ewka i haker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 piękne zdjecia:loveu::loveu::loveu: widzę ze gryzak mu pasuje mój haker jak chwyci takiego to pościć nie chce Quote
BlackSheWolf Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 dziekujemy :) A Osko tez nie puszcza :D ja mu sila zabieram ;) Quote
BlackSheWolf Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 hej... a teraz takie urwanie głowy ze szkoła... ostatnie 2 tygodnie do wystawienia ocen wiec nie wiem kiedy bede u Osko. Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 hahaha co za mina :D zakręt :D Specjalnie dla was :) osKo i jego dluuugi jezyk :D Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 wachamy :D bo krzaczki sa interesujace :D hyhy osko na spacerku poznal pięękną pannę :D stereka irlandzka :D no moze nie do konca rasowa... bo jakas mala :D Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 koniec fotek ale teraz beda czesciej bo juz prawie wakacje :D Quote
Zuza i Noddy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Super fotki, osko jak zwykle śliczny no i koleżanka też ładna. Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Super fotki, osko jak zwykle śliczny no i koleżanka też ładna. no baa :cool3: Osko podbija serca wszystkich suczek w okolicy :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no baa :cool3: Osko podbija serca wszystkich suczek w okolicy :loveu: I wcale sie nie dziwię, bo piękny z niego kawaler. Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):I wcale sie nie dziwię, bo piękny z niego kawaler. a skad wiesz, ze kawaler ? :cool3: :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a skad wiesz, ze kawaler ? :cool3: :diabloti: No fakt nie wiem, a taki przystojniak nie może być sam. Quote
BlackSheWolf Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):No fakt nie wiem, a taki przystojniak nie może być sam. no chlopak jeszxze za mlody ;P a tak wogole to musze nad jego forma popracowac :evil_lol: biedy sie zmeczyl dzis :cool3: no i nawet nikt nie zauwazyl, ze Osko pozbylsie juz tej siersci szczenieciej :multi: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ale się z niego wielki chłop robi :loveu: A co do sierści jak mogłam powiedzieć jak fot nie widziałam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ale się z niego wielki chłop robi :loveu: A co do sierści jak mogłam powiedzieć jak fot nie widziałam :diabloti::diabloti::diabloti: jak to nie widzialas ? :mad: to wracaj pare stron wczesniej i zobacz :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 BlackSheWolf napisał(a):jak to nie widzialas ? :mad: to wracaj pare stron wczesniej i zobacz :evil_lol: chodzi mi o to że jeszcze nie dałam rady się dobrze przyjrzeć a Ty już się wychlapałaś że sierść stracił :eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 ewka i haker napisał(a):alehej czekamy na nowe foty teraz pewnie we wtorek bede u osko :) Luzia&Funia napisał(a):chodzi mi o to że jeszcze nie dałam rady się dobrze przyjrzeć a Ty już się wychlapałaś że sierść stracił :eviltong: :evil_lol: bo ja sie ciesze, ze z owcy juz sie pies robi :multi: Quote
Luzia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ale to jest Owczarek więc ma prawo owce udawać :eviltong: Quote
Recommended Posts