Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']to jest tak, że osoby do których podaje się nr. tel. chyba nie bardzo wiedza o którego psa chodzi. P. Rafał ma sobie zainstalowac internet w domu, moze wtedy będzie łatwiej się kontaktować.[/quote]

Trzeba drukować te kartki ze zdjęciem psa i imieniem tak jak robiłam i wtedy wiedzą o którego chodzi psa.

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']no tak trzeba robić. Dlatego przydałby sie komputer w schronisku:eviltong:[/quote]
Boje sie, że byłby czynny co dwa dni - czyli tylko [SIZE=1]wtedy jak "Z" jest :evil_lol: [/SIZE]

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]nie mam pojęcia jak zrobić dla niej JEJ sobisty banerek,[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=#ff0000]więc piszę o niej to co wiem... :oops: :roll: :-(:-(:-([/COLOR][/SIZE]

[I][B]Wilczyca miała dom i człowieka, nie wiadomo, czy była kochana... [/B][/I][I][B]Zestarzała się i stała się niepotrzebna. [/B][/I][I][B]Ktoś przywiązał ją do drzewa koło schroniska, wyrzucił jak niepotrzebny śmieć. [/B][/I][I][B]Ona nie może sobie poradzić z samotnością. Owczarki niemieckie to psy, które kochają pracować - pilnować lub brać udział w różnych zawodach, po prostu potrzebują zajęcia. Nie są to psy dla osób, które nie lubią ruchu. [/B][/I][I][B]Z braku zajęć i tęsknoty Wilczyca b[/B][/I][I][B]iega całymi dniami dookoła drzewa, [/B][/I][I][B]czeka i tęskni, choć nikt po nią nie przyjdzie...[/B][/I]
[I][B]Boi się ludzi - jak pracownik wchodzi do kojca, to wycofuje się. [/B][/I]
[I][B]Natomiast zza krat wydaje się być "bojowa" - obszczekuje wszystich, pilnuje swojego terenu. [/B][/I][B][I]Dobrze byłoby, aby trafiła do domu z ogrodem, aby miała czego pilnować - w ten sposób zapracuje na swoją miskę i dach nad głową w nowym - miejmy nadzieję - lepszym domu...[/I][/B]

[I][SIZE=4][B][COLOR=#008000]Wilczyca jest starsza, ma jednak sprężyste chody, jest energiczna i ZDROWA - mimo to [/COLOR][COLOR=#ff0000]ma zostać uśpiona, [/COLOR][/B][/SIZE][/I][B][I][SIZE=4][COLOR=#008000]bo zajmuje sama duży kojec, [/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#008000]z którego można zrobić dwa mniejsze.[/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=#008000]W schronisku jest przepełnienie, a ona jest już stara i nikt jej nie chce... więc po co trzymać takiego psa? [/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I][SIZE=4][COLOR=#008000]Najlepiej i najłatwiej uśpić... - problem z głowy...[/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[I][SIZE=3][COLOR=black][B]Sunia znajduje się w schronisku w Cieszynie - jednak jeśli znajdzie się dla niej dobry dom, [/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=3][COLOR=black][B]możliwy jest dowóz dziewczynki na miejsce.[/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[SIZE=3][COLOR=black][I][B]W sprawie adopcji oraz bliższych informacji w tej sprawie można zasięgać u jej opiekunki Kasi (Dea) [/B][/I][I][B]t[/B][/I][I][B]el. kom. 603-244-518.[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

[B][I][SIZE=4][COLOR=magenta]POMÓŻCIE !!![/COLOR][/SIZE][/I][/B]

link na wątek dziewczynki:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74441[/URL]

Posted

[quote name='luka1']Greta też krótkowłosa - [B][COLOR=Red]zimno[/COLOR][/B][/quote]
I to jak zimno...mój termometr za oknem pokazuje teraz olaboga -18 stopni :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='luka1']No zamiotłam to teraz hop do góry. [B][COLOR=Red]Czy już nikt nie pytał o Gretę?[/COLOR][/B][/quote]
Nieeee :shake: :shake: :shake: :wallbash:

Posted

[quote name='luka1']Greta bije rekordy oglądalności w moim allegro.[/quote]
Mam nadzieje, że w takim razie coś się ruszy....bo ile można czekać :angryy:

Posted

Pani Małgosia wypuściła Gretę z boksu, a ta wylizała ją po buzi. A póżniej bardzo smutno patrzyła jak Mateusz obściskuje Tango. Ona też tak chciała.

Posted

[quote name='luka1'][COLOR=blue][B]Pani Małgosia[/B][/COLOR] wypuściła Gretę z boksu, a ta wylizała ją po buzi. A póżniej bardzo smutno patrzyła jak Mateusz obściskuje Tango. Ona też tak chciała.[/quote]
[CENTER]Małgosia :hmmmm:..Zyta miała być bo z nią rozmawiałam.
Greta i Tango to by wyglądali razem jak brat i siostra :cool3:[/CENTER]