Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saga_86']Wątek własny ma, ale teraz nikt tu nie zagląda oprócz nas:shake: Śliczny shar pei do adopcji i brak chętnych nie do wiary![/quote]

Szkoda psiaka :-( jest taki mróz :-(

Posted

Niektóre szarpki takie są - "autystyczne" właśnie... :shake:

Czy wet oglądał jego uszy?
Nie podoba mi się sposób, w jaki je trzyma. Gdy moja Lalka tak odstawia uszy to znaczy, że coś się z nimi zaczyna dziać...

Posted

Fąfelek wczoraj był u weta, bo okazało się, że krwawi z siusiaka. Biedak ma jakiś problem z pęcherzem - jego pęcherz jest duży i twardy, a przy siusianiu leci mocz z krwią. Na razie dostał leki i zobaczymy jak na nie zareaguje. W płuckach też mu nie najlepiej słychać niestety :( I jeszcze jakieś zapalenie spojówek :( Kłębek nieszczęść.

A co do jego autyzmy to straszna sprawa-w poczekalni u weta czekaliśmy ok 20 min.-moja obecność była mu zupełnie niepotrzebna, wszystkie cmokania i kochaniowania były olewane, cały czas chodził, węszył wokoło, aż w końcu położył się w kącie .... dokładnie dupą do mnie, przodem do ściany !!!
Tego typu zachowanie dla posiadaczki sznaucera z ADHD jest niezrozumiałe, ale skoro to przypadłość tej rasy to mu wybaczam :)

trzymajcie kciuki

Posted

Wczoraj gdy Potter była z Fąflem u weta udało nam się przez przypadek poznać jego historię. Do weta przyszedł jakiś pan, który w Fąflu rozpoznał psa, którego przywiózł do Jędrzejowa od jakiejś babki z Miechowa - ta z kolei pozbyła się psa, twierdząc, że jest agresywny. W Jędrzejowie Fąfel trafił do hodowcy rottweilerów i albo mu zwiał, albo tamten się go pozbył i stąd trafił do nas na osiedle.

Biedny psiak tyle przeszedł, a teraz jeszcze przyplątały mu się problemy z pęcherzem:(

Posted

Dziś go nie widziałam, ale wczoraj, czyli na drugiej u weta wizycie-też nie wyglądało to najlepiej. Ale pan, który karmi psy w przytulisku mówił, że przynajmniej nie widział kropli krwi na podłodze - tak jak to było w środę. Fąfel już dwie noce jest w ciepłym pomieszczeniu. I wczoraj jeszcze coś na uszka dostał, bo wetowi się nie podobały:(