zmierzchnica Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Folen'][URL]http://www.allegro.pl/item337435767_mloda_o_pieknej_urodzie_cyganka_szuka_domu_.html[/URL][/quote] Super ogłoszenie, dziękujemy :loveu: Allegro na pewno zwiększy szanse Cyganki na dom... [QUOTE] zmierzchnica, zawsze jest jakaś nadzieja że weźmiesz Cygusie :smile:[/QUOTE] To zależy tylko od rodziców, a oni nie spieszą się z podjęciem decyzji... W zasadzie im się trochę nie dziwię, mamy teraz sporo rzeczy na głowie :shake: Dlatego lepiej na mnie nie liczyć, szukać intensywnie domku, choć kto wie jak się sprawa potoczy.. Mam nadzieję, że Cygę ktoś zauważy zanim decyzja z naszej strony zapadnie. A że psinka jest piękna i cudowna - wierzę w to i trzymam kciuki :razz: Quote
gossia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cyganeczko na szczyt wieży niech cię zobaczą ale później zejdź żeby Cię mogli wz[I]iąść do domciu! Oj na pewno biduleczka znajdzie domek! Nie możemy się poddawać! I koniec! Jesteś bardzo piękna ale ja Cię nie wezme bo niestety by Cię moje psiury pogryzły![/I] Quote
Asia_Klero Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cyganko tyle osob chce ci pomoc...nie poddawaj sie!Dasz rade! Quote
polciuaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cyganka wyladowala u mnie w podpisie.!Teraz napewno musi sie udac.!Tyle ludzi na to liczy.!!!:multi: Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wszyscy wierzymy w to, że się uda. :D Bo po prostu musi! Quote
zmierzchnica Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ślicznotko, idź na pierwszą.. Żeby ktoś się zakochał w Twoim cudownym charakterze i wyglądzie :( Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Cygusiu do gory.. hopaj.. domu nie ma nadal :( do zobaczenia w sobote! juz nie moge sie doczekac! :( nie widzialam jej ponad 2 tygodnie... ;( :( Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Jak dobrze, że się z nią zobaczysz w sobotę, ciekawe, co tam u niej i czy wszystko z nią dobrze ... Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wolę nie myśleć co by było gdybyś nawet jej nie mogła wyprowadzać :shake: Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No to jest okropne... Ale tak nie można przecież! I coś zrobiliście z tym kierownikiem? Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='baffi2']Wolę nie myśleć co by było gdybyś nawet jej nie mogła wyprowadzać :shake:[/quote] nie moge jej wyprowadzac poza teren schroniska:placz: Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To jest okropne. :( Ale dobrze, że sie z nią zobaczysz pojutrze. Quote
baffi2 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :-(:shake: Wysyłajmy maile! Prześlijcie znajomym:razz: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108971[/url] Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wysłałam, oczywiście. ;) Wyślę jeszcze znajomym. Quote
BlackSheWolf Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 oj ciezko ciezko... ale nadal wierze, ze domek sie znajdzie! Quote
Martunia Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 I ja również w to wierzę. :) Na pewno domek sie jakiś znajdzie. Quote
Recommended Posts