phase Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jeny tego Leksusa to mi aż tak szkoda że nie wiem . Jest tak śliczny . Czemu nikt jego nie chce . mam nadzieje ze zimy juz nie bedzie musial przechodzic ;* trzymam kciuki za Leksusa ;* Quote
Jagoda1 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Nie ma szczęścia ten mądry pies....:shake: Quote
Jagoda1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jagoda1 napisał(a):Nie ma szczęścia ten mądry pies....:shake: Mógłby mieć dom, ale dobermance nie spodobał się, zamiast niego pojechał domu inny pies. Lexusku....:shake: Quote
phase Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 o Boże :shake: Biedak ten Lexus !! No ale tylko mogę podnieść : ( Quote
kate89 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :shake: szkoda... zima idzie,a Leksusek strasznie chudnie :-( przydałoby sie mu więcej szczęścia Quote
Jagoda1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kate89 napisał(a)::shake: szkoda... zima idzie,a Leksusek strasznie chudnie :-( przydałoby sie mu więcej szczęścia A to taki wspaniały pies.... Quote
kate89 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dzisiejszy spacer. Leksusek jest coraz chudszy..przez te mrozy i bieganie w boksie :-( nie chce nawet myślec co będzie w zime... Quote
Klementynkaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kurczę.... źle to wygląda :-(:-(:-( Quote
Jagoda1 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Klementynkaa napisał(a):kurczę.... źle to wygląda :-(:-(:-( ....źle....:shake: Quote
Jagoda1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 ...i nadal bez domu, tyle czasu czeka...:shake: Quote
phase Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Coraz większymi krokami zbliża się zima , a Lexusek nadal bez domku :-(:-(:-( Quote
kate89 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Leksusek narazie pojechał sie kurowac. Miał ciągłą biegunke i był strasznie chudy i szczęście sie do niego uśmiechnęło i pojechał do kliniki na badania :) będzie dostawał lepszą karme,leki na biegunke i ma zapewnione spacerki kilka razy dziennie :) narazie tam zostanie. Nie znaczy to jednak że Leksus domu nie szuka...szuka i bardzo go potrzebuje,bo bez sensu będzie jak po kuracji,musiałby wrócic do schroniskowego boksu :( Quote
Jagoda1 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Domek bardzo poszukiwany, bo cała kuracja na nic, jeśli wróci do schroniska. Quote
Ania_i_Kropka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Leksus pojechał na kurację probiotykami. Kuracja trwa 1,5 miesiąca. Poźniej Leks będzie musiał wrócić do schroniska:-( Quote
Jagoda1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka']Leksus pojechał na kurację probiotykami. Kuracja trwa 1,5 miesiąca. Poźniej Leks będzie musiał wrócić do schroniska:-([/quote] Pomóżcie ogłaszać, szukać, to jest pies o wspaniałej psychice, szkoda, żeby znów wrócił do schroniska...:shake: Quote
kate89 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 A co tu taka cisza ?? :mad: mój Leksusek nie moze spadac :shake: ...domek pilnie potrzebny do kogo można sie zwrócic o pomoc w ogłaszania,wiecie moze ?? Leksus ma tak poprostu wrócic do schroniska ?? :-( Quote
Jenny19 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zrobiłam chłopakowi ogłoszenia: alegratka autogiełda eoferty kupsprzedaj dwukropek pajeczyna pineska interpress ojej.pl przygarnijzwierzaka cafeanimal mamoferte petworld 4lapy adopcje.org animalia.pl drobne.centrumofert etablica gumtree kupiepsa ogłoszenia.24polska polskastrefa.eu Quote
Ania_i_Kropka Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 [quote name='Jenny19']Zrobiłam chłopakowi ogłoszenia: alegratka autogiełda eoferty kupsprzedaj dwukropek pajeczyna pineska interpress ojej.pl przygarnijzwierzaka cafeanimal mamoferte petworld 4lapy adopcje.org animalia.pl drobne.centrumofert etablica gumtree kupiepsa ogłoszenia.24polska polskastrefa.eu Dziękujemy :loveu: Quote
kate89 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Kuracja Leksusa sie skończyła.Dostałam info od Ani że Leksus musi wracać do schroniska. Szczegółowe badania wykazały ze Leksus ma nadczynność tarczycy i dlatego tak chudnie.Pewnie stres dodatkowo robi swoje. Schroniska to nie miejsce dla takiego psa :-( dziękujemy za ogłoszenia,mam nadzieje ze ktos go wypatrzy. Co jeszcze możemy dla ciebie zrobic biedaku.. :placz: Quote
Ania_i_Kropka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Leksus będzie dostawał enzymy i specjalną karmę, mam nadzieję, że to mu pomoże. Jego zabija stres. Quote
kate89 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Zdjęcia z wczorajszego spacerku.Słabej jakości bo i pogoda byla kiepska.Albo deszcz albo śnieg padał.Leksusek dałej jest bardzo chudy,widać mu wszystkie kosteczki. Nawet karma i enzymy zbytnio mu nie pomoga jak nie znajdzie domu :-( Quote
Recommended Posts