Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak wam się podoba nowe imie polocika,mam nadzieje że wam się spodobało,mam nadzieje że nie macie donas pretensji o zmjanie imienia waszemu POLOCIKOWI:huh::huh::huh:

Posted

andzia69 napisał(a):
dokładnie!!!!:evil_lol:

DZIęKUJE żE WAM SIę PODOBA. CHYBA YUGO TEż JEST SZCZęśLIWY Z NOWEGO IMIENIA. JAK ZROBIMY NOWE FOTKI NASZEMU YUGO TO NAPEWNO PRZEśLEMY JE NA DOGO:multi::multi::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Cześć wszystkim czy ktoś może mi pomóc w zamieszczeniu zdjęć JUGA na stronie bo męcze sie już 3 dzień i nic mi z tego nie wychodzi. Najlepiej jak bym je pszesłał komuś na emaila. :placz::placz::placz::placz:

Posted

Magda zmniejsz fotki, bo moderator Cię powiesi :evil_lol:
ale z Polocika przystojniak się zrobił :loveu:

słyszałam, że wszyscy na ulicy się za nim oglądają :razz: i wcale a wcale się nie dziwie

p.s tu jest bardzo fajna instrukcja dot. wstawiania fotek klik

Posted

Dziękuje za pomoc:multi: dodam tylko że od wczoraj zaczynają wypadać pierwsze zęby oczywiście mleczaki. Jak teraz widzicie wyrasta z niego bardzo piękna psina jak zauwarzyliście zmienił sierść /niema już tego baranka na nim/ jest bardzo silny a przede wszystkim bardzo szybki i żywiołowy nie usiedzi na miejscu. :Dog_run:

Posted

wlasnie mialam pytac jak sie ma Polocik:eviltong: a nieJugo :oops:
szkoda ze nie ma juz futerka baranka ale taki jeszcze piekniejszy:loveu: wazne ze zdrowy wesoly i ze juz mu zabki wypadaj :cool3: prosze go od nas wszystkich wyglaskac i wycalowac ale tak porzadnie:loveu::loveu:

Posted

Polocik, mój ulubieniec, przecudny. Czy dostaje jakieś witaminki z wapienkiem? Troszkę, jak widzę po zdjęciach - przednie łapki, wspomogłabym go odżywką jakąś na wszelki wypadek.