fiorsteinbock Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='giselle4']Edytko to tylko pare psiakow ktore zrobilam w sobote a 15 czeka dalej na fotke i na ogłaszanie ...moze jutro Powiem tak cicho ludzie wymieniaja psy na nowe prawie wszystkie biedaki na kwarantannie to slepe i głuche dziadki i babcie Dzisiaj przywiozl Huba z Mosciska psa to wnosił jego z auta na rękach... ten biedak nawet nogami nie umial ruszac:(:(:([/QUOTE] Grażynko, naprawdę brakuję mi słów aby sklecić sensowną odpowiedz...brakuję :( Quote
basia34 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='fiorsteinbock']Grażynko, naprawdę brakuję mi słów aby sklecić sensowną odpowiedz...brakuję :([/QUOTE] A ja Edytko nie mam juz sily patrzec na te bidulki.Stare na smieci a wezmie sie nowego psiaka.A za Kolunie trzymam kciuki. Quote
Kasiakk Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Biedne staruszki,,, One przecież sobie niczym na taki los nie zasłużyły.. :( Mam nadzieję, że w końcu ludzie zaczną adoptować psiaki, tak jak w innych, cieplejszych miesiącach.. :) Quote
milka10 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='Kasiakk']Biedne staruszki,,, One przecież sobie niczym na taki los nie zasłużyły.. :( Mam nadzieję, że w końcu ludzie zaczną adoptować psiaki, tak jak w innych, cieplejszych miesiącach.. :)[/QUOTE] I oby adoptowali nie tylko szczeniaki.. starsze, zapomniane, wyrzucone też mają prawo i powinny dostać cieplutki kochający domek! :) Czym one sobie tak zawiniły, że ludzie wyrzucają na starość i to jeszcze w chorobie... Dlaczego to psiaki muszą cierpieć za głupote ludzką???? Trzymam kciuki oby to się zmieniło :) Będziemy w sobote, wiec porobimy wiecej zdjec naszym bidom.. Quote
giselle4 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='milka10']I oby adoptowali nie tylko szczeniaki.. starsze, zapomniane, wyrzucone też mają prawo i powinny dostać cieplutki kochający domek! :) Czym one sobie tak zawiniły, że ludzie wyrzucają na starość i to jeszcze w chorobie... Dlaczego to psiaki muszą cierpieć za głupote ludzką???? Trzymam kciuki oby to się zmieniło :) Będziemy w sobote, wiec porobimy wiecej zdjec naszym bidom..[/QUOTE] zobaczycie w sobote tego dziadka z Mosciska alebo te na kwarantannie bidy szok. Quote
basia34 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Jestem wieczorem i podrzucam pieski .Dzisiaj znowu przyszly 3 psiaki. Quote
giselle4 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='basia34']Jestem wieczorem i podrzucam pieski .Dzisiaj znowu przyszly 3 psiaki.[/QUOTE] osłabiasz mnie ,niech to cholera wezmie Quote
giselle4 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238324-Totalny-mix-na-trzech-bezdeklarowcow-14-styczen?p=20242451#post20242451"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post20242451[/COLOR][/URL] Basia ,podnies czasem:) Quote
fiorsteinbock Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='basia34']A ja Edytko nie mam juz sily patrzec na te bidulki.Stare na smieci a wezmie sie nowego psiaka.A za Kolunie trzymam kciuki.[/QUOTE] Wierzę Basiu i podziwiam Was za każdy dzien oddany tym psiakom. Quote
giselle4 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='fiorsteinbock']Wierzę Basiu i podziwiam Was za każdy dzien oddany tym psiakom.[/QUOTE] dobrze ze jestes z nami...Edi masakra Quote
milka10 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Oj jak tak czytam to szok i masakra... Ludzie robią psiakom taki prezent noworoczny, czy co jest..??? To jest straszne.... Quote
Kasiakk Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Oj to jest na prawdę straszne.! :( Jak ludzie mogę robić takie rzeczy.!? Po nowym roku przyszło tyle psów, że szok.! :( Przychodzi 10, a wychodzi 1 i to w dodatku szczeniak.. Przecież starsze psiaki są przesłodkie, kochane, a później do końca życia wdzięczne za daną im szanse.. Mam nadzieję, że to się w końcu odmieni.. :) Quote
fiorsteinbock Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ws. suczki z Bielawy, pod nr 12 powiedziano mi, że ludzie nie mieli psa. Natomiast na forum napisała pani, która dzwoniła do Azyla i podała swojego maila. Wysłałam już wiadomość i będziemy szukac dalej. Może coś z adresem pokręcilismy. Kolega z Wojska Polskiego podejdzie pod inny numer, gdzie kojarzy, że był owczarek. Może trafimy już dzisiaj a jak nie to czekam na odpowiedz Pani z ogłoszenia. Quote
giselle4 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='fiorsteinbock']Ws. suczki z Bielawy, pod nr 12 powiedziano mi, że ludzie nie mieli psa. Natomiast na forum napisała pani, która dzwoniła do Azyla i podała swojego maila. Wysłałam już wiadomość i będziemy szukac dalej. Może coś z adresem pokręcilismy. Kolega z Wojska Polskiego podejdzie pod inny numer, gdzie kojarzy, że był owczarek. Może trafimy już dzisiaj a jak nie to czekam na odpowiedz Pani z ogłoszenia.[/QUOTE] dziękuje Edytko ...bardzo fotki dzisiaj. Quote
fiorsteinbock Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='giselle4']dziękuje Edytko ...bardzo fotki dzisiaj.[/QUOTE] Niestety to nie ten domek, o którym myślał znajomy. Ci Państwo mają swojego psa i nie kojarzą komu mogłaby zaginąć sunia. Nadal czekam na kontakt Pani z ogloszenia i mam nadzieje, że wskaże prawidłowy dom. Quote
giselle4 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 nasz kochany Pedrulinski poszedł do domku tym razem to ten odpowiedni dom Szczescia maluszku. [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi4879/e4579fba0003e8cf50f0617f/sdc12979[/IMG] Quote
Kasiakk Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Nareszcie do Pedra los się uśmiechnął.! :) Szczęścia psiaku.! :) Quote
giselle4 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='giselle4']zobaczycie w sobote tego dziadka z Mosciska alebo te na kwarantannie bidyszok.[/QUOTE]Odszedł dzisiaj rano"({*} Quote
Recommended Posts