GameBoy Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 moge ale wieczorem i poprosze jak najwiecej danych i na kogo kontakt : mail i nr telefonu macie jakies fotki bez krat?? Quote
bumerang Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 nie ma fotek bez krat! i nie można inaczej zrobić! kontakt ten podany w pierwszym poście! resztę podam jutro po naradzie! Quote
GameBoy Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 nie pisz prosze z wykrzyknikami bo sie czuje jakby ktos na mnie krzyczal szkoda, ze nie ma bez krat - zawsze to lepiej psa widac.. Quote
bumerang Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wybacz proszę ale to tak z wiekiem mi przyszło:oops::oops: wiem że lepiej jak zdjęcia sa bez krat,ale to poprostu nie do wykonania. Quote
GameBoy Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 ok rozumiem cos wymysle:p bo niestety ludzie tak maja, ze zdjecia bez krat bardziej oczy przyciagaja:roll: Quote
xxxx52 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 czy ludzie nie maja oczu?:shake::angryy: Quote
supergoga Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Sunia Rita ma ogłoszenia na allegro i na wszystkich portalach netowych. Szkoda, że w schronisku nie powiedziano, iż jest ono pod opieką Fundacji. Zwierzaki wychodzą z nami na spacery, mamy zdjęcia tych psiaków poza kojcami. Psy wydawane są teraz na podstawie umów adopcyjnych, tak że spokojnie. A własnie jesteśmy w trakcie prowadzenia rozmów w sprawie domu dla Rity. Quote
supergoga Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ty się nie cisz tylko trzymaj kciuki a mocno. A swoja drogą, może w tym roku uda nam sie spotkać na umówiony wieczór...;) Quote
bumerang Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 no to trzymam kciuki mocnooooooo. a co do spotkania - obiecanki cacanki a głupiemu ra... Quote
anova Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 supergoga napisał(a):Sunia Rita ma ogłoszenia na allegro i na wszystkich portalach netowych. Szkoda, że w schronisku nie powiedziano, iż jest ono pod opieką Fundacji. Zwierzaki wychodzą z nami na spacery, mamy zdjęcia tych psiaków poza kojcami. Psy wydawane są teraz na podstawie umów adopcyjnych, tak że spokojnie. A własnie jesteśmy w trakcie prowadzenia rozmów w sprawie domu dla Rity. Jest dokładnie tak, jak pisze Gosia. Ja co prawda w fundacji zajmuję się głównie kotami, ale ostatnio byłam kilka razy w Puszczykowie, robiłam zdjęcia psom i potem wspólnie wystawiłysmy im ogłoszenia. Quote
supergoga Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Bumerang - :mad:taka sama droga. A ja u Ciebie już byłam ze 2 razy nawet. No i...teraz Twoja kolej...;) Wszyscy trzymamy kciuki za domek dla Rity. Quote
supergoga Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Rita dzisiaj przed południem pojechała do domku. Była wystraszona bardzo, do auta wnosiłyśmy ja a Anova dokonywała cudów żeby sunia w ogólne szła na smyczy. Ale póxniej było coraz lepiej. W aucie spokojna i grzeczna. Za moment fotki. Założycielkę wątku prosze o zmianę tytułu i przeniesienie do innego działu. Quote
bumerang Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Oby była szczęśliwa w nowym domku:loveu: bardzo sie cieszę:loveu: Quote
Recommended Posts