Agga Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 I króliczki :loveu: Myślę, że i psiaki , koteczki, króliczki i inne nasze zwierzaki są razem i mają się dobrze.:loveu: Quote
Dinka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Taak.. :loveu::loveu: Napewno maja sie dobrze, sa razem.. Twoja Sara bawi sie z moim Princkiem... I sa szczesliwe,... Tylko, ze ja tesknie..:-( Quote
Agga Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Dinka']Taak.. :loveu::loveu: Napewno maja sie dobrze, sa razem.. Twoja Sara bawi sie z moim Princkiem... I sa szczesliwe,... Tylko, ze ja tesknie..:-( Słuchaj wiem, że tęsknisz. Każdy z nas stracił przyjaciela i tęskni. Ja tak samo. To nie jest tak, że odeszła i ja zapomniałam. Każdego dnia o niej myślę. Zasypiam i też myślę. Ona pozostanie w moim sercu do ostatnich moich dni. Quote
Dinka Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Wiem... Ale to boli... Strasznie, to, ze go nigdy nie poglaskam, nie przytule... :-(:-( Quote
ma_ruda Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dinka napisał(a):Taak.. :loveu::loveu: Napewno maja sie dobrze, sa razem.. Twoja Sara bawi sie z moim Princkiem... I sa szczesliwe,... Tylko, ze ja tesknie..:-( Mam nadzieję, że Punia też zaprzyjaźniła się z Princkiem. Uświadomiłam sobie teraz, że kiedy była tutaj nie miała okazji poznac żadnego króliczka. Poza tym niestety muszę przyznać, że była...mało towarzyska. Ale wtedy to ja chyba byłam całym jej światem. Teraz chcę wierzyc, że Punia, Princ maja mnóstwo nowych przyjaciół i nie tesknią za nami tak bardzo jak my za nimi, bo to takie trudne:-( Quote
Dinka Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Dziekuj Ci Olu za pamiec, juz myslalam, ze nikt nie pamieta o moim malenstwie, a samej mi bylo tak glupi pisac...post pod postem.. :-( Quote
ma_ruda Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dinka napisał(a):Dziekuj Ci Olu za pamiec, juz myslalam, ze nikt nie pamieta o moim malenstwie, a samej mi bylo tak glupi pisac...post pod postem.. :-( Ja też odwiedzam Princa Quote
Dinka Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Ma_rudo- Dziekuje ci za pamiec.. :loveu::loveu: Princus byl taki kochany... :( [*] Quote
ma_ruda Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Dinka, czy Prince biegał tutaj z Tobą po kolorowych łąkach? Nawet jeżeli nie to teraz z penością tam za Tęczowym Mostem radosnie kica z naszymi pieskami;) Quote
Ola164 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Czas mnie ogranicza... Nie gniewajcie się że jestem tak rzadko... Princuś.... Quote
szajbus Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Biegaja te nasze psinki, grzeją sie w promykach niezachodzącego słoneczka, są wesołe, maja uśmiechnięte pycholki, są zdrowe i szczęsliwe. Opiekują sie nami te psie Aniłeczki i czekaja cierpliwie na spotkanie z nami. Princusiu mam rację? Quote
Dinka Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Princusiu-pamietam o Tobie kochanie... :loveu::loveu: Quote
Dinka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Princusiu-moj ty kroliczku..:loveu::loveu: Wiele bym dala, zeby moc Cie przytulic...:loveu: Twoje czarne futerko... [*] Quote
Recommended Posts