Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybacz za te fotki ale ostatnio lało i siedział w budzie w dodatku padł mi aparat...... pożyczę jutro od brata i może się uda choć w sumie moge jeszcze poszukać w tych starych zdj może mam jakieś inne ujęcia....

Posted

buuu... a ja niestety mam nogę w szynie gipsowej i zjeżdżam do krakowa tydzień wcześniej ale i tak nie mogę wziąść 2 psiaka do domu bo i tak wygonić jednego z moja jedną nogą jest mi ciężko. Ale za dwa tygodnie jak mi zdejmą szynę to już inna sporawa... wszystko się obróciło przeciwko

Posted

Widziałam dziś pięknisia w schronie :( Już nie stoi przy kratach i nie prosi.... stracił zupełnie nadzieje i chęci proszenia przy kratach :-(

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj byłam z Kanonem na 2 h spacerze. nie lubi kotów. do dzieci jak najbardziej. musiał się z dziećmi wychować bo na spacerze oglądał się i ciągną do wszystkich dzieciaków. a jak zobaczył wózek to się cieszył jak wariat, jest niesamowicie pogodny i energiczny, uwielbia się bawić kijem i biegać, bardzo ładnie i wysoko skacze do kija, i widać że mu się to podoba, myślę, że byłby niezły w agility <nie wiem jak to się pisze ;p>, bynajmniej to wspaniały pies naprawdę ktoś będzie miał wspaniałego przyjaciela, strasznie mi w sercu zapadł ;)

Posted

Zamiesciłm Negri obserwacje psa na jego aukcji allegro.
Zastanawiam sie czy nie dac go w wyróżnione. Szkoda, by tak piekny, młody psiak siedział dłuzej w schronie. To mu na pewno nie służy...:shake: