Neigh Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='auraa']Oktawio Rico został oceniony na 8-9 lat. Więc to żaden staruszek. Te zęby to może wynik miłości do piłki. On ma hopla na tym punkcie. Ja kojarzę mu sie z zabawą i kiedy przyjdę to potrafi skakać pez przerwy do wysokości ok. pół metra żeby dostac do piłki, która leży wysoko na półce. Szczeka, piszczy dopóki nie zacznę się z nim bawić. Wtedy Kropka dostaje szału, ona tego nie znosi. Istne szaleństwo. Więc piłkę chowamy. Wtedy Rico zaczyna swój koncert. Dziś zaniosę mu nową porcję jedzenia i pobawimy się troszkę:lol:[/quote] Phiiiiiiii 9 lat - to co to za wiek dla takiego kurdupla - one potrafią i 17 pociągnąć. To jest pan w kwiecie wieku - to jest tak jakbyś jakiemuś 45 latkowi powiedziała per "staruszku". Zabiłby:-) No - ale o suczkę też bym się martwiła. Niedobrze panie bobrze. Byli tacy jedni co małego psa chcieli, ale się jakoś zmyli...... Quote
_beatka_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 auroo trzymaj się, może niedlugo ktoś się odezwie z allegro:razz: Quote
oktawia6 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ja myślę, że nasze społeczeństwo jest nadal niedojrzałe-jest obraz wykreowanego wiecznie młodego psa a potem stare kończą tak jak Rico- ludzie zamiast byc dumnie, że mają staruszka (bo to coś o nich znaczy) pysznią się, że mają jorka np. bez papierów z bazaru ale "majom":ekmm: Quote
_beatka_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 niestety ale się zgodze:shake: no nic, trzeba mieć nadzieję:multi: Quote
Aarionne Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Moi drodzy, dzisiaj widziałam Rico i doprawdy nie wiem o jakim staruszku Wy tutaj piszecie!? Po pięciu minutach znajomości wskoczył mi na kolana, a później niestrudzenie przez godzinę obgryzał piłkę! Ten Pyś jest niesamowity! A oto dowód: Tutaj obgryzam piłkę jak szalony: [IMG]http://images31.fotosik.pl/116/44482f7ac7ba3e8a.jpg[/IMG] Tak obgryzałem, że aż mi spadła: [IMG]http://images30.fotosik.pl/145/c86c33e0b95ce6a1.jpg[/IMG] Pieszczoch i niezwykły miluś! Quote
auraa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Super zdjęcia!!!:lol: A widziałaś tego biedaka na pierwszej stronie? Teraz to jest inny pies. Quote
Aarionne Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='auraa']Super zdjęcia!!!:lol: A widziałaś tego biedaka na pierwszej stronie? Teraz to jest inny pies.[/quote] Tak, właśnie przejrzałam wątek. To naprawdę jest inny pies. Wypiękniał - widać, że kanapa pod dupcią mu służy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 fajne zdjęcia, dodam je jutro do aukjci:razz: Quote
auraa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja niestety nie mam takiego sprzętu i nie jestem takim dobrym fotografem. Quote
_beatka_ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 auraa twoje tez są ok:razz: a jak sprawa ogloszenia w moim psie? to ważne, dużo psiarzy to kupuje, może się ktoś w nim zakocha:razz: Quote
auraa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To jest pismo "Pies Przyjaciel" i ten artykuł ma między innymi na celu znalezienie Ricowi domu. Będą tam jego zdjęcia. A musicie przyznaź że jest niezwykle fotogeniczny.:lol: Quote
Aarionne Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To jest miesięcznik "Przyjaciel Pies" :) A tutaj jeszcze świeża porcyjka wieści od Rico: "Jest moja, moja, tylko moja, zagryzę ją, pogryzę..." Rico wpadł w trans: [IMG]http://images34.fotosik.pl/116/48e75d4192386719.jpg[/IMG] "No daj, rzuć, pobiegnę wszędzie, tylko rzuć mi MOJĄ piłeczkę!": [IMG]http://images31.fotosik.pl/117/08600ef4e8fdf3d9.jpg[/IMG] A na koniec Rico w ostatniej fazie wyskoku (a właściwie to już faza opadania): [IMG]http://images26.fotosik.pl/145/35bde07678625620.jpg[/IMG] Quote
oktawia6 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Doskonałe zdjęcia! super! Auroo: moji tymczasowicze: Jacuś i Agatka są tylko kilkanaście lat młodsi od Rico ale na pewno wszystkie by szalały za tą piłeczką:evil_lol: Quote
auraa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Oktawio napisz cos więcej. Już mają swoje wątki? I zdjątka:lol: AARIONNE przepraszam, że przekreciłam.:oops: Dziękuje za kolejne zdjęcia. Quote
_beatka_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 no zdjęcia rico który wcale nie zachowuje się jak dziadek są super, szczęka opada z wrażenia, on ma 9 lat?może to inny pies?:razz::evil_lol: Quote
_beatka_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 allegro unowocześnione, nuech ludzie widzą że to nowowczesny starszy Pan;) Quote
auraa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 super,może ktoś zadzwoni. Rozmawiałam dziś z weterynarzem. Jeśli Rico nie znajdzie szybko domu trzeba go będzie wysterylizować pod koniec lutego i jednocześnie usunąć kamień. Quote
Neigh Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Noooo mnie jeśli Tiger się nie wyprowadzi czeka przyśpieszona sterylka Toli - a kasy brak. Nic to, nic to. Damy radę:-) Quote
auraa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Neigh, nie takie góry pokonywałaś, płoty przeskakiwałaś:evil_lol: Quote
Aarionne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 beatka - masz niepodlinkowane banerki. Chciałam zajrzec do Zgredka, ale nie mam jak :( Quote
Neigh Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='auraa']Neigh, nie takie góry pokonywałaś, płoty przeskakiwałaś:evil_lol:[/quote] Tia.......aktualnie staram sie zapanować nad instynktem morderczym wcale nie wobec psowatych.......jak zwykle chodzi o ludzi. Jesssu jak ja bym chciała, żeby głupota bolała, a za kłamstwo wyrastały ośle uszy....... Quote
_beatka_ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 kurcze właśnie już mi Hanah napisała że nie działają, ale nie wiem dlaczego:placz: czy ktoś może mi napisać jak się wstawia żeby był odnośnik?:roll: Quote
Aarionne Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Gdy wstawisz banerek do podpisu to musisz na niego kliknąć (zaznaczyć go), a następnie podlinkować (kliknąć na połączone ogniwa łańcucha z kulą ziemską i wkleić adres pierwszej strony wątku). I już :) Quote
Recommended Posts