Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Biedny biedny Eltonik !!:shake::shake:

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Patia Twoje i Fizi ogłoszenia :loveu::loveu:jak zwyklwe działają cuda. nie wiem z którego ale dzwoniła miła Pani. Była poznać Eltona. ma dea małe pieski (wysterylizowaną sunię i wykastrowanego psa) Elton powinien się z nimi zgodzić.. Dom z ogrodem, pies bedzie spał oczywiscie w domu. Pani się śmiała, że on ma chyba adhd.. no ale ja jeszcze się nie cieszę.. bo zobaczymy. jadę z olą o 6 rano w sobotę,bo ola ma wyjazd potem, a tam droga remontowana. KCIUKI potrzbne!

Posted

Od 11 Marca Do Soboty 5 Kwietnia (IEDY Mam NadziejĘ Zostanie W Nowy Domu)DŁug Jego To 390 ZŁotych.

Posted

Eltonek ma dom!! napiszę wszystko później, ale ładnie przyjął inne pieski (sunię i pieska wysterylizowane oba te zwierzaki) Pani ma dom który wykańcza ogrodzony pod Myślinicami i mieszkanie w Krakowie. Oczywiście będzie spał w domu.. To z ogloszenia w necie , pani miała ze sobą zdjęcie zrobione przez patię:loveu::loveu:

Posted

cudownie!!!
wspaniela i wogole!!!!
ta historia nie mogla sie inaczej zakonczyc :D
jeszcze na mojego vigusia przyjdzie pora :D

gratuluje aga!!!!!

Posted

No to mnie posłuchał Eltonik - bylam z nim wczoraj na spacerze i przez całą droge mu tłumaczyłam, że ma byc dzisiaj grzeczny. Słuchał mnie i słuchał i zjadał mi palce razem z kabanosikami:evil_lol:, ale widac albo przez uszy, albo przez żoładek jakos do niego dotarło, że dzisiaj jest jego wielka zyciowa szansa.
Elton - bądź szczęśliwy i daj szczęście innym :loveu:

Posted

Zdjęcia jutro prześlę do Fizi. dziewczyny wielkie dzięki za ogłoszenia... :loveu::loveu::loveu:Patia i Fizia :loveu::loveu: Eltonik bardzo się grzecznie zachowywał i miło, tulił. Tyle że mnie obsikał w podrózy..:p najpierw na plandekę, potem łapy w to włozył, wytarł mi w torebkę i spodnie, oraz wyskoczył przednimi na moje ramiona, a jak wysiadałysmy obsikał mi buty...
ale co tam..psia normalka:cool3:. Pani i jej córeczka od razu po formalnościach z nim poszły na długi spacer.. na dwóch smyczach.. (wydałam go w szelkach, obroży, i z adresownikiem :lol: ma duży ogród, ale pani wie, że przez pierwszy miesiąc wychodzenie tylko na smyczy mimo że ogród ogrodzony, ale ja się boje i tak, bo to gigantyczny pies , może przesadzić ogrodzenie..pani obiecała, że tylko na smyczy spcery, kupi mu długą linę żeby na łące się poruszał.

Posted

U Eltonka wszystko dobrze!! jest grzeczny do piesków pani, jutro z domu po dmyślenicami jedzie do Krakowa.. do mieszkania pani. jedyny kłpopot to ten, że ciągnie na smyczy..:p

Posted

Już wysłałam fotki do Fizi..

Posted

AgaG napisał(a):
U Eltonka wszystko dobrze!! jest grzeczny do piesków pani, jutro z domu po dmyślenicami jedzie do Krakowa.. do mieszkania pani. jedyny kłpopot to ten, że ciągnie na smyczy..:p

Oj taaaaak, ciągnie, ciągnie niesamowicie. A dodatkowo chodzi zakosami jak teściowa pod gradem kul zięcia;)
Najlepiej mi się z nim szło po miejscu, gdzie dosłownie chwilę wcześniej przeszło stadko sarenek:crazyeye: