Negri Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Opis pięknisia: 1 rok, pies, średniej wielkości. Został znaleziony. Bardzo miły, przyjazny i wylewny. Zachowuje się jak szczenię. Wymaga jeszcze sporo pracy wychowawczej. Rozmawiałam z pracownicą na jego temat. Mówi, że psiak był od nas zabrany jako szczenie. Niedawno został znaleziony. Właściciele się zgłosili ale go nie odebrali :cool1: Nikt nie wie dlaczego.... możliwe, że broił im w mieszkaniu. Psiak zachowuje się jak typowe szczenię. Wszędzie go pełno, nie usiedzi chwile w miejscu. Ciągle domaga się uwagi i jakiegoś zajęcia. Ale przy tym jest strasznie przytulaśny i wesoły. Myślę, że fajnie byłoby gdyby znalazł dom z ogrodem. A mino urody siedzi u nas ponad miesiąc..... Quote
Reno2001 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Śliczny jest bardzo. To jeszcze młodziutki psiak. Oby znalazł szybko domek... Quote
xxxx52 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 To jest krzyzowka z mysliwskim pieskiem ,malym psem münsterländer. sa to pieski wesole,czujne,zywe,wierne,,mozna je szybko wychowac.,nadaja sie do dzieci,ale potrzebuja konsekwentnego ,czulego wychowania.Poniewaz pies jest aktywny nalezy z nim duzo pracowac,nie nadaje sie do ludzi wygodnych tylko typow spotrowych .Pies te uwielbia przynosic.Nie jest psem do towarzystwa tylko mysliwym-kocha prace w wodzie. Pies nadaje sie do blokow pod warunkiem ,ze poswieci sie jemu przez cale zycie duzo czasu ,pracujac z nim na swiezym powietrzu. Quote
Reno2001 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czy on ma jakieś ogoszenia. Jakby co to ja moge alllegro wystawić. Boże dziewczyny, skąd u was takie cuda :crazyeye:. Najpierw te kudłate szczeniaki z ulicy S. teraz ten cudny psiak. Moje serce po prostu krawawi, że takie młodziutkie śliczności czekają na domy. xxx52 dzieki za opis psiaka-myślę, że jest bardzo cenny. Jeśli zdecydujecie się na alllegro, to za pozwoleniem oczywiście, chciałabym wykorzystać tę charakterystykę na aukcji. Quote
Negri Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Nie ma jeszcze ogłoszeń:oops: Więc będę bardzo wdzięczna za pomoc... a uwierz że takich piękności to Ci jeszcze z 20 wynajdę jak nie więcej a nie ma chętnych:shake: Np: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9263571#post9263571 Quote
Reno2001 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Allegro małego: Oto adres strony z Twoim przedmiotem: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=295869809 Poproszę jeszcze o dane na kogo mam podac kontakt, bo chwilowo wpisałam swojego maila. Quote
Negri Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 603 616 546 [email protected] dzięki wielkie:) Quote
Reno2001 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Zmieniłam kontakt i usmiecham sie o dodatkowe fotki w miare możliwości, oczywiście ;). Quote
Negri Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Oki jak będę w schronie to postaram się coś zrobić;) Quote
Negri Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Byłam wczoraj w schronie.... psiak dalej czeka:roll: Quote
Reno2001 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Przepraszam, ale umknął mi mały w natłoku wątków :oops:. Juz się poprawiam. Fotek nowych nie udało sie mu cyknąc?? Quote
Reno2001 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Śliczny psiak przypomina, że nadal czeka na dom. Quote
biru Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Psina jest we Wrocławskim schronisku? Bida... a taka piękna ;( Quote
epe Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Psinka mało powiedzieć piękna-cudna!!! Jeszcze się o nią nie biją? Biru! Co Ty masz takiego pięknego w avatarku? Quote
biru Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 a to moja psina jest -10 miesięczny Owczarek Australijski :) nazywa się Biru tzn niebieski po indonezyjsku ;) i tak samo żywy etc - jak ta opisana psina! Dziwne że się o niego nie biją :( Quote
Negri Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Tak jest we wrocku a zainteresowania 0 :shake: A Twojego psiaka Ci zazdroszczę bo strasznie mi się ta rasa podoba:eviltong: Quote
biru Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 normalnie tych ludzi co po niego nie wrócili to bym :mad: 26 wyjeżdżam inie ma mnie do 9 - ciekawe czy nadal będzie w schronisku... Trzymamy za cudnego psiaka łapki! A dziękuję :oops: Ale skoro tak Ci się podoba to kto wie może kiedyś będziesz miała ozzika! Quote
Negri Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Oj zobaczymy jak to bedzie :) Czy na zapcham domu schroniskowymi :p A psiakowi zdj nie zrobiłam bo padało, on siedział w budzie, aparat się zepsół i kicha wyszła :angryy: Quote
biru Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Jak widzę pogoda wszędzie taka sama - czyli paskudna :( Kto wie jesli nie uda mi się zabrać na DT suni z Palucha do końca tygodnia (ciągle nie mogę załatwić transportu), a jak wrócę to już jej nie będzie to moje psiskie plany będą "wolne"... Na razie walczę o szczeniora z Palucha ale jesli mi się nie uda - to czy to piękności może iść na DT + szukanie odpowiednich ludzi? To jest na razie niezobowiązujące pytanie ale wolę zapytać od razu :) Quote
Negri Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Pewnie, że tak:) Wypisze się u nas normalnie umowe - bo na dt nie dają. A my pomożemy w szukaniu domku:) Quote
biru Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czyli tak samo jak byłoby na Paluchu :) Jeszcze nic nie jest pewne - dam znać dokładnie co i jak gdy wrócę z Raby. Wtedy problemu z transportem nie będzie większego bo będzie kasa i czas i może ktoś zechce pomóc ;) i bardzo ważne pytanie: młody nie jest agresywny w stosunku do innych psów (młodych i zupełnie nie agresywnych)? Quote
biru Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czyli tak jak mój biru :D I dalej jest w schronie... buuu... taki psiak nie powinien być w klatce :( Quote
Reno2001 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Młodziutki piękniś pokazuje sie w poszukiwaniu domku. Quote
Recommended Posts