rufusowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 oby sie przydał :loveu: pan był podobno bardzo chętny na adopcję....zobaczymy czy przejdzie rozmowe rekrutacyjną :evil_lol: Quote
Natussiaa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 dostałam taką wiadomośc od dziewczyny: podoba mi sie ja lubie wszytskie psy ale nie wiem czy dam rade teraz bo za chwile rodze a juz mam jednego shar peia i musze pogadac ze swoim mezem a wraca we wtorek wiec po wtorku dam ci znac ! pozdrawiam ! Quote
eliza_sk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Natussiaa']dostałam taką wiadomośc od dziewczyny: podoba mi sie ja lubie wszytskie psy ale nie wiem czy dam rade teraz bo za chwile rodze a juz mam jednego shar peia i musze pogadac ze swoim mezem a wraca we wtorek wiec po wtorku dam ci znac ! pozdrawiam ![/quote] hmmmm, nie wiem czy to dobre rokowania, drugi psiak w domku i jeszcze mały dzidzior. Wiadomo, że uwagę trzeba poświęcić i psiakom i dzieciakowi. Zobaczymy. Quote
eliza_sk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Heloł cioteczka:) Ty do pracy, a ja z pracy :eviltong: Do później :) Quote
rufusowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 dokładnie...rozumiem, ze pani chce go wziąć, bo i ja o tym myślałam :stupid: no ale trzeba sie zastanowic i przemyśleć, bo to poważna decyzja... mogą byc i tak problemy z obecnym pieskiem bo bedzie trzeba ustalić hierarchię na nowo..zeby pies na dziecko sie nei boczyl..tak mi sie wydaje przynajmniej :oops: jeszcze nie mialam takiego problemu :p a Wy macie jakieś doświadczenia? jak to jest gdy w domku, w którym jest dominator przychodzi na swiat dziecko?....no ciekawa jestem co sie wtedy robi zeby pies zaakceptowal dziecko i wiedzial ze ono jest wyzej w hierarchii niz on ;) Quote
eliza_sk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 czy ty widzisz znowu to co ja widzę :crazyeye: Ty naprawdę masz inną strefę czasową :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 znowu posty skaczą :mad: no to czekam cioteczka :p Quote
eliza_sk Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Byłam dziś na chwilę w azylu po transporterek i zajrzałam do Fąfla i reszty. Ale on śmiesznie wygląda, tą dolną faflę ma tak dziwnie ułożoną, że w ogóle mu zębów nie widać i wygląda jak stary, szczerbaty dziadek :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :eviltong: taki już jego Fąflasty urok :loveu: Quote
manforte Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Fąfelek, skaczemy na pierwszą, może komuś wpadniesz w oczko. Quote
rufusowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ja też podrzucam pieknego sharpa :loveu: do adopcji :cool3: Quote
ewelinka_m Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ciotki się uczą więc ja podrzucę :eviltong: Quote
rufusowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 :loveu: znowu jestem :p Witamy Fąflastego :loveu: Quote
rufusowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a ciotka Eliza to chyba została za kare na Uczelni :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nie została, tylko padnięta jestem, bo zamiast wyjechać z Opola o 17, to wyjechałam po 19 - bo czekałam ponad 2 godziny, na tego psiaka, którego miałam zabrać :angryy: W pracy, tyyyyyyle roboty, a net chodzi jak czołg i nie mam do niego cierpliwości. [B]A tak w ogóle to dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek ;)[/B] Quote
rufusowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='eliza_sk']Nie została, tylko padnięta jestem, bo zamiast wyjechać z Opola o 17, to wyjechałam po 19 - bo czekałam ponad 2 godziny, na tego psiaka, którego miałam zabrać :angryy: W pracy, tyyyyyyle roboty, a net chodzi jak czołg i nie mam do niego cierpliwości. [B]A tak w ogóle to dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek ;)[/B][/quote] biedna cioteczka :placz: :calus::Rose: o masz :p lepiej? a na wystawie bylas? nie przejmuj sie nami cioteczka...zabierz sie do pracy...jesli potrafisz :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nie byłam, bo i w sobotę i w niedzielę trzymali nas max. do 17 - a o tej godzinie już po ptokach było :( Quote
rufusowa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='eliza_sk']Nie byłam, bo i w sobotę i w niedzielę trzymali nas max. do 17 - a o tej godzinie już po ptokach było :([/quote] bidulka :calus: Quote
eliza_sk Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Podniosę jeszcze przystojniaka i siadam do nauki ... tak, tak wyłaczam kompa - nie wiem na jak długo, ale tak:) Quote
eliza_sk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Cioteczka Marlena coś chyba nam zaspała, ja rozumiem, że ma na II zmianę, ale żeby tak nie zajrzeć nawet :mad: Quote
muody Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='eliza_sk']Witamy wujaszka muodego :)[/quote] Witam cioteczkę... witam... :cool3: Quote
rufusowa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='eliza_sk']Cioteczka Marlena coś chyba nam zaspała, ja rozumiem, że ma na II zmianę, ale żeby tak nie zajrzeć nawet :mad:[/quote] witawszy cioteczke, wujaszka i przede wszystkim Fąfladło :loveu: znowu czegos nowego sie ucze w pracy :p niby fajnie ale zeby tak na wejściu od razu mnie do pracy zmuszać? bez kawy? :shake: :diabloti: Quote
Recommended Posts