy ja a Anova dokonywała cudów żeby sunia w ogólne szła na smyczy. Ale póxniej było coraz lepiej. W aucie spokojna i grzeczna.
Za moment fotki.

Założycielkę wątku prosze o zmianę tytułu i przeniesienie do innego działu.