saga_86 Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Wątek własny ma, ale teraz nikt tu nie zagląda oprócz nas:shake: Śliczny shar pei do adopcji i brak chętnych nie do wiary! Quote
margo001 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='saga_86']Wątek własny ma, ale teraz nikt tu nie zagląda oprócz nas:shake: Śliczny shar pei do adopcji i brak chętnych nie do wiary![/quote] Szkoda psiaka :-( jest taki mróz :-( Quote
eliza_sk Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie będę nic mówiła, żeby nie zapeszyć ... :cool3: Quote
margo001 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='eliza_sk']Nie będę nic mówiła, żeby nie zapeszyć ... :cool3:[/quote] :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
margo001 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 I co? czy coś z tego trzymania kciuczków będzie :roll: W razie co trzymam dalej i nie puszczam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
margo001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Eliza_sk zdradź rąbek tajemnicy bo już dłużej nie wytrzymam :modla::modla::modla: Quote
martasuwałki Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :happy1::happy1::happy1:Ja także trzymam kciuki za Fąfelka... Quote
Borria Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jest osoba która chce wziąc Fąfla. Dziewczyna miesz w Nowej Słupi. Czy Fąfel nadal do wzięcia? Quote
eliza_sk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Po Fąfla ma przyjechać ktoś ze Śląska w sobotę-Potter zna więcej szczegółów. Dowiem się czegoś więcej i od razu napiszę:) Quote
margo001 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [B]Eliza [/B]to super wiadomośc[B] :multi: [/B]czekamy na wieści i mocno trzymamy dalej kciuki !!! Quote
eliza_sk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tylko on jest taki autystyczny, że boimy się żeby nie było reklamacji. Trzeba nad psiakiem popracować. Quote
PaulinaT Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Niektóre szarpki takie są - "autystyczne" właśnie... :shake: Czy wet oglądał jego uszy? Nie podoba mi się sposób, w jaki je trzyma. Gdy moja Lalka tak odstawia uszy to znaczy, że coś się z nimi zaczyna dziać... Quote
eliza_sk Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Fąfelek wczoraj był u weta, bo okazało się, że krwawi z siusiaka. Biedak ma jakiś problem z pęcherzem - jego pęcherz jest duży i twardy, a przy siusianiu leci mocz z krwią. Na razie dostał leki i zobaczymy jak na nie zareaguje. W płuckach też mu nie najlepiej słychać niestety :( I jeszcze jakieś zapalenie spojówek :( Kłębek nieszczęść. A co do jego autyzmy to straszna sprawa-w poczekalni u weta czekaliśmy ok 20 min.-moja obecność była mu zupełnie niepotrzebna, wszystkie cmokania i kochaniowania były olewane, cały czas chodził, węszył wokoło, aż w końcu położył się w kącie .... dokładnie dupą do mnie, przodem do ściany !!! Tego typu zachowanie dla posiadaczki sznaucera z ADHD jest niezrozumiałe, ale skoro to przypadłość tej rasy to mu wybaczam :) trzymajcie kciuki Quote
eliza_sk Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Wczoraj gdy Potter była z Fąflem u weta udało nam się przez przypadek poznać jego historię. Do weta przyszedł jakiś pan, który w Fąflu rozpoznał psa, którego przywiózł do Jędrzejowa od jakiejś babki z Miechowa - ta z kolei pozbyła się psa, twierdząc, że jest agresywny. W Jędrzejowie Fąfel trafił do hodowcy rottweilerów i albo mu zwiał, albo tamten się go pozbył i stąd trafił do nas na osiedle. Biedny psiak tyle przeszedł, a teraz jeszcze przyplątały mu się problemy z pęcherzem:( Quote
PaulinaT Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Strasznie to zagmatwane :shake: Biedny strasznie biedny psiak - tyle zmian, jak tu nie być autystycznym? :sad: A jak sprawa pęcherza wygląda dziś? Quote
eliza_sk Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Dziś go nie widziałam, ale wczoraj, czyli na drugiej u weta wizycie-też nie wyglądało to najlepiej. Ale pan, który karmi psy w przytulisku mówił, że przynajmniej nie widział kropli krwi na podłodze - tak jak to było w środę. Fąfel już dwie noce jest w ciepłym pomieszczeniu. I wczoraj jeszcze coś na uszka dostał, bo wetowi się nie podobały:( Quote
PaulinaT Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ech - powienien drafić chociaż do dt, gdzie zostałby dopilnowany on i jego leczenie. Bo w schronisku, nawet najlepszym, będzie ciężko... :sad: Quote
Recommended Posts