arjuna Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 my jutro z Kasią-Katicą meldujemy sie w Azylu z płynami do infuzji, które wytargała Kasia, z rzeczami na posłanka...i...z jakimś 10 kilo gotowanego żarcia: z mężem kupiliśmy mnóstwo kurczaka, troche wołowiny i wątróbkę drobiową, wymieszaliśmy z grojonymi warzywkami, które teraz sie gotuja, do tego dodamy ryż i makaron i przywieziemy ogromny gar dla najchudszych psiaków z krótką sierścia:P będzie wyżerka:) Quote
giselle4 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='arjuna']my jutro z Kasią-Katicą meldujemy sie w Azylu z płynami do infuzji, które wytargała Kasia, z rzeczami na posłanka...i...z jakimś 10 kilo gotowanego żarcia: z mężem kupiliśmy mnóstwo kurczaka, troche wołowiny i wątróbkę drobiową, wymieszaliśmy z grojonymi warzywkami, które teraz sie gotuja, do tego dodamy ryż i makaron i przywieziemy ogromny gar dla najchudszych psiaków z krótką sierścia:P będzie wyżerka:)[/quote] Szalona dziewczyna.....:evil_lol: Quote
giselle4 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='AdaK']giselko czy Aisza pojechała w końcu do nowego domu?[/quote] nie Skarbie Aisza nadal w swojej jedynce:evil_lol: Dzisiaj Szkoła podstawowa ze Świdnicy przywiozła dary dla naszych psiakówz Pania dyrektor i wychowawczynią. ryz ,makaron ,kasza,zabawki i sucha karma i płyny do mycia i poduszeczki i kocyki.Wzięły na spcerak 2 psiaki na smyczy i jednego na rękach..... dzieci są bardzo wrazliwe psiaki nawet ucichły jak 12[chyba ]dzieci rozmawiały z nimi i robiły fotki i zachwycały sie uroda tych ktore innym sie znudzily.:-( pani Dyrektor to nasza dogomaniaczka wspaniała dziewczyna pomaga nam i wspiera jest wszędzie od bazarku po adopcje na cegiełkach tez.....:evil_lol: gosiu nooo przyznaj sie Dziękujemy bardzo wszystkim osobom które nam pomagają a najbardziej dzieciakom.:loveu: Oraz Roda od rotkow:) Roda od rottków przywiozła bandaze,igly ,strzykawki i inne medykamenty oraz kołdry koce i poduszki i inne drobiazgi bardzo dziekujemy. Jej rotek to jak małe cielaczek ale słodki:smile: Quote
arjuna Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='giselle4']Szalona dziewczyna.....:evil_lol:[/quote] Ty sie ze mnie nie śmiej, bo ja jestem bardzo dobrą kucharką:P poza tym nie przyjadę przecież z pustymi rekoma. Robię gar na 20 duużych psów: musza być tłuściutkie, bo tłuszcz grzeje. Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kurcze ja chyba pecha przynosze... to drugi raz miala Aisza jechac :-(:-( Quote
arjuna Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 potrzebuje szybko dane+konto dla przelewów z zagranicy. Azyl ma takie? Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 arjuna chyba najlepiej zadzwon do giselle.... kurcze tak mi aiszy szkoda mam sobie za zle cos pewnie spierniczylam, znowu :-(:-(:-( Quote
giselle4 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='arjuna']potrzebuje szybko dane+konto dla przelewów z zagranicy. Azyl ma takie?[/quote] Nie:shake:ma arjuna ale mozesz na swoje pozniej sie wymieni hihihi widzisz Twoja taktyka:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 xmartix witamy serdecznie w Azylu ;) Quote
giselle4 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :evil_lol:...Dzisiaj z Tarzanką i Gabi karmiłysmy wszystkie Liska:loveu: ciekawie to tam nie jest bloto po kolana wody w rowie po kolana ale to takie uparte jak i wrobelek szalona głowa[Trazanka] gotowa wchodzic przez drut kolczasty na posesje....ale psinka nakarniona i napojona...i gra muzyka....:evil_lol::eviltong: jutro powtórka z rozrywki:evil_lol: Powiam prawde,bałam sie przyjazdu arjuny bałam sie ze moze powie ze zbyt mało robimy albo ze nie dbamy albo juz nie wiem ale to fajna dziewczyna najwazniejsze bystra,skrupulatna i pewna swego.... kurcze daj mi tez Boze tak......:eviltong::crazyeye: a Katica to taka beksa jak i ja:-( i na koniec przepraszam ze to tak wszystko wygladało powinnam pokazac Wam miasto i zabrac na kawe i więcej pogadac ale ja zalatana ....weterynarz,Lisek,schronisko weterynarz....a jutro mam Urodziny Tz......i spotkanie w Bielawie a w lodowce światlo.....:evil_lol: ale bedzie dobrze..... Quote
