baffi2 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='zuch_dziewczyna']Ja też trzymam bardzo mocno kciuki za Cygę :loveu: Narysuj najlepiej Iwonie mapkę jak trafić do tego schroniska, bo my jak jechaliśmy po Majeczkę to mieliśmy trochę problem. W Poznaniu w tej okolicy jest blisko Malta (czyli takie wielkie jezioro) i mnóstwo lasów wokół, więc sunia będzie miała gdzie biegać i się kąpać :eviltong:[/quote] Muszę przyznać że ja, jak jechałam do łęczyckiego schronu po Nelly to też miałam problem jak dojechać:evil_lol: Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Miejmy nadzieję, że Cygusia nie ma tej choroby. Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 haha widze, ze tu zbieraja sie ludzie, ktorzy maja psiaki ze schronu w Łęczycy :D hihi :D kurcze tylko jak to narysowac ? ]:-> jeszcze 3 dni ;p Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 4 chyba. :eviltong: Ale można powiedzieć, że niecałe 4 dni. ^^ :multi: :multi: :multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 3 ;p sroda, czwartek, piatek ;p bo w sobote juz jedzie Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 haha :D coraz blizej :D coraz blizej :D powiem wam, ze Iwona czyta ten watek ciagle ;) ale niestety ma klopoty z DGM i nie moze sie zarejestrowac... i brawa dla niej bo przeczytala KAZDA strone :D Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ojej, każdą? No to podziwiam, ja bym nie zdołała. :klacz: To już niedługo! :multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 oj tak juz niedlugo. ale w sobote ma byc upal :( a w aucie nie maja klimy :( ale damy rade :) Quote
Asia_Klero Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Quote
Iwka76 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 hej! Pozdrawiam wszystkich z forum.Czytam sobie ten wątek i cieszę się , że wszyscy tak kibicowali Cyguni. Nie mogę się doczekać do soboty, bo wtedy będzie już u mnie :) Agatka, wygrałaś! Quote
zuch_dziewczyna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Co do mapki to byłby fajny screen Łęczycy z zaznaczonym miejscem schroniska. Wyślę Ci coś takiego na maila bo nie wiem jak na Dogomanii wstawiać zdjęcia. Quote
BlackSheWolf Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ok ;) tylko jutro odbiore bo lece juz spac ;) Quote
Martunia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Cześć! :D Ja od początku mówiłam, że Cygusia będzie miała niedługo dom, i co? Miała rację! :D Bardzo się cieszę, że już w sobotę będzie u Ciebie! :multi: :loveu: Ja też już lecę, dobranoc. ;) Quote
magdyska25 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale totalna zmiana!!! Super że Cyganka wreszcie została doceniona;). Jeszcze się nie cieszę jak będę widziała czarno na białym że jest już w domu to będę skakać z radości:evil_lol:. Quote
infers Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Już nie mogę się doczekać kiedy Cyga będzie w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jeszcze niecałe 2 dni! :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts