Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]

a dla przypomnienia
kochane maleństwo

09.01.2008:
MOZART - ok ośmioletni zabiedzony bernardyn został znaleziony w Sylwestra na torach kolejowych. Konieczna była natychmiastowa operacja ratująca życie (usunięcie guza w jamie brzusznej.) Operował dr Adam Janicki. Stwierdzono także trudności w poruszaniu się związane ze zwyrodnieniem stawów spowodowane wiekiem. Wdrożono leczenie. Kastrowany.
[/FONT]

Posted

oktawia6 napisał(a):
może ktoś by zrobił bazarki na niego?:roll:
Anetto-może Ty i miłośnicy Beniów?

kurcze zlec mi cos inneg nie robilam bazarków ..:-(

chyba ze sie naucze .....

Posted

Gagasia napisał(a):

Kto nas nauczy robić bazarki?

ciotki a wątek potraficie założyc? jeśli tak to dalej jest proste-jeśli nie to napiszcie, że nie to Was przyuczę:p

lub druga opcja: zróbcie dobre zdjęcia przedmiotu, który możecie wystawic na nasz bazarek (weźcie coś od znajomych, rodziców-może matki mają jaką biżuterię w której już nie chodzą bo się im znudziała), prześlijcie mi fotki-ja założę bazarek - podam Wam linki-bo to będą Wasze bazarki, Wasze przedmioty, ustalę cenę wywoławczą, Wy będziecie monitowac resztę: wysyłkę i termin-bazarek trwa 7 dni.

Którą opcję wybieracie?:razz:

Posted

[quote name='Gagasia']
Wybieramy, chociaż mówie tylko za siebie:),drugą opcję. Jutro się tym zajmę.Porobię zdjęcia i prześlę.Dzięki :):):)

o.k. Gagasia::lol: czekam w takim razie na zdjęcia: możesz na priv posłac-zrobię bazarki za Ciebie potem dam Ci link a Ty będziesz je monitowac.:p

Anetto-dlaczego ucichłaś? gdzie uciekłaś?

Posted

nie nie bywam tu codziennie ......dogo jest jak choroba ...nie moge sie z niego wyzwolic

ja mam linki jak sie rpbi bazarki kiedys je dostałam od kogos kurcze nie mam czasu sie tym zajac

,,,,,,,mysle co moge sprzedac na bazarkach ....

chyba zrobie tak jak gagasia zrobie fotki ...przesle do ciebie ....tylko czy ty masz na to wszystko czas .......angazujesz sie w tylu schronach ....pomagasz jak mozesz ....mam wyrzuty sumienia........ a potem zaczne sie uczyc robic jej sama

Posted

[quote name='ANETTTA']
chyba zrobie tak jak gagasia zrobie fotki ...przesle do ciebie ....tylko czy ty masz na to wszystko czas .......angazujesz sie w tylu schronach ....pomagasz jak mozesz ....mam wyrzuty sumienia........ a potem zaczne sie uczyc robic jej sama

przestańcie dziewczęta: obydwie marudery:evil_lol:do szeregu i dawac mi foty-co macie! zrobię podam link a organizacją i wysyłkę będziecie monitowac-mogę również ustaic ceny wywoławcze-dawac!:mad::evil_lol:
p.S. po tych nauczysz się robic Aneto-będziesz miała przykłady-nie martw się;)

Posted

Dzięki wielkie. A skąd będę wiedziała, że ktoś wpłacił pieniądze?Może lepiej nich wpłacają na moje kobto,a ja przeleje Emir? Koszt przesyłki my pokrywamy tak?

Posted

Gagasia napisał(a):

Dzięki wielkie. A skąd będę wiedziała, że ktoś wpłacił pieniądze?Może lepiej nich wpłacają na moje kobto,a ja przeleje Emir? Koszt przesyłki my pokrywamy tak?

Gagasio: zawsze jak robimy aukcję: proszę (przynajmniej ja - upiedliwie) o podanie swego nicku w przelewie i na jakiego psa!
może byc też jak piszesz, że na Twoje konto-potem przelejesz na konto EMIR całośc-mam zaufanie do Ciebie więc opcja dowolna.

Anetto: kiedy zdjęcia prześlesz do wystawienia aukcji? :roll: