Ka$ka9141868 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Asior napisał(a):popytam ekspertów i dam znać ;) haha nom ciekawa jestem na jaki trop wpadniesz :D Quote
monita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Asior napisał(a):jest podobna do takiej rasy co w filmach występuje tylko zazwyczaj to są malutkie pieski a ta psina jakaś wyrośnięta :D:D:D ale śliczna!!!!! Masz na myśli Jack Russell Terrier'a ?? Mnie pasuje do jakiegoś gończego :roll: Może mieć, też coś z dalmata ( to oko ) tylko nie odziedziczyła kropencji ;) Quote
Luzia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie ważne jaka rasa najważniejsze że sunia jest piękna i żeby szybko znalazła domek Quote
Asior Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='monita']Masz na myśli Jack Russell Terrier'a ?? Mnie pasuje do jakiegoś gończego :roll: Może mieć, też coś z dalmata ( to oko ) tylko nie odziedziczyła kropencji ;) ooo too tooo Jack Russell Terrier dokładnie!!! no czyż nie podobna???? K@$K@9!4!868 jakiej ona jest wysokości .. tak w odniesieniu do nogi ludzkiej.. dużo ponad kolano???? Quote
EwelinaJ Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 mam 160 wzrostu więc sunia jest ponad moje kolano nawet do połowy uda dość spora ta sunia to piata woda po kisielu amstaf nie wiem może to te osadzenie oczu takie jak u amstafa w każdym badz razie sunia miała niedawno pewnie pierwszą cieczkę niedługo czeka ją starylka obecnie mieszka w boksie z psiakiem dość młodym szczeniorem około 4 m-cy jak się dogadują nie umiem napisać ponieważ jest w tym boksie dopiero co, narazie nie widać jakiegos konfliktu, zrobić zdjęcie suni graniczy cudem to musi iśc tam to tam żeby ja utrzymać w chwili bez ruchu ciężka sprawa Quote
Luzia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Śliczna z niej psinka wiesz skąd się w schronie wzięła?? Quote
Ka$ka9141868 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Pani bozenie czy tam pani eli wskoczyła do samochodu jak uciekała przed groźnymi psami... A ja też ją wszesniej widziałam jak biegala sama na małachowskiego ;) niec niestety zrobic nie moglam bo mam w domu ,,groznego,, psa i ojca wiec nie bylo mowy o zatrzymaniu suczki na noc :roll: A ona szla za takimi 2 chlopakami wczesniej to im powiedzialm zeby na smycz psa wzieli a oni mi na to ze to nie ich i ze idzie za nimi juz jakis czas :roll: Potem się za mną błąkała a ze ja numeru do strazy miejskiej nie posiadam to błąkala sie jescze kilka dobrych tygodni za nim do nas trafiła... ps. po godzinie 17 ją spodkałam [z tego co sobie przypominam...] Quote
Ka$ka9141868 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 No to nowe wiesci: z allegro- 270 widiało naszą piękną suczkę 1 obserwuje odezwu żadnego to nie wiem Trzeba byc dobrej mysli!! ps. mały offek kto widział tamte 3 psy z naszej ,,akcji,, pomozcie w allegro ja mogę załozyc jeszcze dla Rudego.... Ewelinko WITAMY:diabloti: [na wątkach naszych psiorow] Quote
Ka$ka9141868 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dooo góry!!! Dzisiaj pojechaliśmy do schronu szukam mojej suńki a ona w jakims boksie w oddali siedzi sama :( heeeh Quote
EwelinaJ Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 sunia na górę ślicznoto pokaż się światu Quote
monita Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Bidulka - a jest jakieś zainteresowanie na allegro ?? Quote
Ka$ka9141868 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 monita napisał(a):Bidulka - a jest jakieś zainteresowanie na allegro ?? Na allegro mówiłam- 390 widialo 1 obserwuje ;) ale nikt nie dzwonił :( A czemu przenieśli to ja nie mam pojcia he na jej miejscu jest dragon :angryy: Quote
EwelinaJ Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 prawdopodobnie dlatego że w chwili obecnej jest duzo psów dodatkowo jest to sunia niewysterylizowana nie maja ją do kogo wsadzić wszystkie boksy sa przepełnione więc pewnie dlatego, tak się tylko domyslam Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Aha a jest tam chociaż widoczna dla odwiedzających?? Quote
EwelinaJ Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 nie za bardzo ona jest wogóle w czymś takim dziwnym bo to jest boks w boksie i w samym rogu schroniska gdzie mało ludzi zagląda, na dodatek zaslonięty jest boksami z innymi psami więc miejsce nie zaciekawe, ale za to jest osłonięta od wiatru więc jakiś plus jest Quote
Luzia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 No to nie pozostaje nic innego jak szukać dalej Quote
Recommended Posts