Negri Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Na pewno będę;) porobię jeszcze fotki może uda mi się z tydzień TZ wyciągnąć to porobimy fotki jak skacze ;) Quote
epe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja myslałam,że uroda pomaga w zyciu,a z psami bywa jednak różnie! On takiśliczny,pies dla ekscentryków! Takiego nikt nie bedzie miał! Jest oryginalny! Oby ktoś go wypatrzył na allegro! Domek mu się należy!! Quote
Negri Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Jest piękny, młodziutki i świetny z charakteru.... jak dla niego nie ma domku to jaka jest szansa dla starszych mniej ładnych kundelków?? :shake::shake::shake: Quote
Reno2001 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ja juz sama nie wiem, któremu psiakowi łatwiej znaleźc dom. On jest wymarzonym psem dla młodych, aktywnych osób, tylko gdzie takich szukac???? Quote
epe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Coraz ich mniej, wokół sami egoiści! A pies to oprócz przyjemności też i obowiazek! Poza tym kłania się wychowanie!! Wielu rodziców nie chce pieska w domu,bo brudzi:angryy:,i wychowują zimnych,egoistycznych alergików,bo juz udowodniono,że im czyściej /chodzi o środki chem./tym częściej alergie u dzieci! Quote
biru Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 :( smutno że ten piękny psiur dalej czeka na domek :( I przepraszam że nagle zamilkłam ale niestety monitor mi padł i od kilku tygodni nie mam komputera :( A do tego co nieco się u mnie pozmieniało i niestety nie jestem w stanie zabrać psiura na DT ponieważ jestem w ciąży i cały mój czas muszę teraz poświęcić organizacji przeprowadzki etc. I Birasowi bo dla niego to też jest duża zmiana. Więc bardzo mi przykro że nie udało mi się mu pomóc ale mam nadzieję że zrozumiecie że to nie brak chęci ale możliwości. Trzymam za Was kciuki!! Quote
Negri Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 To gratulacje :lol: A psiakowi coś znajdziemy nie martw się ;) Quote
Reno2001 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Biru, nie przepraszaj. Zajmij sie teraz swoimi sprawami i przede wszystkim dbaj o siebie no i oczywiście o przyszłego, małego dogomaniaka :loveu::cool3:. My tu cos pokombinujemy z pięknisiem. Quote
Negri Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Był tel w sprawia psiczka. Młody chłopak dzwonił. Ma jeszcze pogadać z rodzicami i siostrą. Jak coś obiecał zdjęcia ma się jeszcze odezwać ;) Quote
Reno2001 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No, byłoby fajnie, gdyba psiak trafił do młodych ludzi. Trzymam kciuki!!! Quote
Negri Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Dziś się dowiedziałam, że psiak znalazł nowy domek :lol: Zabrała go rodzina z dziećmi tyle wiem. Mam nadzieje, że będzie mu tam dobrze:roll: Quote
Reno2001 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ale dobra wiadomośc. Już go ściągam z allegro. Ale ulga...:p Quote
Negri Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Ja też się cieszę ;) Teraz się biorę za mieszańca bordera :roll: Quote
Negri Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Widziałam psiaka kilka dni temu z nowym Panem :loveu: Psiak dostał imię Pako, właściciel jest zachwycony. Mówi, że psinek jest grzeczny, ślicznie się bawi i w ogóle pokochała go cała rodzinka :loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Negri napisał(a):Widziałam psiaka kilka dni temu z nowym Panem :loveu: Psiak dostał imię Pako, właściciel jest zachwycony. Mówi, że psinek jest grzeczny, ślicznie się bawi i w ogóle pokochała go cała rodzinka :loveu::loveu: I to są wiadomości na jakie zawsze czekam!!! Quote
Koperek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hi hi hi Ja też go widziałam!;) Niezła zadziora z niego i pies pociągowy, ale śliczny i długo się w schronie nie nasiedział!:multi: Oby więcej takich szybciorkowych adopcji!!!!!!!:lol: Quote
Negri Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Koperku on siedział ze 3 miechy jak nic..... wiem że w porównaniu do tych z 05 to krótko ale jak na tak młodego i pięknego psa to za długo :shake: Quote
Recommended Posts