BlackSheWolf Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 hihi ja juz sie dzis dosyc naryczalam ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 łeee juz nikt wiecej nie swietuje ? Quote
zuch_dziewczyna Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Fantastycznie :multi::multi::multi::multi::multi: Na tym zdjęciu w samochodzie sobie tak grzecznie leży jak u siebie:loveu: A przy Iwonie cała jest uśmiechnięta !!! Pewnie już czuła, że teraz życie będzie dużo lepsze :grins: Na pewno pokocha spacerki nad Maltą ! Bardzo się cieszę, że wszystko się udało :grins: Agata największe podziękowania są dla Ciebie :loveu: Gdyby nie Twoje zawzięcie zarówno Majeczka jak i Cyga siedziały by wciąż za kratkami, a tak mają kochające domy :loveu: Allegro wyraźnie przynosi szczęście psiakom z Łęczycy. Będziemy walczyć o pozostałe zwierzątka !!! Quote
BlackSheWolf Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a dziekuje :) ja kocham takie zakonczenia :) Cyga juz jest po pierwszym spacerku :) super! ! ! ! ! jestem taka szczesliwa!! :) cygunia teraz jest szczesliwa! nareszcie :) super, ze moglam jej pomoc :) pewnie gdybym sie nia nie zajela, to pewnie juz by jej nie bylo na tym swiecie . Quote
polciuaa Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Super wiadomości.!:loveu::loveu: Nie moge się teraz rozpisać,ale jak już będe mogła to napisze tutaj baaardzo dużo.;D A jak narazie to uściski dla Ciebie Agatko i dla Ani no i dla Pani Iwony.:loveu: Quote
Martunia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Jej, wreszcie znalazła dom! Ale pewnie ciężko było się z nią pożegnać. :-( Najważniejsze, że ma taki wspaniały dom! :) Śliczne zdjęcia. Ale Cygunia musi być radosna z nowego domu. :loveu: Quote
magdyska25 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 :laola: Cyguś wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 hej :) jeszcze nie mam wiesci jak noc. ale Iwony nie ma na gg teraz ;) pozniej sie cos dowiem :) Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Napisz od razu jak sie dowiesz:D To komu teraz bedziesz pomagała znalezc super dom w schronisku?:)Ktos upatrzony?:D Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 dogomanka_ napisał(a):Super wiadomości.!:loveu::loveu: Nie moge się teraz rozpisać,ale jak już będe mogła to napisze tutaj baaardzo dużo.;D A jak narazie to uściski dla Ciebie Agatko i dla Ani no i dla Pani Iwony.:loveu: dzieki ;) no to czekam kiedy napiszesz baaaardzo duzo :evil_lol: Martunia napisał(a):Jej, wreszcie znalazła dom! Ale pewnie ciężko było się z nią pożegnać. :-( Najważniejsze, że ma taki wspaniały dom! :) Śliczne zdjęcia. Ale Cygunia musi być radosna z nowego domu. :loveu: a no no ciezko bylo sie rozstac. Ciezej niz przypuszczalam. Ale ciesze sie ze juz jej nie ma na schronisku :cool3: magdyska25 napisał(a)::laola: Cyguś wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!:multi::multi::multi: dziekuje w imieniu cygi ;) Asia_Klero napisał(a):i jak jakies wiesci??jak pierwsza noc?!:D jak juz pisalam narazie nie mam zadnych informacji ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Asia_Klero napisał(a):Napisz od razu jak sie dowiesz:D To komu teraz bedziesz pomagała znalezc super dom w schronisku?:)Ktos upatrzony?:D dowiem sie dowiem :cool3: ja takze czekam z wielka niecierpliwoscia na fotki :razz: a teraz bede pomagac wszystkim ;) juz nie chce sie do zadnego tak przywiazac Quote
baffi2 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Świetnie:loveu: Nie wiem co napisać, ale bardzo się cieszę:multi: A tak ps, czy Cyganka jest wysterylizowana? Lub czy są takie plany w nowym domku;) Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='baffi2']Świetnie:loveu: Nie wiem co napisać, ale bardzo się cieszę:multi: A tak ps, czy Cyganka jest wysterylizowana? Lub czy są takie plany w nowym domku;) :) Cyga nie jest wysterylizowana ale jej pani ma to w planach za jakis czas ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 hihi Cyga przespala cala noc grzecznie :) juz po kapieli, uczesana :) wszystko idzie super! :) Cyga jest szczesliwa! Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 a no i Cyga upatrzyla sobie Iwone jaka pania :) i jej nie opuszcza :) w domu tez nawet nie probowala sie zalatwic :) jak cos to idzie do drzwi i czeka :) Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 O jaka grzeczna. :) Jej ja tak się cieszę! :multi: :multi: :multi: Quote
zmierzchnica Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Strasznie się cieszę :) Mam nadzieję, że Cyga będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem :loveu: Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Super:D:D:Dja tez tak zawsze mowie ale ulubiencow swoich mam:D:D:D Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Martunia napisał(a):O jaka grzeczna. :) Jej ja tak się cieszę! :multi: :multi: :multi: ba :cool3: moja szkola :evil_lol: zmierzchnica napisał(a):Strasznie się cieszę :) Mam nadzieję, że Cyga będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem :loveu: juz jest :multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Asia_Klero napisał(a):Super:D:D:Dja tez tak zawsze mowie ale ulubiencow swoich mam:D:D:D no ulubiencow kazdy ma ;) ale ja mowie o takiej silnej wiezi jaka łaczyla mnie z Cyga. Quote
infers Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Bardzo się cieszę, że Cyga ma dom:loveu::loveu::loveu: WArto byłopoczekać na takich właścicieli:multi::multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 warto warto :) :) zdjecia beda wieczorem Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 no ja tez czekam :D czekam :D a cyga ma sie dobrze :) wszyscy sie w niej zakochali ;) cygunia jak chce na dwor to wola i wogole taka kochana :) juz wykapana, uczesana :) w nocy spala w jednym miejscu. Ona naprawde wszystko rozumie. i napewno mysli, ze jeszcze kiedys sie spotkamy.. Iwona nawet zaprosila mnie do siebie. napewno kiedys tam pojade! zobaczyc Cyge! :) Quote
Recommended Posts