Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taak.. :loveu::loveu: Napewno maja sie dobrze, sa razem.. Twoja Sara bawi sie z moim Princkiem... I sa szczesliwe,... Tylko, ze ja tesknie..:-(

Posted

[quote name='Dinka']Taak.. :loveu::loveu: Napewno maja sie dobrze, sa razem.. Twoja Sara bawi sie z moim Princkiem... I sa szczesliwe,... Tylko, ze ja tesknie..:-(

Słuchaj wiem, że tęsknisz. Każdy z nas stracił przyjaciela i tęskni. Ja tak samo. To nie jest tak, że odeszła i ja zapomniałam. Każdego dnia o niej myślę. Zasypiam i też myślę. Ona pozostanie w moim sercu do ostatnich moich dni.

• 3 weeks later...
Posted

Dinka napisał(a):
Taak.. :loveu::loveu: Napewno maja sie dobrze, sa razem.. Twoja Sara bawi sie z moim Princkiem... I sa szczesliwe,... Tylko, ze ja tesknie..:-(

Mam nadzieję, że Punia też zaprzyjaźniła się z Princkiem. Uświadomiłam sobie teraz, że kiedy była tutaj nie miała okazji poznac żadnego króliczka. Poza tym niestety muszę przyznać, że była...mało towarzyska. Ale wtedy to ja chyba byłam całym jej światem. Teraz chcę wierzyc, że Punia, Princ maja mnóstwo nowych przyjaciół i nie tesknią za nami tak bardzo jak my za nimi, bo to takie trudne:-(

Posted

Dziekuj Ci Olu za pamiec, juz myslalam, ze nikt nie pamieta o moim malenstwie, a samej mi bylo tak glupi pisac...post pod postem..

• :-(

• Posted

Dinka napisał(a):
    Dziekuj Ci Olu za pamiec, juz myslalam, ze nikt nie pamieta o moim malenstwie, a samej mi bylo tak glupi pisac...post pod postem..

• :-(

• Ja też odwiedzam Princa

• 3 weeks later...
    Posted

Dinka, czy Prince biegał tutaj z Tobą po kolorowych łąkach? Nawet jeżeli nie to teraz z penością tam za Tęczowym Mostem radosnie kica z naszymi pieskami;)

• 2 months later...
    Posted

Biegaja te nasze psinki, grzeją sie w promykach niezachodzącego słoneczka, są wesołe, maja uśmiechnięte pycholki, są zdrowe i szczęsliwe. Opiekują sie nami te psie Aniłeczki i czekaja cierpliwie na spotkanie z nami.

Princusiu mam rację?