Jump to content
Dogomania

Leksus - cudowny miks dobermana. Nie radzi sobie w schronisku MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

Jeny tego Leksusa to mi aż tak szkoda że nie wiem . Jest tak śliczny . Czemu nikt jego nie chce . mam nadzieje ze zimy juz nie bedzie musial przechodzic ;* trzymam kciuki za Leksusa ;*

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jagoda1 napisał(a):
Nie ma szczęścia ten mądry pies....:shake:

Mógłby mieć dom, ale dobermance nie spodobał się, zamiast niego pojechał domu inny pies.
Lexusku....:shake:

Posted

Leksusek narazie pojechał sie kurowac.
Miał ciągłą biegunke i był strasznie chudy i szczęście sie do niego uśmiechnęło i pojechał do kliniki na badania :) będzie dostawał lepszą karme,leki na biegunke i ma zapewnione spacerki kilka razy dziennie :) narazie tam zostanie.
Nie znaczy to jednak że Leksus domu nie szuka...szuka i bardzo go potrzebuje,bo bez sensu będzie jak po kuracji,musiałby wrócic do schroniskowego boksu :(

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Leksus pojechał na kurację probiotykami. Kuracja trwa 1,5 miesiąca. Poźniej Leks będzie musiał wrócić do schroniska:-([/quote]

Pomóżcie ogłaszać, szukać, to jest pies o wspaniałej psychice, szkoda, żeby znów wrócił do schroniska...:shake:

Posted

A co tu taka cisza ?? :mad:
mój Leksusek nie moze spadac :shake: ...domek pilnie potrzebny
do kogo można sie zwrócic o pomoc w ogłaszania,wiecie moze ??
Leksus ma tak poprostu wrócic do schroniska ?? :-(

• 4 weeks later...
Posted

Kuracja Leksusa sie skończyła.Dostałam info od Ani że Leksus musi wracać do schroniska. Szczegółowe badania wykazały ze Leksus ma nadczynność tarczycy i dlatego tak chudnie.Pewnie stres dodatkowo robi swoje.
Schroniska to nie miejsce dla takiego psa :-( dziękujemy za ogłoszenia,mam nadzieje ze ktos go wypatrzy.
Co jeszcze możemy dla ciebie zrobic biedaku.. :placz:

Posted

Zdjęcia z wczorajszego spacerku.Słabej jakości bo i pogoda byla kiepska.Albo deszcz albo śnieg padał.Leksusek dałej jest bardzo chudy,widać mu wszystkie kosteczki. Nawet karma i enzymy zbytnio mu nie pomoga jak nie znajdzie domu :-(