Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roki mam nadzieje , ze uda nam sie wspolnie ci pomoc.Bedziemy robic wszystko abys mogl godnie przezyc starosc.Przeciez ty nie jestes niczemu winien i nie zasluzyles na to co cie spotkalo. Trzymaj sie malenki i nie poddawaj. :loveu:

Justynko powiedz cos blizej na temat polamanego staruszka - ma watek?

Posted

[IMG]http://img93.imageshack.us/img93/695/17332mh.gif[/IMG]
[B]biedactwo:placz:-podobny do mojej Viktorii-ma w sobie coś ze Sznaucera[/B]
[B]ludzie: takie psy są niekłopotliwe w dmu: krótki spacerek, dużo odpoczynku, cisza i spokój, większośc dnia przesypiają dziadeczki na pledzikach, dobra karma dla seniorów i przede wszystkim czułośc: TEGO POTRZEBUJĄ![/B]

[B][COLOR=red]czy są tutaj miłośnicy rasy Pudli? Rasy uznanej za najinteligentniejszej by mu pomóc?[/COLOR][/B][B][COLOR=red]-nawet Ci, którzy czytają a nie piszą, Ci którzy czytają, nie piszą i nie są zalogowani na dogo?:modla::modla::modla:[/COLOR][/B]

Posted

Biedny psiak.
Jak można wyrzucić zwierzę? Żywe stworzenie...
Nigdy tego nie zrozumiem, więc nawet nie próbuję.
Oby znalazł się dom dla tego biedaka...

Posted

kurcze nie jest jakoś tragicznie schorowany,byśle ze byłby idealny dla starszych osób,będzie tarcił wzrok ale napewno będzie świetnie sobie radził,tylko musi chodzić na smyczy,jeszcze kilka lat przed nim jeżeli ktoś pozwoli mu je radśnie przeżyć,napewno wszyscy będą szczęśliwi,13 lat to dopiero początek jesieni:loveu:
Samotna osobo możesz pomóc jemu i sobie,
w rodzinie też napewno będzie czuł się świetnie choć raczej nie z małymi dziećmi,bo byłoby to dla niego męczące

Posted

[quote name='oktawia6'][IMG]http://img93.imageshack.us/img93/695/17332mh.gif[/IMG]
[B]biedactwo:placz:-podobny do mojej Viktorii-ma w sobie coś ze Sznaucera[/B]
[B]ludzie: takie psy są niekłopotliwe w dmu: krótki spacerek, dużo odpoczynku, cisza i spokój, większośc dnia przesypiają dziadeczki na pledzikach, dobra karma dla seniorów i przede wszystkim czułośc: TEGO POTRZEBUJĄ![/B]

[B][COLOR=red]czy są tutaj miłośnicy rasy Pudli? Rasy uznanej za najinteligentniejszej by mu pomóc?[/COLOR][/B][B][COLOR=red]-nawet Ci, którzy czytają a nie piszą, Ci którzy czytają, nie piszą i nie są zalogowani na dogo?:modla::modla::modla:[/COLOR][/B][/quote]

Narazie mogę tylko podrzucać... ehhh

Posted

Justynko powiedz cos blizej na temat polamanego staruszka - ma watek?[/quote]

Może będę miała dzisiaj jego zdjęcie,ale sama nie wiem czy chce widzieć...:( kto zechce psiaka w takim stanie i w takim wieku...:(

Posted

to nie jest pies bardzo stary-nie pisz tez kto weźmie w takim stanie bo to musi byc wyjątkowa osoba a nie "ktoś" - ja mam staruszkę również do niego podobną do tego niewidomą po wycięciu nowotworu, więc ludzie wyjątkowi są Justyno, którzy są dojrzali do takiej adopcji i chcą uratowac psu życie.
[B]Czy on ma allegro?[/B]

Posted

[quote name='oktawia6']to nie jest pies bardzo stary-nie pisz tez kto weźmie w takim stanie bo to musi byc wyjątkowa osoba a nie "ktoś" - ja mam staruszkę również do niego podobną do tego niewidomą po wycięciu nowotworu, więc ludzie wyjątkowi są Justyno, którzy są dojrzali do takiej adopcji i chcą uratowac psu życie.
[B]Czy on ma allegro?[/B][/quote]

nie ma jeszcze.Jutro Pianka zrobi zdjęcia,bo Justyna nie znalazła pewnie czasu, żeby przesłać.Został znaleziony przy autostradznie-nie wiem jakie są szanse, że właściciel sie odnajdzie...:(

