xxxx52 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 taka slicznosc jeszczenie ma swojego domku?:placz: Quote
Negri Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 A no niestety dalej czeka......... Quote
Negri Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
biru Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 :multi: i do góry, trzeba walczyć o uwagę :) Quote
Reno2001 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Odnowiłam małemu allegro. Szkoda, ze nie ma jeszcze kilku fotek bo w sumie ma tylko dwie. Quote
Negri Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Wybacz za te fotki ale ostatnio lało i siedział w budzie w dodatku padł mi aparat...... pożyczę jutro od brata i może się uda choć w sumie moge jeszcze poszukać w tych starych zdj może mam jakieś inne ujęcia.... Quote
biru Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 buuu... a ja niestety mam nogę w szynie gipsowej i zjeżdżam do krakowa tydzień wcześniej ale i tak nie mogę wziąść 2 psiaka do domu bo i tak wygonić jednego z moja jedną nogą jest mi ciężko. Ale za dwa tygodnie jak mi zdejmą szynę to już inna sporawa... wszystko się obróciło przeciwko Quote
Negri Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Oj biedna jesteś :-( Życze szybkiego powrotu do zdrowia Quote
Negri Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Widziałam dziś pięknisia w schronie :( Już nie stoi przy kratach i nie prosi.... stracił zupełnie nadzieje i chęci proszenia przy kratach :-( Quote
Negri Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Mam nadzieje, że ktoś się zgłosi..... Quote
Negri Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Wczoraj byłam z Kanonem na 2 h spacerze. nie lubi kotów. do dzieci jak najbardziej. musiał się z dziećmi wychować bo na spacerze oglądał się i ciągną do wszystkich dzieciaków. a jak zobaczył wózek to się cieszył jak wariat, jest niesamowicie pogodny i energiczny, uwielbia się bawić kijem i biegać, bardzo ładnie i wysoko skacze do kija, i widać że mu się to podoba, myślę, że byłby niezły w agility <nie wiem jak to się pisze ;p>, bynajmniej to wspaniały pies naprawdę ktoś będzie miał wspaniałego przyjaciela, strasznie mi w sercu zapadł ;) Quote
Reno2001 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Zamiesciłm Negri obserwacje psa na jego aukcji allegro. Zastanawiam sie czy nie dac go w wyróżnione. Szkoda, by tak piekny, młody psiak siedział dłuzej w schronie. To mu na pewno nie służy...:shake: Quote
Negri Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 No niestety.... wczoraj też go widziałam.... a o niego nikt nawet nie pyta:-( Quote
Reno2001 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sama nie wiem co z tymi ludźmi. On jest po prostu śliczny. Negri, jakbys kiedyś jeszcze była z nim na spacerze to byłoby super, gdyby udało się pstryknąc mu jakąś fotkę. Quote
Recommended Posts