ANETTTA Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 rasowiec kochaniutki ...... a jaki jest jego charakterek ... Quote
ANETTTA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 oktawia6 napisał(a):przydałoby się zmodyfikowac tytuł wątku to fakt juz troche nieaktualny .... Quote
AMON Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Boże co za bida :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ludzie są bez serca. Podnoszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ANETTTA Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ludzie są bez serca. niestety .....jest ich coraz wiecej Quote
ANETTTA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='ANETTTA']nikt nie zaglada do benia ......[/quote] hooola hooola gdzie wy jestescie Quote
ANETTTA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Comic Sans MS] a dla przypomnienia kochane maleństwo 09.01.2008: MOZART - ok ośmioletni zabiedzony bernardyn został znaleziony w Sylwestra na torach kolejowych. Konieczna była natychmiastowa operacja ratująca życie (usunięcie guza w jamie brzusznej.) Operował dr Adam Janicki. Stwierdzono także trudności w poruszaniu się związane ze zwyrodnieniem stawów spowodowane wiekiem. Wdrożono leczenie. Kastrowany. [/FONT] Quote
oktawia6 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 może ktoś by zrobił bazarki na niego?:roll: Anetto-może Ty i miłośnicy Beniów? Quote
Gagasia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Nie wiem jak sie robi bazarek, ale .... Anetto, pomogę ,tylko daj znać jak. Quote
ANETTTA Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 oktawia6 napisał(a):może ktoś by zrobił bazarki na niego?:roll: Anetto-może Ty i miłośnicy Beniów? kurcze zlec mi cos inneg nie robilam bazarków ..:-( chyba ze sie naucze ..... Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Gagasia napisał(a): Kto nas nauczy robić bazarki? ciotki a wątek potraficie założyc? jeśli tak to dalej jest proste-jeśli nie to napiszcie, że nie to Was przyuczę:p lub druga opcja: zróbcie dobre zdjęcia przedmiotu, który możecie wystawic na nasz bazarek (weźcie coś od znajomych, rodziców-może matki mają jaką biżuterię w której już nie chodzą bo się im znudziała), prześlijcie mi fotki-ja założę bazarek - podam Wam linki-bo to będą Wasze bazarki, Wasze przedmioty, ustalę cenę wywoławczą, Wy będziecie monitowac resztę: wysyłkę i termin-bazarek trwa 7 dni. Którą opcję wybieracie?:razz: Quote
Gagasia Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Wybieramy, chociaż mówie tylko za siebie:),drugą opcję. Jutro się tym zajmę.Porobię zdjęcia i prześlę.Dzięki :):):) Quote
oktawia6 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Gagasia'] Wybieramy, chociaż mówie tylko za siebie:),drugą opcję. Jutro się tym zajmę.Porobię zdjęcia i prześlę.Dzięki :):):) o.k. Gagasia::lol: czekam w takim razie na zdjęcia: możesz na priv posłac-zrobię bazarki za Ciebie potem dam Ci link a Ty będziesz je monitowac.:p Anetto-dlaczego ucichłaś? gdzie uciekłaś? Quote
ANETTTA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 nie nie bywam tu codziennie ......dogo jest jak choroba ...nie moge sie z niego wyzwolic ja mam linki jak sie rpbi bazarki kiedys je dostałam od kogos kurcze nie mam czasu sie tym zajac ,,,,,,,mysle co moge sprzedac na bazarkach .... chyba zrobie tak jak gagasia zrobie fotki ...przesle do ciebie ....tylko czy ty masz na to wszystko czas .......angazujesz sie w tylu schronach ....pomagasz jak mozesz ....mam wyrzuty sumienia........ a potem zaczne sie uczyc robic jej sama Quote
Gagasia Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Zaraz ide popatrzeć, co mogę wystawić....I do roboty. Quote
oktawia6 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='ANETTTA'] chyba zrobie tak jak gagasia zrobie fotki ...przesle do ciebie ....tylko czy ty masz na to wszystko czas .......angazujesz sie w tylu schronach ....pomagasz jak mozesz ....mam wyrzuty sumienia........ a potem zaczne sie uczyc robic jej sama przestańcie dziewczęta: obydwie marudery:evil_lol:do szeregu i dawac mi foty-co macie! zrobię podam link a organizacją i wysyłkę będziecie monitowac-mogę również ustaic ceny wywoławcze-dawac!:mad::evil_lol: p.S. po tych nauczysz się robic Aneto-będziesz miała przykłady-nie martw się;) Quote
ANETTTA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ok postaram sie jutro ...to zalatwic ..... Quote
ANETTTA Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 czy kto sma jakies najnowsze inf o tym bidulku ... Quote
oktawia6 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='ANETTTA'] czy kto sma jakies najnowsze inf o tym bidulku ... nic prostszego jak wykonac telefon do EMIR i zapytac. założony bazarek dla Mozarta-Gogosia: zrobione:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103977 P.S. czekam na Twoje zdjęcia Aneto i więcej od Gogosi! w międzyczasie bazarki trzeba podnosic Quote
Gagasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dzięki wielkie. A skąd będę wiedziała, że ktoś wpłacił pieniądze?Może lepiej nich wpłacają na moje kobto,a ja przeleje Emir? Koszt przesyłki my pokrywamy tak? Quote
oktawia6 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Gagasia napisał(a): Dzięki wielkie. A skąd będę wiedziała, że ktoś wpłacił pieniądze?Może lepiej nich wpłacają na moje kobto,a ja przeleje Emir? Koszt przesyłki my pokrywamy tak? Gagasio: zawsze jak robimy aukcję: proszę (przynajmniej ja - upiedliwie) o podanie swego nicku w przelewie i na jakiego psa! może byc też jak piszesz, że na Twoje konto-potem przelejesz na konto EMIR całośc-mam zaufanie do Ciebie więc opcja dowolna. Anetto: kiedy zdjęcia prześlesz do wystawienia aukcji? :roll: Quote
Recommended Posts