Posted

Oktawio ja mysle , ze Justynka piszac a wlasciwie pytajac, kto zechce psiaka w takim stanie i w takim wieku miala na mysli nie naszego pudelka Rokiego tylko inna starenka 15 letnia polamana psinke ze schronu.
Ja mam nadzieje , ze pudlis nie jest jeszcze w takim oplakanym stanie i mimo 13 latek ma jeszcze duzo checi pozyc sobie w "swoim domku"
Bardzo sie martwie o niego i licze po cichutku ze moze uda mu sie jeszcze zostac w tym gabinecie u weta.
DOMEK NA CITO POTRZEBNY - KTO POMOZE ????????

Justynko teraz nie wiem - ktory psiak zostal znaleziony przy autostradzie Roki czy ten bidulek polamany?

Posted

[quote name='iwa77']Oktawio ja mysle , ze Justynka piszac a wlasciwie pytajac, kto zechce psiaka w takim stanie i w takim wieku miala na mysli nie naszego pudelka Rokiego tylko inna starenka 15 letnia polamana psinke ze schronu.

[B]Dokładnie tak...[/B]
Ja mam nadzieje , ze pudlis nie jest jeszcze w takim oplakanym stanie i mimo 13 latek ma jeszcze duzo checi pozyc sobie w "swoim domku"
Bardzo sie martwie o niego i licze po cichutku ze moze uda mu sie jeszcze zostac w tym gabinecie u weta.
DOMEK NA CITO POTRZEBNY - KTO POMOZE ????????

Justynko teraz nie wiem - ktory psiak zostal znaleziony przy autostradzie Roki czy ten bidulek polamany?[/quote]

Ten 15-letni...

Pudelek został oddany.

Posted

[quote name='jusstyna85']
[B][COLOR=red]Ten 15-letni...[/COLOR][/B]

[B]Pudelek został oddany.[/B]
[/quote]
[B]tak jak myślałam:angryy:[/B]
[B][COLOR=red]zróbcie koniecznie wątek dla niego i zdjęcia[/COLOR] [/B]

Posted

[quote name='jusstyna85']nie ma jeszcze.Jutro Pianka zrobi zdjęcia,bo Justyna nie znalazła pewnie czasu, żeby przesłać.Został znaleziony przy autostradznie-nie wiem jakie są szanse, że właściciel sie odnajdzie...:([/quote]
Oktawia pytała chyba o allegro pudelka- ma od poczatku.

[quote name='jusstyna85']Ten 15-letni...

Pudelek został oddany.[/quote]
Nie, pudelek został wyrzucony, a nie oddany. Wszystko pisze przeciez w pierwszym poście.

[B]"Roki został wyrzucony na starość, przez długi czas błąkał się po jednym z osiedli, nikt się nim nawet nie zainteresował. Bo co komu po starociu?:-(
Psinka prawie zamarzła na tym mrozie, na szczęście w pore schronisko zareagowało. "[/B]

Posted

Nie wiem co tu mozna jeszcze wymyslic by Roki znalazl domek.:shake:
Ale bedziemy szukac do skutku .Tak chcialabym moc mu pomoc!
Czy wiecie cioteczki jak on sie ma ?

Posted

[quote name='iwa77']Nie wiem co tu mozna jeszcze wymyslic by Roki znalazl domek.:shake:
Ale bedziemy szukac do skutku .Tak chcialabym moc mu pomoc!
Czy wiecie cioteczki jak on sie ma ?[/quote]

Dobrym pomysłem byłaby wyróżniona aukcja na allegro +wzruszający tekst+dobre zdj

Posted

Justyneczko ja juz wplacam - wysle 50 PLN na aukcje i jakis maly smakolyczek dla biedaczka - ok?
Wplace na to konto ktore podala Pianka gdzies tam pare postow wczesniej z dopiskiem dla Rokiego.