Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantastycznie :multi::multi::multi::multi::multi:
Na tym zdjęciu w samochodzie sobie tak grzecznie leży jak u siebie:loveu: A przy Iwonie cała jest uśmiechnięta !!! Pewnie już czuła, że teraz życie będzie dużo lepsze :grins: Na pewno pokocha spacerki nad Maltą !

Bardzo się cieszę, że wszystko się udało :grins:

Agata największe podziękowania są dla Ciebie :loveu:
Gdyby nie Twoje zawzięcie zarówno Majeczka jak i Cyga siedziały by wciąż za kratkami, a tak mają kochające domy :loveu:

Allegro wyraźnie przynosi szczęście psiakom z Łęczycy. Będziemy walczyć o pozostałe zwierzątka !!!

Posted

a dziekuje :) ja kocham takie zakonczenia :) Cyga juz jest po pierwszym spacerku :) super! ! ! ! ! jestem taka szczesliwa!! :)
cygunia teraz jest szczesliwa! nareszcie :) super, ze moglam jej pomoc :) pewnie gdybym sie nia nie zajela, to pewnie juz by jej nie bylo na tym swiecie .

Posted

Super wiadomości.!:loveu::loveu:
Nie moge się teraz rozpisać,ale jak już będe mogła to napisze tutaj baaardzo dużo.;D
A jak narazie to uściski dla Ciebie Agatko i dla Ani no i dla Pani Iwony.:loveu:

Posted

Jej, wreszcie znalazła dom! Ale pewnie ciężko było się z nią pożegnać. :-( Najważniejsze, że ma taki wspaniały dom! :)
Śliczne zdjęcia. Ale Cygunia musi być radosna z nowego domu. :loveu:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Super wiadomości.!:loveu::loveu:
Nie moge się teraz rozpisać,ale jak już będe mogła to napisze tutaj baaardzo dużo.;D
A jak narazie to uściski dla Ciebie Agatko i dla Ani no i dla Pani Iwony.:loveu:

dzieki ;) no to czekam kiedy napiszesz baaaardzo duzo :evil_lol:

Martunia napisał(a):
Jej, wreszcie znalazła dom! Ale pewnie ciężko było się z nią pożegnać. :-( Najważniejsze, że ma taki wspaniały dom! :)
Śliczne zdjęcia. Ale Cygunia musi być radosna z nowego domu. :loveu:

a no no ciezko bylo sie rozstac. Ciezej niz przypuszczalam. Ale ciesze sie ze juz jej nie ma na schronisku :cool3:

magdyska25 napisał(a):
:laola:
Cyguś wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!:multi::multi::multi:

dziekuje w imieniu cygi ;)

Asia_Klero napisał(a):
i jak jakies wiesci??jak pierwsza noc?!:D

jak juz pisalam narazie nie mam zadnych informacji ;)

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Napisz od razu jak sie dowiesz:D To komu teraz bedziesz pomagała znalezc super dom w schronisku?:)Ktos upatrzony?:D

dowiem sie dowiem :cool3: ja takze czekam z wielka niecierpliwoscia na fotki :razz:

a teraz bede pomagac wszystkim ;) juz nie chce sie do zadnego tak przywiazac

Posted

Świetnie:loveu: Nie wiem co napisać, ale bardzo się cieszę:multi:

A tak ps, czy Cyganka jest wysterylizowana? Lub czy są takie plany w nowym domku;)

Posted

[quote name='baffi2']Świetnie:loveu: Nie wiem co napisać, ale bardzo się cieszę:multi:

A tak ps, czy Cyganka jest wysterylizowana? Lub czy są takie plany w nowym domku;)
:)
Cyga nie jest wysterylizowana ale jej pani ma to w planach za jakis czas ;)

Posted

Martunia napisał(a):
O jaka grzeczna. :) Jej ja tak się cieszę! :multi: :multi: :multi:

ba :cool3: moja szkola :evil_lol:
zmierzchnica napisał(a):
Strasznie się cieszę :) Mam nadzieję, że Cyga będzie najszczęśliwszym psem pod słońcem :loveu:

juz jest :multi:

Posted

no ja tez czekam :D czekam :D
a cyga ma sie dobrze :) wszyscy sie w niej zakochali ;) cygunia jak chce na dwor to wola i wogole taka kochana :) juz wykapana, uczesana :) w nocy spala w jednym miejscu. Ona naprawde wszystko rozumie. i napewno mysli, ze jeszcze kiedys sie spotkamy.. Iwona nawet zaprosila mnie do siebie. napewno kiedys tam pojade! zobaczyc Cyge! :)