Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman]Elton trafił do schroniska w lutym 2005 w wyniku interwencji schroniska. Dwa miesiące później został adoptowany i zwrócony tego samego dnia z powodu - jak oświadczyli jego chwilowi nowi właściciele - demolowania mieszkania. W schronisku stracił ogon w wyniku pogryzienia przez psy. Nie raz padał ofiarą silniejszych od siebie psów. Gdy na początku września 2007 roku znalazł dom wydawało się, że tam już zostanie. jednak pod koniec grudnia z powodu choroby właścicielki znów trafił do schroniska. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Elton jest duży - około 50 kilowy, choć teraz bardzo wychudzony. To psiak łagodny do ludzi i zwierząt, poczciwość mu z oczu wygląda. Widząc mnie pierwszy raz tulił się i lizał po rękach. Mimo iż nie jest już młody, ma sporo siły i jest psem dynamicznym. Idealny byłby dla niego dom z ogrodem. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Elton po powrocie do boksów ogólnych nie wychodzil na wybieg. Załamał się. Wczoraj razem z Olą przwiozłyśmy go do hotelu. Foty wysłałam do Karusiap i Pati, bo nie wiem, która będzie miała chwilkę by wstawić. mam jeszcze kilka innych ale jeszcze w aparacie. [/FONT]

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eltuś jest bardzo miły i przyjacielski, ale na razie nie ma ogłoszeń!!:placz::placz:

Posted

Eltuś otrzymał dziś 200 złotych na swój hotelik od cioci Małgosi S. której bardzo zalezy na jego szczęściu. Dziękuję w imieniu pieska. :loveu::loveu:

Posted

Ooo a jednak nawet wyszły te zdjęcia, chociaż Elton robił wszystko, żeby się nie dac "złapać". Trzeba przyznać, że ma chłopak krzepę w tych swoich łapkach, zwłaszcza to czułam jak mnie ściągał z hotelu po super zabłoconej drodze z górki :evil_lol:

Posted

cudem wyszły te zdjecia , mam chyba z 20 rozmazanych , albo z samym zadkiem Eltona :p łobuzy dwa z Odikiem :evil_lol: . Odi za to na wszystkich sie rozmazał .

A chłopak ma krzepe i mnustwo energii :loveu: :cool3:

Posted

dzieki za foty... oby Elton szybko znlazł domek!!tyle sie wyczekał w schronie

Posted

Patrycja wielkie dzieki za piekne jak zawsze fotki.:loveu::loveu: proszę prześlij mi je w dużej rozdzielczosci na maila, za dwa tygodnie może uda sie go dać do dziennika.. biedak mam tyle innych psów na głowie, że nic dla niego nie zrobilam,,, ech...