Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='giselle4']Edytko to tylko pare psiakow ktore zrobilam w sobote
a 15 czeka dalej na fotke i na ogłaszanie
...moze jutro
Powiem tak cicho
ludzie wymieniaja psy na nowe
prawie wszystkie biedaki na kwarantannie to slepe i głuche dziadki i babcie
Dzisiaj przywiozl Huba z Mosciska psa to wnosił jego z auta na rękach...
ten biedak nawet nogami nie umial ruszac:(:(:([/QUOTE]

Grażynko, naprawdę brakuję mi słów aby sklecić sensowną odpowiedz...brakuję :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Grażynko, naprawdę brakuję mi słów aby sklecić sensowną odpowiedz...brakuję :([/QUOTE]
A ja Edytko nie mam juz sily patrzec na te bidulki.Stare na smieci a wezmie sie nowego psiaka.A za Kolunie trzymam kciuki.

Posted

Biedne staruszki,,, One przecież sobie niczym na taki los nie zasłużyły.. :(
Mam nadzieję, że w końcu ludzie zaczną adoptować psiaki, tak jak w innych, cieplejszych miesiącach.. :)

Posted

[quote name='Kasiakk']Biedne staruszki,,, One przecież sobie niczym na taki los nie zasłużyły.. :(
Mam nadzieję, że w końcu ludzie zaczną adoptować psiaki, tak jak w innych, cieplejszych miesiącach.. :)[/QUOTE]

I oby adoptowali nie tylko szczeniaki.. starsze, zapomniane, wyrzucone też mają prawo i powinny dostać cieplutki kochający domek! :) Czym one sobie tak zawiniły, że ludzie wyrzucają na starość i to jeszcze w chorobie... Dlaczego to psiaki muszą cierpieć za głupote ludzką????

Trzymam kciuki oby to się zmieniło :) Będziemy w sobote, wiec porobimy wiecej zdjec naszym bidom..

Posted

[quote name='milka10']I oby adoptowali nie tylko szczeniaki.. starsze, zapomniane, wyrzucone też mają prawo i powinny dostać cieplutki kochający domek! :) Czym one sobie tak zawiniły, że ludzie wyrzucają na starość i to jeszcze w chorobie... Dlaczego to psiaki muszą cierpieć za głupote ludzką????

Trzymam kciuki oby to się zmieniło :) Będziemy w sobote, wiec porobimy wiecej zdjec naszym bidom..[/QUOTE]

zobaczycie w sobote tego dziadka z Mosciska
alebo te na kwarantannie bidy
szok.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238324-Totalny-mix-na-trzech-bezdeklarowcow-14-styczen?p=20242451#post20242451"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20242451[/COLOR][/URL]
Basia ,podnies czasem:)

Posted

Oj to jest na prawdę straszne.! :(
Jak ludzie mogę robić takie rzeczy.!? Po nowym roku przyszło tyle psów, że szok.! :( Przychodzi 10, a wychodzi 1 i to w dodatku szczeniak.. Przecież starsze psiaki są przesłodkie, kochane, a później do końca życia wdzięczne za daną im szanse.. Mam nadzieję, że to się w końcu odmieni.. :)

Posted

Ws. suczki z Bielawy, pod nr 12 powiedziano mi, że ludzie nie mieli psa. Natomiast na forum napisała pani, która dzwoniła do Azyla i podała swojego maila. Wysłałam już wiadomość i będziemy szukac dalej. Może coś z adresem pokręcilismy. Kolega z Wojska Polskiego podejdzie pod inny numer, gdzie kojarzy, że był owczarek. Może trafimy już dzisiaj a jak nie to czekam na odpowiedz Pani z ogłoszenia.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ws. suczki z Bielawy, pod nr 12 powiedziano mi, że ludzie nie mieli psa. Natomiast na forum napisała pani, która dzwoniła do Azyla i podała swojego maila. Wysłałam już wiadomość i będziemy szukac dalej. Może coś z adresem pokręcilismy. Kolega z Wojska Polskiego podejdzie pod inny numer, gdzie kojarzy, że był owczarek. Może trafimy już dzisiaj a jak nie to czekam na odpowiedz Pani z ogłoszenia.[/QUOTE]

dziękuje Edytko ...bardzo
fotki dzisiaj.

Posted

[quote name='giselle4']dziękuje Edytko ...bardzo
fotki dzisiaj.[/QUOTE]

Niestety to nie ten domek, o którym myślał znajomy. Ci Państwo mają swojego psa i nie kojarzą komu mogłaby zaginąć sunia. Nadal czekam na kontakt Pani z ogloszenia i mam nadzieje, że wskaże prawidłowy dom.