fizia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Założyłam bidulce watek na owczarek.pl http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=12599&PID=637913#637913 Quote
jayo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 W naszym zaprzyjaznionym gospodarstwie pod Warszawa tez jest wolny kojec z ciepla buda, fajnymi opiekunami. Karme mozemy zapewnic - jeszcze troche nam z darow zostalo. Ale z kasa krucho niestety - wiec nie mozemypokryz kosztow. Moge ponegocjowac - ale ze 300zl jak nic za miesiac.. Quote
ANETTTA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 tragedia:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Ambra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale jak z transportem nawet do wawy?....... nie wiem, wróci Maciaszek i bedziemy podejmowac dec. bo tu szybko 3ba dzialać!!! Quote
Edi100 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 W bólu i o głodzie to Ona biedna pewnie kompletnie bez nadzieji:shake::placz: Quote
hanek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jayo napisał(a):W naszym zaprzyjaznionym gospodarstwie pod Warszawa tez jest wolny kojec z ciepla buda, fajnymi opiekunami. Karme mozemy zapewnic - jeszcze troche nam z darow zostalo. Ale z kasa krucho niestety - wiec nie mozemypokryz kosztow. Moge ponegocjowac - ale ze 300zl jak nic za miesiac.. To jest chyba opcja warta zastanowienia. Maciaszku, przybywaj na wątka i podejmuj decyzje. Albo jakiś inny hotelik gdzieś bliżej (jeśli jest), choćby na miesiąc na razie tylko, a w tym czasie będziemy jej robić ogłoszenia i szukać domu. Quote
epe Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Taka piękna bidulka! Nie mogę nie dołożyć sie na hotelik dla niej,deklaruje comiesięczne wpłaty!! Maciaszku Kochana!! Jestes konkretną osobą-wyciągnijmy ją ze schronu,proszę!!! Nie mogę patrzeć na ONki w schronach!!! Quote
Peter Beny Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 EPE to tak jak ja :-(:-(:-( Musimy pomóc :shake: Quote
ANETTTA Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a co na to owczarkarze ....sunie trzeba ratowac ....ona musiała byc piekna ....jej ogon ...popatrzcie tylko Quote
kako80 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ja jestem za hotelem, tylko kto ja przewiezie teraz do wawy? i faktycznie jaka to by byla kwota? Quote
epe Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A czy to musi być do W-wy? A ten hotelik pod Gliwicami? Albo jeszcze innego szukać koło Krakowa? A może płatny DT?? A może dziewczyny z Fundacji z Chrzanowa coś wymyślą??? A może stanie się cud i znajdzie od razu DS jak Filipek-Berylek u Hanek?? Quote
kako80 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ale jaki z gliwic? jezeli psia kraina, to tam zatkane do polowy stycznia, a to juz moze byc za pozno.. Quote
kako80 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 opcja wolnego kojca pod wawa za 300zl wydaje sie byc ok, szczegolnie w tym kresie, gdy wszystko zapchane..tylko ktos musialby ja przewizc. Quote
epe Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Myślę,że może coś dziewczyny Ulaa,Ada-jeje coś wymyślą. One są takie operatywne!! Wolny kojec może znajdą bliżej?? Albo coś nawet lepszego?? Quote
Ambra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jesli chodzi o sląsk to hotel w kcach zapchany, hotel w siemianowicach 30 zł doba, dobry hotelik jest w cieszynie u Pana Tomka tam chyba 25 zł no i pozostaje jeszcze orzesze czy tez mikołów - hotelik albo szpitalik - normalna cena to 30 zł chyba ze przechodzi przez fundacje to taniej ale nie wiem czy fundacja sie zgodzi. Quote
kako80 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a jaka fundacja? tez myslalam o tym hotelu u Pana Tomka, tam chyba abi jest prawda? w siemianowicach nie wiem czy przyjma psa w takim stanie bez szczepien.. Quote
diabelkowa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 zostaly rzeczy z moich poprzednich bazarkow ma je diana79 i je wystawi dla suni. Quote
kako80 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 czy ktos tutaj ma namiary na ten hotelik Pana Tomka? i czy jayo mozesz sie dowiedziec, czy ci panstwo o ktorych pisalas mogliby ewentualnie przyjac psa, ktorego trzeba pewnie leczyc..?i ile by kosztowalo samo hotelowanie suni, bo zakladam, ze za leczenie beda dodatkowe koszty.. ktos pytal czy jest wysterylizowana? w katowicach sie tego nie praktykuje. moze sie to zmnieni od nowego roku>zmiana weta prowadzacego. Quote
agamika Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 a czy przed hotelem , nie lepiej do jakiejs kliniki , zrobić badania ? , to tylko mysl :oops: Quote
kako80 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 mozna sprobowac do czogaly..w koncu on przejmuje schron od stycznia..od strony weterynaryjnej oczywiscie, ale nie wiem, czy pojdzie na cos takiego, zeby na koszt schronu psa trzymac w szpitalu..i sunia musialaby poczekac te 2/3dni w schronie.. Quote
Ambra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Lena ma namiary na p.Tomka - podrzucilam jej watek mam nadzieje ze zajrzy, do kliniki zapewne tak czy siak 3ba bedzie ale to sa koszty.... Czogala w zyciu sie nie zgodzi wziazc psa na koszt schronu bo przeciez nie wystawi schronisku rachunku za jego leczenie bo schronisko o jek leczenie nie prosi... ustalmy kiedy ja wyciagamy i dokąd? ja moge ja (z Maciaszek rzecz jasna bo sama tam nie wejde:-() przewieżć gdzies 3 stycznia w okolice śląska, tylko nie wiem czy to nie za pożno .... nie wiem gdzie... i 3ba pieniążki juz zbierac nie? Quote
Recommended Posts