Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

najlepiej zdjecia wstawic tu na wątek. Szczeniaków do oddania jest taka masa, że bez zdjęc cięzko bedzie je wyadoptowac.
Radziałabym tez zastanowic sie nad sterylizacją suczki, aby w przyszłości uniknąc takich sytuacji.

Zdjęcia maluchów:

Posted

Fakt spóźniłem sie z ta sterylizacją, moja wina, suczka teraz będzie na 100% wysterylizowana, co do zdjęć to nie bardzo wiem jak sie je zamieszcza,
bardzo prosiłbym o jakąkolwiek pomoc ponieważ nie mam warunków żeby trzymać tyle piesków a do schroniska oddawać ich nie chcę.

Posted

Przeslij zdjęcia do mnie na mail:
[email protected] a ja wstawie je na wątek.

Wystaw allegro, zamieśc ogłoszenia np. na alegratka. Zrób plakaty i porozwieszaj po lecznicach. Tu na dogo bedziemy podrzucac watek i może ktos sie skusi. Niestety w ostatnim czasie jest tyle szczeniaków do adopcji, że nie jest to takie łatwe.
Al4e popróbujemy ;).

Posted

czyli idzie im 8 tydzień. To idealny czas na wyadoptowanie. Maluchy teraz zaczynaja intensywnie poznawac świat i byłoby super, gdyby zaczęły go poznawac juz w swoich domach :roll:.

Jesli masz konto to polecam wystwienie ich na allegro w dziale Psy. Tam zaglada mnóstwo ludzi. Praktycznie wszystkie psy szukające domu tu na dogo maja swoje aukcje. I na prawdę wiele psiaków dzieki temu domki znajduje.

Posted

Ogłosiłem na allegro, jednak nie znalazł się na razie nikt, ale już Pan z Warszawy zapowiedzial że bierze dla dzieci 2 pieski, tylko muszę je do Wawy dowieżć.

Posted

mar1712 napisał(a):
Ogłosiłem na allegro, jednak nie znalazł się na razie nikt, ale już Pan z Warszawy zapowiedzial że bierze dla dzieci 2 pieski, tylko muszę je do Wawy dowieżć.

:p na efekty allegro trzeba troszkę poczekac. Przynajmniej kilka dni. Żadko kiedy ktos zgłasza sie tego samego dnia. A jak sam widziałes niestety jest w czym wybierac...:-(.

Posted

Witam, szczeniaki są już w nowych domach, niestety jedna sunia nie żyje, nie wiem co się stało, rano znalazłem ją jak już nie żyła, ale reszta mam nadzieję że znajdzie dobrych włascieli którzy będą o nich dbać, dziekuję wszystkim za pomoc.