Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Na początku to był taki wypłoszony żabon na pająkowatych nóziach.
Teraz to laska![/quote]

No to super, witam Was , to tak dobrze wyczytać ze mała Łobuzica czuje się już dobrze,

i że ja i Bazolek na coś się przydaliśmy......

ucałowania i mocne uściski dla Malinki Malizny od ciotki Merzet i wujka Bazolka

Posted

Żabon juz ładnie rano stoi przy drzwiach w przedpokoju, wybiega na dwór i hasa pół dnia.
Powinien się nazywać Hasan
Śpi z kotami swoimi, szcególnie Shorti to JEJ zabaweczka.

Posted

Neris!
Piszesz zabaweczka,a jak Malizna bawi się tą zabaweczką?:evil_lol:
Nie mogłabys jej załatwić innej? No chyba,że zabaweczka jest zdania,że to Malizna jest jej zabaweczką!:evil_lol:

Posted

MIała w zwyczaju brać go za łeb i szorować nim terakotę, ale podczas tego miesiąca kiedy jej nie było Shorti uznał, że został dorosłym chłopem i nie będzie już takich ekstrawagancji.

A że to jest JEGO Malizna to było widać od początku, jeszcze jak była umierająca:

[IMG]http://images32.fotosik.pl/112/93b4c100285a9b1bmed.jpg[/IMG]

Posted

witam wszystkich! :)
neris! dołączam sie do pytania kalci - kiedy zapraszasz nas na kawę? juz o odzyskaniu mojej miski i patyka dla świnki, o który awanturuje sie moja Mamam - nawet nie wspominam

Posted

Shorti widać ma skłonności masochistyczne!:evil_lol:
Bez Malizny-co to za życie? Kto go za łeb i o terakotę?
Widać,że teraz wielce zadowolony,że jego herod-baba wróciła!:evil_lol:

Posted

Ostatnio byłam na dłużej i nawet zwiedziłam łazienkę i w ogóle... a moja pani doktor miała zawał i teraz jej nie ma na razie. To nie jeżdżę... ale muszę już do hurtowni bo nic dla prosiąt ni mom.

Posted

Neris!
Ptaszysko w nocy się darło? Ty żyjesz w świecie mrocznych zamków i czarownic!:evil_lol: Porządne i normalne ptaszki śpią w nocy!
A może to jakiś adorator do Ciebie- nie potrafi śpiewac serenad,to robił za ptaszysko,myśląc,że zdziwiona wyjdziesz zobaczyć co to za ptasior!:evil_lol:
A tu tylko Malizna mu wtórowała!

Posted

My tu mamy puchacza, dlatego ja po zmroku jamników nie wypuszczam, o nie...
Myślę, że może mordował jakiegoś biednego ptaszka i on się dlatego tak darł?

Posted

Pewnie masz rację!:placz:
Natura jest bezlitosna-puchacze też coś jeść muszą,a dietę mają taką,a nie inną:-(
Malizna pewnie to przeżywała i wyrażała swój smutek-kochana malutka!

Posted

Bo są gruboskórne!:diabloti:
Malizna romantyczna duszyczka-no chyba,że dawała wyraz zazdrości,że to mie ona ptaszka upolowała,a taki pyszny!:diabloti:

Posted

Zrobię, zrobię, ale nie wiem co jest z moim aparatem - wkładam do niego dopiero naładowane bateria a on mówi, że są puste.

A Żabon jak to on - wesoły, pocieszny, śmiesznota taka...

Posted

Witaj Ciotko Neris!
Telepatia to jest to!:lol:
Właśnie myślałam o Tobie i Maliźnie- a tu już wieści,że Twój aparat chyba do wyrzucenia?!:evil_lol:

Posted

On jest NOWY prawie i nie będziemy go wyrzucać.

A Żabon wlazł do 15-kilogramowego worka z Hillsem "lamb&rice" i chyba uznał, że jest w niebie :evil_lol: niestety podła matka ją z tego worka wysiudała.

Posted

Od "cycka" odrzucasz malutką? I jeszcze się chwalisz swą wyrodnością!:evil_lol:
Co do aparatu,to Ty nie patrz,że on pokazuje to co pokazuje-jak nowy to jeszcze nie wie,ze mu naładowałaś i głupoty Ci pokazuje!:evil_lol: