Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam taką wiadomośc od dziewczyny:

podoba mi sie ja lubie wszytskie psy ale nie wiem czy dam rade teraz bo za chwile rodze a juz mam jednego shar peia i musze pogadac ze swoim mezem a wraca we wtorek wiec po wtorku dam ci znac ! pozdrawiam !

Posted

[quote name='Natussiaa']dostałam taką wiadomośc od dziewczyny:

podoba mi sie ja lubie wszytskie psy ale nie wiem czy dam rade teraz bo za chwile rodze a juz mam jednego shar peia i musze pogadac ze swoim mezem a wraca we wtorek wiec po wtorku dam ci znac ! pozdrawiam ![/quote]

hmmmm, nie wiem czy to dobre rokowania, drugi psiak w domku i jeszcze mały dzidzior. Wiadomo, że uwagę trzeba poświęcić i psiakom i dzieciakowi. Zobaczymy.

Posted

dokładnie...rozumiem, ze pani chce go wziąć, bo i ja o tym myślałam :stupid:

no ale trzeba sie zastanowic i przemyśleć, bo to poważna decyzja... mogą byc i tak problemy z obecnym pieskiem bo bedzie trzeba ustalić hierarchię na nowo..zeby pies na dziecko sie nei boczyl..tak mi sie wydaje przynajmniej :oops: jeszcze nie mialam takiego problemu :p

a Wy macie jakieś doświadczenia? jak to jest gdy w domku, w którym jest dominator przychodzi na swiat dziecko?....no ciekawa jestem co sie wtedy robi zeby pies zaakceptowal dziecko i wiedzial ze ono jest wyzej w hierarchii niz on ;)

Posted

Byłam dziś na chwilę w azylu po transporterek i zajrzałam do Fąfla i reszty. Ale on śmiesznie wygląda, tą dolną faflę ma tak dziwnie ułożoną, że w ogóle mu zębów nie widać i wygląda jak stary, szczerbaty dziadek :eviltong:

Posted

Nie została, tylko padnięta jestem, bo zamiast wyjechać z Opola o 17, to wyjechałam po 19 - bo czekałam ponad 2 godziny, na tego psiaka, którego miałam zabrać :angryy:
W pracy, tyyyyyyle roboty, a net chodzi jak czołg i nie mam do niego cierpliwości.

[B]A tak w ogóle to dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek ;)[/B]

Posted

[quote name='eliza_sk']Nie została, tylko padnięta jestem, bo zamiast wyjechać z Opola o 17, to wyjechałam po 19 - bo czekałam ponad 2 godziny, na tego psiaka, którego miałam zabrać :angryy:
W pracy, tyyyyyyle roboty, a net chodzi jak czołg i nie mam do niego cierpliwości.

[B]A tak w ogóle to dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek ;)[/B][/quote]

biedna cioteczka :placz:
:calus::Rose: o masz :p lepiej?

a na wystawie bylas?

nie przejmuj sie nami cioteczka...zabierz sie do pracy...jesli potrafisz :evil_lol:

Posted

[quote name='eliza_sk']Cioteczka Marlena coś chyba nam zaspała, ja rozumiem, że ma na II zmianę, ale żeby tak nie zajrzeć nawet :mad:[/quote]

witawszy cioteczke, wujaszka i przede wszystkim Fąfladło :loveu:

znowu czegos nowego sie ucze w pracy :p niby fajnie ale zeby tak na wejściu od razu mnie do pracy zmuszać? bez kawy? :shake: :diabloti: