Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja myslałam,że uroda pomaga w zyciu,a z psami bywa jednak różnie!
On takiśliczny,pies dla ekscentryków! Takiego nikt nie bedzie miał! Jest oryginalny!
Oby ktoś go wypatrzył na allegro! Domek mu się należy!!

Posted

Jest piękny, młodziutki i świetny z charakteru.... jak dla niego nie ma domku to jaka jest szansa dla starszych mniej ładnych kundelków?? :shake::shake::shake:

Posted

Coraz ich mniej, wokół sami egoiści! A pies to oprócz przyjemności też i obowiazek!
Poza tym kłania się wychowanie!! Wielu rodziców nie chce pieska w domu,bo brudzi:angryy:,i wychowują zimnych,egoistycznych alergików,bo juz udowodniono,że im czyściej /chodzi o środki chem./tym częściej alergie u dzieci!

Posted

:( smutno że ten piękny psiur dalej czeka na domek :(
I przepraszam że nagle zamilkłam ale niestety monitor mi padł i od kilku tygodni nie mam komputera :( A do tego co nieco się u mnie pozmieniało i niestety nie jestem w stanie zabrać psiura na DT ponieważ jestem w ciąży i cały mój czas muszę teraz poświęcić organizacji przeprowadzki etc. I Birasowi bo dla niego to też jest duża zmiana.
Więc bardzo mi przykro że nie udało mi się mu pomóc ale mam nadzieję że zrozumiecie że to nie brak chęci ale możliwości.
Trzymam za Was kciuki!!

Posted

Biru, nie przepraszaj. Zajmij sie teraz swoimi sprawami i przede wszystkim dbaj o siebie no i oczywiście o przyszłego, małego dogomaniaka :loveu::cool3:.

My tu cos pokombinujemy z pięknisiem.

Posted

Był tel w sprawia psiczka. Młody chłopak dzwonił. Ma jeszcze pogadać z rodzicami i siostrą. Jak coś obiecał zdjęcia ma się jeszcze odezwać ;)

Posted

Dziś się dowiedziałam, że psiak znalazł nowy domek :lol: Zabrała go rodzina z dziećmi tyle wiem. Mam nadzieje, że będzie mu tam dobrze:roll:

Posted

Widziałam psiaka kilka dni temu z nowym Panem :loveu: Psiak dostał imię Pako, właściciel jest zachwycony. Mówi, że psinek jest grzeczny, ślicznie się bawi i w ogóle pokochała go cała rodzinka :loveu::loveu:

Posted

Negri napisał(a):
Widziałam psiaka kilka dni temu z nowym Panem :loveu: Psiak dostał imię Pako, właściciel jest zachwycony. Mówi, że psinek jest grzeczny, ślicznie się bawi i w ogóle pokochała go cała rodzinka :loveu::loveu:

I to są wiadomości na jakie zawsze czekam!!!

Posted

hi hi hi
Ja też go widziałam!;) Niezła zadziora z niego i pies pociągowy, ale śliczny i długo się w schronie nie nasiedział!:multi:

Oby więcej takich szybciorkowych adopcji!!!!!!!:lol:

Posted

Koperku on siedział ze 3 miechy jak nic..... wiem że w porównaniu do tych z 05 to krótko ale jak na tak młodego i pięknego psa to za długo :shake: