Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kasiu
jutro umieszcze wiecej zdjęc Kropka
dasz rade pare ogloszen?
On nie umie sie odnalezc na boksach ogolnych:(

ja jego wysle do gazet w piątek

Edited by giselle4
Posted

[quote name='giselle4']Kasiu
jutro umieszcze wiecej zdjęc Kropka
dasz rade pare ogloszen?
On nie umie sie odnalezc na boksach ogolnych:(

ja jego wysle do gazet w piątek

Zrobię, ale dopiero w piątek/sobotę, bo teraz to ja prawie cały dzień na uczelni.
W weekend postaram się też ogłosić Pirata :)

A zdjęcia Kiary z nowego domku- super :) !

Posted

Szukam domu dla rocznego labradora, którego właściciel oddał z powodów powiedzmy zobowiązań zawodowych.
Psiak jest zaszczepiony, odrobaczony i przebywa w domu tymczasowym w Bielawie. Idealny w kontaktach z dziećmi, innymi zwierzętami. Uwielbia pracę z człowiekiem.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Szukam domu dla rocznego labradora, którego właściciel oddał z powodów powiedzmy zobowiązań zawodowych.
Psiak jest zaszczepiony, odrobaczony i przebywa w domu tymczasowym w Bielawie. Idealny w kontaktach z dziećmi, innymi zwierzętami. Uwielbia pracę z człowiekiem.

Edytko
dam jego do gazet z Twoim telefonem

Posted

[quote name='basia34']Podrzucam i szczeniaczek rudzielec poszedl do chaty.Milenko mam plyte ze zdjeciami Kiary ,wiec dam Wam w sobote.[/QUOTE]

To świetnie :) Ja w sobote przyniosę płytkę ze zdjęciami psiakow na stronę schronu ;)

A labrador świetny. Wstawię na facebooka, to może ktoś wypatrzy ;)

Posted

[quote name='madzia.uje93']Witam:) Pilnie potrzebuje kogoś kto przeprowadzi wizytę przedadopcyjną we Wrocławiu dla psiaka z katowickiego schroniska. Prosze o pomoc![/QUOTE]

Wysyłam PW z namiarami na wrocławskie dziewczyny :)