wroobelterrorystka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 i jak tam u Liska? :) widać jakieś zakończenie sprawy czy srednio ?:razz: Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='wroobelterrorystka']i jak tam u Liska? :) widać jakieś zakończenie sprawy czy srednio ?:razz:[/quote] demi mowila ze wszystko juz na policji w Dzierzoniowie ale oni maja czas na wszystko a u Liska Tarzanka wczoraj byla z Gabi.... błoto i wody po kolana ale karmimy zaraz po obiedzie jedziemy polatac po polu i do Liska fajny jest naprawdę ...fajny chłopak:oops: Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ...Dzisiaj Ada wzbogacila schronisko o 2 worki karmy i 3 woreczki oraz o puszke karmy dla kota i paczuszke suchej ....2 zabawki ,kocyk i obroze bardzo dziękujemy...dokupie troche puszek i wszystko zawioze do schroniska jutro :loveu: bedzie wyzerka mniam mniam:multi: Quote
invictus hilaritas Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 giselle co z psami z Lubina? Któremuś się poszczęściło? Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='invictus hilaritas']giselle co z psami z Lubina? Któremuś się poszczęściło?[/quote] nie ,nadal mam Twoich dwoje dzieci:-( Quote
invictus hilaritas Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 :shake: [url=http://www.allegro.pl/item570463730_rudy_proszi_o_dom.html]Rudy proszi o dom.. (570463730) - Aukcje internetowe Allegro[/url] [url=http://www.allegro.pl/item570463609_lubinka_prosi_o_dom.html]Lubinka prosi o dom.. (570463609) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Lubinkę to ja od razu wypatrzyłam na stronie internetowej :evil_lol: Biedactwo... Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dzwoniła do mnie dzisiaj pan i w sprawie adopcji Aiszy ale w sumie powiedziałam że musi podpisać umowę adopcyjną i że może tam przyjechać. I to tyle w sumie. Także jakby co to wiecie ;) Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 invictus hilaritas,dzieki moze Tobie sie poszczęści i ktos je zauwazy....:oops::oops: SKARPETA BAZAREK NA PSA I ...-45zł. Quote
Slomka22 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Giselka jak sie uporam z moimi egazaminami etc to sie stawie na nowo na posterunku ;) Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Slomka22']Giselka jak sie uporam z moimi egazaminami etc to sie stawie na nowo na posterunku ;)[/quote] zdaj wszystko a pozniej wypijemy kawkę i zaczniesz znowu tyrac oj potrzebne ogłoszenia...i Gabi i innym dzisiaj zamiast siedziec za stolem[Urodziny Tz]to robiłam pół dnia ogłoszenia....chociaz te astki niech znajdą domek reszta pozniej moze poleci....:eviltong: Quote
_ogonek_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='giselle4']zdaj wszystko a pozniej wypijemy kawkę i zaczniesz znowu tyrac oj potrzebne ogłoszenia...i Gabi i innym dzisiaj zamiast siedziec za stolem[Urodziny Tz]to robiłam pół dnia ogłoszenia....chociaz te astki niech znajdą domek reszta pozniej moze poleci....:eviltong:[/quote] No ładnie :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti: Quote
giselle4 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='AdaK']No ładnie :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:[/quote] Smiej sie:evil_lol: czasem kiedy mam juz dosyć i nikt nie telefonuje po zwierzę...idę do wanny z kubkiem kawy i ...rycze.....:-( ale wiem ze po takim ,,deszczu,,zaczne znowu wierzyc....bo wiara trzyma nas przy zyciu:multi::oops::cool3: Quote
Recommended Posts