AgaG Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Elton trafił do schroniska w lutym 2005 w wyniku interwencji schroniska. Dwa miesiące później został adoptowany i zwrócony tego samego dnia z powodu - jak oświadczyli jego chwilowi nowi właściciele - demolowania mieszkania. W schronisku stracił ogon w wyniku pogryzienia przez psy. Nie raz padał ofiarą silniejszych od siebie psów. Gdy na początku września 2007 roku znalazł dom wydawało się, że tam już zostanie. jednak pod koniec grudnia z powodu choroby właścicielki znów trafił do schroniska. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Elton jest duży - około 50 kilowy, choć teraz bardzo wychudzony. To psiak łagodny do ludzi i zwierząt, poczciwość mu z oczu wygląda. Widząc mnie pierwszy raz tulił się i lizał po rękach. Mimo iż nie jest już młody, ma sporo siły i jest psem dynamicznym. Idealny byłby dla niego dom z ogrodem. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Elton po powrocie do boksów ogólnych nie wychodzil na wybieg. Załamał się. Wczoraj razem z Olą przwiozłyśmy go do hotelu. Foty wysłałam do Karusiap i Pati, bo nie wiem, która będzie miała chwilkę by wstawić. mam jeszcze kilka innych ale jeszcze w aparacie. [/FONT] Quote
Jagienka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Elton jest boski :lol: Dzisiaj dał na ślizgawicy popalić paulusowi :loveu: Cieszy się ze spacerów, z obecności człowieka, z każdego gestu w jego stronę... Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Elton jest ulubiencem Malgosi ,z ktora jest na zdjeciach.Psiak jest duzy ale lagodny jak baranek. Quote
paulus Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Łagodny to może jest, ale aparatu za bardzo nie lubi. ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Czy nikt nie pytal o Eltonka ? taki fajny piesek tylko duzy ,a z dużymi zawsze problem ,każdy woli malutkiego , Quote
AgaG Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Eltuś jest bardzo miły i przyjacielski, ale na razie nie ma ogłoszeń!!:placz::placz: Quote
AgaG Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Eltuś otrzymał dziś 200 złotych na swój hotelik od cioci Małgosi S. której bardzo zalezy na jego szczęściu. Dziękuję w imieniu pieska. :loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 szukamy domku dla Eltona.:loveu:wiem ,ze duże pieski maja mniejsze szanse ale może zechce Eltonika ktoś kto uwielbia duże pieski i ma najlepiej dom z ogrodem żeby mogl sie wybiegac do woli . Quote
agamika Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Prawie poznałam dzis Eltona ;) (prawie , bo przez Odiego nie mogłam podejść :roll: ) ale fotki msą , nie najlepsze bo padało :shake: Quote
AMIGA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ooo a jednak nawet wyszły te zdjęcia, chociaż Elton robił wszystko, żeby się nie dac "złapać". Trzeba przyznać, że ma chłopak krzepę w tych swoich łapkach, zwłaszcza to czułam jak mnie ściągał z hotelu po super zabłoconej drodze z górki :evil_lol: Quote
Edi100 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 On ma jedno klapnięte uszko, czy mi się wydaje?:loveu: Quote
AMIGA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Tak tak, on ma calkiem dwa różne uszka :lol: Quote
agamika Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 cudem wyszły te zdjecia , mam chyba z 20 rozmazanych , albo z samym zadkiem Eltona :p łobuzy dwa z Odikiem :evil_lol: . Odi za to na wszystkich sie rozmazał . A chłopak ma krzepe i mnustwo energii :loveu: :cool3: Quote
AgaG Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 dzieki za foty... oby Elton szybko znlazł domek!!tyle sie wyczekał w schronie Quote
AMIGA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/5186/5f6d3413iy9.jpg To chyba krokodyl, a nie Elton???:razz: Quote
Patia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ale ten Elton robi miny :crazyeye::loveu: Quote
AgaG Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Patrycja wielkie dzieki za piekne jak zawsze fotki.:loveu::loveu: proszę prześlij mi je w dużej rozdzielczosci na maila, za dwa tygodnie może uda sie go dać do dziennika.. biedak mam tyle innych psów na głowie, że nic dla niego nie zrobilam,,, ech... Quote
Patia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Aga , skleć już teraz tekst do Dziennika , to poogłaszam bubusia w Internecie. Quote
Recommended Posts